mrb arkadaşlar... benim 6 yıllık bi arkadaşım var annemin ilkokul arkadaşının kızı oluyo yani annemler sayesinde tanıştık 6 yıl önce. tek arkadaşım o oldu ben çok asosyal bi insanım içime kapanığım genelde beni severler insanlar tanıyınca ama arkadaş olamam kolay kolay kimseyle bu arkadaşıma baya ısınmıştım çok sık gidip geliyodum onlara. annesinin muhabbeti falan çok iyi geliyodu çok mantıklı geliyodu dinine falan düşkün bi kadın yani her konuya söyleyecek mutlaka cvbı vardır.bundan 3 yıl önce falan bu arkadaşımın teyzesi herkes seni kıskanıyo sedada kıskanıyo demiş o da evet farkındayım sedanın kıskandıgını demiş tabi ben bunu öğrendim ve cok kızdım ama arkadasım defalarca özür diledi benden bende affettım ki asla kıskanç bi insan değilimdir ama arkadasım fazla kendini beğenmiş hep kendisini över yolda bakan herkes ona aşıktır dünyanın en güzel kızı benim benden güzeli yok der resmen bana bakarak bende bişey demiyodum normal karşılıyodum bu durumu. en son yaşadığım olaydan sonra onlardan korktum biraz açıkçası.. nişanlıydı arkadaşım aynı zamandada bi arkadaşının eski nişanlısı onların evine gidip geliyodu sonra arkadasımın nişanı bozuldu ve bu bana bi subayla görüştüğünü isminin çınar oldugunu cok zengin oldugunu falan anlatmaya başladı anne kız tam 3 ay bana bu çınar denen çocuğu anlattılar hele de aldıgı 7 milyar maaşı kaç kere dinledim bilmıyorum sayamadım
bende onun adına seviniyodum tabi ama ben bana herkes biliyo demişlerdi anneannelerinin falan bildiğini söylemişlerdi bende bi gün onlara gittiğimde açık açık nasıl gidiyo aranız çınarla diye sordum sonra anneannesi şaşırdı aa kim o cocuk diye bende ee siz bilmiyo musunuz arkadasım bildiğinizi söyleyince bende sordum dedim yooo bilmıyorum ben dedi sonra bana anneannelerinin cokta bilmediğini söylediler ben olayın üzerinde durmadım ama içime bi kurt düştü. geçen gün gittiğimde de bana çınar diye birinin olmadıgını o kişinin aslında eskiden en yakın arkadası olan kızın eski nişanlısı oldugunu söylediler yani arkadaşım bi arkadasının eski nişanlısıyla çıkıyomuş bu cocugun ismi çınar değil subayda değil yanı bana anlatılan yalanların tam tersi bi insan.bana söylemek istememişler ayrıldıgı nişanlısı duymasın diye ki ben arkadasımın nişanlısıyla asla konuşmuyorum.bende şaşırdım biraz ama hayırlısı olsun mutlu olmanı isterim dedim. annesiyle ikisi itiraf ettiler bana bu durumu. yani benım burda asıl anlamadıgım olay neden bu kadar yalana gerek duymuşlar neden 3 ay ben bu yalanları dinledim salak yerıne konuldum.aynı yalanları annesi anneme de anlattı gittiğimizde. o olaydan sonra gitmedim onlara gözümden cok fena düştüler. oturup mantıklı olarak düşündümde belkide bana söyledikleri çoğu şey yalandı. arkadasım bana açıktan lise okudugunu söylüyodu sınav gunlerine bakmaya halk eğitime gittik ordan öğrenıyodu arkadasım ama beni bi türlü o binaya sokmadı sen bekle burda dışarda bekle falan die dışarda bekletti beni yanı belkide okudugu bile yalan. ben belkide yanlış anladım ama ben össde barajı falan geçip çeko die bi bölüm okumaya başladım onlarla paylaştım bunu ilk tabi ama verdikleri tepki bekledıgım gibi olmadı.. balo olacaktı okulda annemle onlara gittik konusuyoduk işte nasıl bi elbise alıcagım konusunda okul konusunda falan bana arkadasım ve annesi başladılar bağıra bağıra arkadasım babasını düşünmüş gereksiz harcatmalar yaptırmamış baloya gitmemiş ben cok düşüncesiz misim benimle bi ara konuşmaları gerekıyomuş bu düşücesizliğimle ilgili össde bilerek soruları yapmamış yapsa en iyi üniversitelere gidermiş vs vs birsürü seyler saçmalamışlardı ki annem bu durumdan rahatsız değildi maddi durumumuz kötü değil zaten gereksiz harcatmalar yaptırmam ben annemle ortak bi noktada buluşupta alırız alıcağımız şeyleri hadi annem rahatsız olsa onların yanında bu durumu dile getirsede öyle deseler neyse dicem. ama ben genede gittim onlara uzatmadım... neyse çok uzun oldu sanırım sizce neden arkadasım ve annesi böyle yapıyolar burda benımde hatalarım olmuş olabilir mi ne yapmalıyım sizce çok kafam karışık neden bunca yalanlar :96:
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)