arkadasım soruyor bosanmıs bi erkek ve hic evlenmemis bir kızın hikayesi

yumurta11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
77
29
simdi arkadaslar
arkadasım daha oncede evlenmemis ama cıktıgı dahe önce evlenmıs bosanmıs cocuksuz biri
ama söyle bisey var bu 3 üde aynu semtte kız arkadasım ama cıktıgı ve eski esi bizim uzaktan akrabamız aynı cevre aynı mahalledeyiz

ve sorusu biz hep karsılasıcaz eski esiyle ben bunu katlanabilirmiyim diyor
kızın evi cocugun yani memleketlilerinin dernegi var o sokakta ve illeki karsılasıcaklar
ee dügünler
s

heleki yazın dügünlerimiz coktur cumadan bir baslar pazar aksama kadar

kızla cocugun ayrılması ise sacma bi kapris kız rahat büyümüs biri eside öyle 2 side sorumluluk alamadı ve ayrıldılar

sizce bu iliskinin sonu ne olur...

niye ayrılmış eşiyle adam?

oldu ki evlendiler başka semte taşınsınlar o vakit

Adam rahat büyümüş ve kaprisliyse ilkinde sorumluluk alamamissa ne değişti ki? Arkadasin mi sirtlanacakmis bütün yükü? Bence eski es ile düğünde bayramda karsilasmaktan daha önemli bi mevzu bu.

niye ayrılmış eşiyle adam?

oldu ki evlendiler başka semte taşınsınlar o vakit
baska semte tasınmazlar cünkü cocugun kendi evi satmaz yani babasının mülkü
bu zamanda bu evi satsan anca 120 eder ama yeniı bi ev 300 den asagı degil yani arkadasımınd ev beklentisi yok baska semt gibi

baska semte tasınmazlar cünkü cocugun kendi evi satmaz yani babasının mülkü
bu zamanda bu evi satsan anca 120 eder ama yeniı bi ev 300 den asagı degil yani arkadasımınd ev beklentisi yok baska semt gibi
o zaman o adamla evlenirse eski karısıyla karşılaşmayı da göze alacak

sindirebilecek mi iyi düşünsün taşınsın

Adam rahat büyümüş ve kaprisliyse ilkinde sorumluluk alamamissa ne değişti ki? Arkadasin mi sirtlanacakmis bütün yükü? Bence eski es ile düğünde bayramda karsilasmaktan daha önemli bi mevzu bu.
ilkinde ikiside tecrübesizdi bence bilemiyirum 2 cide ne olur
sahsen ben olsam hic görüsme taraftarı dgeilim
cünkü kız hic evlenmemis ve sürekli kendini eski esiyle kıyaslıcak cok fazla birbirlerini görücekler sahsen bu benim icin cok sorun olurdu

sonradan eklemişsin ayrılma nedenlerini

bu kadar rahatlığına düşkün adam ne diye bir daha evlenmeye kalkıyor?

o zaman o adamla evlenirse eski karısıyla karşılaşmayı da göze alacak

sindirebilecek mi iyi düşünsün taşınsın
oda bundan cok korkuyor zaten
bi dügüne gitcez mesela diyor 2 sene önce o esiyle aynı salona girmis aynı insanlar la oturmus simdi ben aynı seyı yasıcam diyor

Arkadaşın senin kadar dert etmiyor baksana ben olsam hiç karışmazdım bu meseleye kendi kararı

arkadaşın göre göre lades deme yoluna gidiyor
herşey ap açık ortada
valla ben olsam kocamın eski karısını görmek istemem

Belki kızı aldattığı için ayrıldılar belki de aile yüzünden.
Sorumluluk alamadılar ayrıldılar bana inandırıcı gelmedi.

Belki kızı aldattığı için ayrıldılar belki de aile yüzünden.
Sorumluluk alamadılar ayrıldılar bana inandırıcı gelmedi.
söyleki aldatma yok cünkü cocuk akrabamız annesi gelir gider ama
annesi cacaroz bi kadın öyle iliskilerine cok müdahala etmediler
ayrılırken

söyleki aldatma yok cünkü cocuk akrabamız annesi gelir gider ama
annesi cacaroz bi kadın öyle iliskilerine cok müdahala etmediler
ayrılırken
Ben özellikle Türkiyede hicbir kadinin "sorumluluk alamadk ayrildik" diyerek ayrilacagina inanmam. Boşanma sebebi olarak bana bunu söyleyen adama da gulerim.

Kendine başka yalan bulsun

yani suan cocugun isi daha iyi ilk girdigi yerde pek düzen yoktu mobilyacıydı kısları ve yazları belli dönemler is olmayınde 1 ay falan evde oluyodu muhtemelen parasal sorun oluyodu onunda etkisi var ayrılmalarınd a
simdi fabrikada arkadasımın anlattıgı kadarıyla isi ii evinede yakın tasında falan bu yüzdne olmaz zaten kendi evi tabi

sizce ne diyosunuz yanii
arkadasım cok kararsız ne yapıcagını bilmiyor

Adam ilkinde sorumsuzmus sindide sorumsuzdur...
yani suan cocugun isi daha iyi ilk girdigi yerde pek düzen yoktu mobilyacıydı kısları ve yazları belli dönemler is olmayınde 1 ay falan evde oluyodu muhtemelen parasal sorun oluyodu onunda etkisi var ayrılmalarınd a
simdi fabrikada arkadasımın anlattıgı kadarıyla isi ii evinede yakın tasında falan bu yüzdne olmaz zaten kendi evi tabi

sizce ne diyosunuz yanii
arkadasım cok kararsız ne yapıcagını bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…