Arkadaşım tuhaf mı sizce de?

Yok valla olmuyor hatta baya boğazlı biri de geçen iki tabak sarma yedi
 
Yok demedi valla , bi gün gelirken bişey lazım mı diye sordu , ekmek alabilir misin dedim 1 tane ekmek almış
 
Sürekli veren taraf sizsiniz denge kurtulamamış aranızda gözünüze batmış doğal olarak , kendi eşine umursamaz davranan insandan şüphe ederim her anlamda. Anneniz haklı eğer Uzak dur diyorsa yavaş yavaş mesafe koyun. Biraz bencil biri gibi hissettim .
 
Anneniz çok haklı ve tespitide çok yerinde.
Siz arkadaşınızı neden bu kadar idare ediyorsunuz. Kendi evine bir kez cagirmamis sürekli siz de pineklemis. Sizin de ailevi problemleriniz olabilir onun evinde mi kaliyorsunuz hayır. Bence bu tip hep ben olan arkadaslariniza belli bir sınır çizip oradan öteye geçirmeyin.
 
İlerde yüzinüze bile bakmaz. Sizi kullanıyor. Bahaneye gerek yok müsait değilim de geç yani az küser belki rahat edersiniz. Bencil insan hiç sevmem
 
Evet çok haklı…
Buz gibi araya mesafeyi koy.

Benim bir arkadaş vardı; bize gelir mantı, çi börekler, dolmalar, uğraş verilen tatlılar (annem mutfakta ve ev temizliğinde muhteşem bir kadındır) götürür birde isterdi şunu yapın bunu yapın diye.
Bir gün bizi yemege çağırdılar. Altta balıkçı vardı.
Bende onlar şunu bunu yapın diye isteyince midye tavada söyleyin dedim. Tamam dediler.
Bi gittik hamsi kızartmasi koydular.
Dedim hani midye tava.
Ben aşşa ineyim alayım diyorum onada izin vermiyorlar.
He öyle mi dedim.
Araya bir koydum mesafeyi.

Geldi mantı istedi, bi kere siz yapında biz yiyelim dedim.

Bazı insan adam kullanmak üzerine hayatını sürdürüyor.
Karşısındaki uyanır kullandırmaz ise de devam ettirmezler arkadaşlığı…

Anneniz derece haklı, sizde araya mesafeyi koyun. Gelmek istiyor ve ısrar ediyor ise hayır müsait değilim deyip uzaklaşın.
Ya da arkadaşlığınızın bitmesi sizin icin önemli değilse açık açık konuşun…
 
Ay siz anlatırken daraldım,bi yalnız kalmak istedim
Hiç sevmem sürekli sürekli
Ayrıca belli ettiğiniz halde ne bu ısrar,tamamen bencillik ,umursamıyor bile
Mesafe koyun,alınıyorsa alınsın
 
İnsan evde yalnız da kalmak ister, bekar olabilirsiniz, askıntı gibi her gün sizde… anneniz haklı. Mesafe koyun. Müsait değilim deyin.

Sevgili yapacaksınız akşam gezeceksiniz. Sevgiliniz olsa da bende geleyim yafff der o
 
Düşüncesiz ve arsız geldi bana ne demek bahane buldugunuz halde bisey olmaz geliyim demek?? Bu tarz insanlarin evlilikleri de cok sorunlu olur boşanma asamasinda kime arka ciktiginiza dikkat edin bence. Yarin bir gun esi beraber evde duruyorlar ne yapiyorlar belli değil vs ya da sizin yuzunuzden ayrildiklarini iddia etme gibi şeyler yapabilir. Evine gitsin esiyle arasindaki sorunu kökten çözsün ve bazen de siz de ona gidin bu sekilde olmasi daha dogru.
 
Ayağını kesmeniz gerekiyor gibi görünüyor. Eşiyle arası kötü olabilir boşanma cesareti bulana kadar destek de olabilirsiniz ama bu o noktayı geçmiş artık. Zamanın hep benimle geçiyor eşyanı topla gel kirayı da paylaşalım bari böyle isimsiz kalmasın ilişkimiz desen yeri var. Hazır annen oradayken annem rahatsız infulenza gibi duruyor evde insan istemiyor bir süre falan diyerek başla, sonra çıkışlarda kaçı kaçıver zamanla anlamasını umacaksın yoksa açık açık bir süre yalnız kalmak istiyorum demen gerekecek.

