Arkadaşım sevgilime açıkca yürüyor hemde en yakın arkadaşımın samimi arkadaşı! Acı istiyorum.

gizemgldgs

gldgs
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
25
8
29
En yakın arkadaşımın ortam hazırlaması ön ayak olmasıyla en büyük o..... onun yaptığını düşünüyorum tabiki her gün beni arayanlar aramamaya başladı her gün sevgilimin evine gitmeye çalışıyorlar bi bahaneyle eskiden nefes alırken izin alanlar bana ses bile vermeden sinsice gider olmuşlar dolaplarını bile karıştırmışlar yok sevgilime kalpler atmalar konsere çağırmalar benimle otururken yanıma gelicek misin diye mesaj atmalar aştı yani kendini iyice . Çok şükür sevgilimle aynı anda farkettik günahını almamak için başta zarf attık acaba ? diye gördüğünüz gibi kız iyice zıvanadan çıktı ne zarfı ... sevgilim şok ben ondan şok. Tercih edildiğini düşünüyor . böyle ders almasını istiyorum canı yansın istiyorum özellikle o o....... arkadaşımın.Kız da zaten kafadan rahatsız bana akıl verin ama kalkıp allahından bulsun demeyin benden bulsun istiyorum önce ama iyice sıkışmaları inkar edemeyecekleri bi duruma gelmeleri lazım bunu nasıl yaparım ??

Anlamadım ki kim kime yürümüş kim zarf atmış kim yemiş nolmuş

Benim erkek arkadaşımla ortak çok samimi bi kız arkadaşımız var onun çok yakın samimi arkadaşı açıkca alalen yürüyor sevgilime hemde beni görmezden gelerek alttan alttan ben yokken. En yakın arkadaşımda buna ön ayak oluyor. kısaca ayrıntıları atlarsak

o........... Dediklerin küfür mü ?
Birde Bırak yaa '' Allahından bulsun .. (konuyu açan sunu demeyın deyınce inadıma diyesim geliyor :işsiz: )

Benim erkek arkadaşımla ortak çok samimi bi kız arkadaşımız var onun çok yakın samimi arkadaşı açıkca alalen yürüyor sevgilime hemde beni görmezden gelerek alttan alttan ben yokken. En yakın arkadaşımda buna ön ayak oluyor. kısaca ayrıntıları atlarsak
O zaman o en yakın arkadaşı hayatındn def ediceksin .

Valla oyun oynarsınız oynarsınız kızları bozcam diye bi anda bozulan siz oluverirsiniz Allah muhafaza. Oyun gerçeğe dönmesin dikkat edin.

Erkek arkadaşınız bu durumdan hoşlanmaya başlarsa görürsünüz acıyı Allah korusun, bence uzatmadan agizlarinin payını ikiniz de verin sonra yol verin.

def etmek yetmez bu ayıbına önce güzelce bi ağzının payını vermek istiyorum ona olan bütün fedakarlığıma rağmen bu yaptığı ahlaksızlıktır.

Sen niye muhatap oluyorsun ki? İkiniz de engelleyin silin çıkarın hayatınızdan. Adam yerine bile koymamak en güzel cevap bence

Valla oyun oynarsınız oynarsınız kızları bozcam diye bi anda bozulan siz oluverirsiniz Allah muhafaza. Oyun gerçeğe dönmesin dikkat edin.

Erkek arkadaşınız bu durumdan hoşlanmaya başlarsa görürsünüz acıyı Allah korusun, bence uzatmadan agizlarinin payını ikiniz de verin sonra yol verin.
Erkek arkadaşıma kalsa elinden kaza çıkıcak da işte kendimizden düşürmeye gerek yok dedim.

Sen niye muhatap oluyorsun ki? İkiniz de engelleyin silin çıkarın hayatınızdan. Adam yerine bile koymamak en güzel cevap bence
O kadar değişik insanlar ki biz bi an arkadamızı dönsek muhatap bile olmadan bizi öyle bir konuma sokarlar ki insanların gözünde sanki biz bişey yapmış gibi kalırız hastalıklı takıntılı bi kız özellikle o yürüyen

Yanlış yapıyorsun arkadaşım. Böyle mevzular incedir. Üstüne gitme, üzülen sen de olabilirsin. Siz mutluysanız o insanları hayatınızdan pat diye çıkarın, her yerden engelleyin. Neye uğradıklarını şaşırsınlar. Hiç açıklama yapmadan hem de. Sorarlarsa hayatımızda fazlalık olduğunuza kanaat getirdik deyin, bitsin. O insanlar yeryüzünde hiç olmamış gibi davranın. Yok sayılmak, bırak insanı cisim yerine konmamaktan daha ağır ne olur? Ve mutlu olun. İnan bana acıdan kıvranırlar. Çünkü tüm oyun kapılarını kapatmış olursunuz, sataşacak dalaşacak hiçbir açığınız kalmaz. Abla sözü dinleyin:-)

X