- 4 Mayıs 2022
- 1.316
- 1.690
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Evet haklı hep kendini düşünen, hep gelen hiç davet etmeyen insanlar can sıkıcı oluyor ya sınırınızı çizmeniz gerekiyor geçerli bahane bulun inandırıcı olsun belki biraz kafa dinlersinizMerhabalar , benim bir arkadaşım var okuldan. Öğretmen yani. Yeni evli sayılır ama eşiyle pek anlaşamıyorlar boşanmayı bile düşünüyor. Eşi de evden çalıştığı için okul çıkışlarında bana gelmek istiyor ara sıra. Ben de genelde götürüyorum ve akşam yemeği saati olduğu için bi yandan yemeğimi de pişirmek istiyorum mutfakta oturursak, yemek pişince hadi yemek de yiyelim diyorum genelde kalıyor eşini pek umursamıyor eşi de onu takmıyor yani böyle bir ilişkileri var. Bir kaç kez de bende falan kaldı. Neyse bazen de okuldan çok yorgun çıkıyorum sana gidelim mi diyor bahane bulsam da ısrarla gidelim ya bişey olmaz diyor. Bir şekilde kendini kabul ettiriyor. Geçenlerde annem geldi bu durumu da biliyor. Sürekli hale gelince o bizi hiç davet etmedi evine dedi. Gerçekten evlendiğinden beti hiç davet etmedi ben de çekiniyorum eşinden ama dışarda da buluşabiliriz yani bi jest yapabilirdi. Geçen bir kere pastaneye oturduk sonra tam biz çay içtik annem geldi oraya. Anneme sordum bişey yer içer misin diye o da yok hadi markete gidelim diye uğradım dedi. Ama annem şunu beklemiş arkadaşımdan teyze bişeyler alalım sana da demesini beklemiş , annem buna çok takıldım o bir senedir bize gelip gidiyor insan bi çay söylemez mi arkadaşının annesine dedi. Sizce de bu durumda annem haklı mı?
Ben evli değilimTek tarafli resmen arkadasliginiz sizi kullaniyor arkadasiniz. Artik kabul etmeyin evinize. Esim istemiyor diyin en kolayi.
Annem karışmıyor zaten sadece durumu biliyor ya , o da hani yiyor içiyor ama kendine geldi mi bizi yaklaştırmıyor dediSizin arkadaşlığınız çok yüzeysel geldi insan ne sorunun var diye sormaz mı? Hep varsayımsal yaklaşmışsınız ve söyleyin eğer arkadaşsanız yarın da kahveyi sende içelim diye.
Ayrıca yetişkin kadınsınız annenizin arkadaşlık ilişkilerinize karışması bence tuhaf.
Tek mi yasiyorsunuz ailenizle mi? Tek yasiyorsaniz bile hergun bir bahane bulun benim disarda ozel isim var hastaneye gidiecem anneme gidicem akrabalarim gelicek vs. Bir sure sonra anlar heraldeBen evli değilim
Annem karışmıyor zaten sadece durumu biliyor ya , o da hani yiyor içiyor ama kendine geldi mi bizi yaklaştırmıyor dedi
İyi niyetiniz suistimal ediliyor. Bir sınır koymalısınız mutlaka.Merhabalar , benim bir arkadaşım var okuldan. Öğretmen yani. Yeni evli sayılır ama eşiyle pek anlaşamıyorlar boşanmayı bile düşünüyor. Eşi de evden çalıştığı için okul çıkışlarında bana gelmek istiyor ara sıra. Ben de genelde götürüyorum ve akşam yemeği saati olduğu için bi yandan yemeğimi de pişirmek istiyorum mutfakta oturursak, yemek pişince hadi yemek de yiyelim diyorum genelde kalıyor eşini pek umursamıyor eşi de onu takmıyor yani böyle bir ilişkileri var. Bir kaç kez de bende falan kaldı. Neyse bazen de okuldan çok yorgun çıkıyorum sana gidelim mi diyor bahane bulsam da ısrarla gidelim ya bişey olmaz diyor. Bir şekilde kendini kabul ettiriyor. Geçenlerde annem geldi bu durumu da biliyor. Sürekli hale gelince o bizi hiç davet etmedi evine dedi. Gerçekten evlendiğinden beti hiç davet etmedi ben de çekiniyorum eşinden ama dışarda da buluşabiliriz yani bi jest yapabilirdi. Geçen bir kere pastaneye oturduk sonra tam biz çay içtik annem geldi oraya. Anneme sordum bişey yer içer misin diye o da yok hadi markete gidelim diye uğradım dedi. Ama annem şunu beklemiş arkadaşımdan teyze bişeyler alalım sana da demesini beklemiş , annem buna çok takıldım o bir senedir bize gelip gidiyor insan bi çay söylemez mi arkadaşının annesine dedi. Sizce de bu durumda annem haklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?