Evliliği sorunluysa sorunlarını çözmeli ya da boşanmalı böyle kaçarak bir yere varamaz. Evliliğinden vazgeçemiyorsa geçinmeyi öğrenmeli.
 
Evet bi de sipariş veriyolar şunu yap bunu yap da yiyelim diye
 
Ya ben de çok kalmadı toplasan iki keredir ama yeme içme konusunda resmen ne var ne yok silip süpürüyor eve gelirken hiç elinde bişeyle gelmiyor. Sürekli sürekli olunca bi de beni hiç çağırmayınca kızdım artık kendimce . Kocasını bahane edip insanları kendine yaklaştırmıyor , okulcak bütün hocalar ev oturmasına çağırıyor bi kaç kişinin asla bi çayını içemedik bilmiyorum bu cimrilik mi bencillik mi tembellik mi uyanıklık mı
 
Uyanıklık gibi duruyor. Ayağını kesmen lazım ya da buzdolabını boş tutup aradığı zaman 'gelirken ... al evde bir şey kalmamış' deyip almazsa bir şey çıkarmamak da düşünülebilir. Ya da istediğini hazırlamayacak 'uğraşamam içimden gelmiyor, istersen mutfağa girip istediğini yapabilirsin' diyeceksin.

Eski konularından anladığım kadarıyla damarına basılmadan tırnaklarını çıkarabilen bir insan değilsin ama hayattan ders alıp değişmek lazım biraz
 
Ya öğretmenler odasında bazı yiyici tipler var ya onlara ben de hayret ediyorum asla kendileri bişey ikram etmiyor ama biz getirsek gelip yiyorlar sürekli sürekli . Böyle bi insan tipi var sanırım
 
Bayağı bencil biri gibi geldi.
Ona annenizin bu işten rahatsız olduğunu sizi ikaz ettiğini evli bir insanın sürekli size gelmesini uzun saatler geçirmesinin doğru olmadığını, yarın eşi tarafından bu konunun sorun edilebileceğini eşin bunu kullanabileceğini sizi suçlayabileceğini bile (ayrılmanızda payınız olduğunu iddia edecek kadar--evinize kabul etmekle- ayrılma durumu olunca) ayrıca zaten de doğru olmadığını yeni evli insanın yerinin evi eşi olduğunu sorunlarını çözmesi gerektiğini arada sırada görüşmenizin doğru olacağını açık ve net söyleyeceksiniz.
 
Yani bence aranızda samimi bi arkadaşlık bağı da yok bariz belli ayağını kesin evden.
Size gidelim mi diyor yok ben arkadaşımla buluşucam müsait değilim deyin öyle böyle bahaneler bulup üst üste reddedin gitsin evinde otursun.
Ne alaka yani kocamla küs kavgalı olduğum zamanlar da oldu annemler bir adım oraya bile gitmedim gene geldim evime ne işim var elalemin evinde
 
Sanırım eşi ile olan durumdan ötürü kafa dagitma mekan degistirme derdinde tabiki bu böyle olmaz yetişkin insan başının çaresine bakma becerisini edinmiş olmalı hiç sevmem bosandık bosaniyoruz uzatmalı aynı evde huzursuz çekişmeli ilişki yaşayan insanları.Biri bı karar versin herkes hayatını düzenlesin doğrusu bu.Bu sizde kalmalar görüşmeler size bayilmaktan değil bu canımı sıkar benim birincisi bu Evinde kavga ortamı vardır zaten gitmeyin anneniz haklı haksız arkadaşınız konuşma ihtiyacı varsa fikir istiyorsa danişsın .Yoksa bence mesafe şart kararsızlık ve mutsuzluk bulaşıcı bazen Desteğe varım tabiki gerçekten arkadaşımsa.Yoksa aynı okul aynı branş arkadaş olmaya yeterli değil benim için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…