• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ona gösterdiğim çocuğa bakıyor

girlinnyc

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba herkese, bir derdim var benzer durum yaşadıysanız anlatırsanız sevinirim. Okulda hoşlandığım biri var. okuldaki en yakın arkadaşıma anlattım tabiki doğal olarak. çocukla hep karşılaştığımız bi yer vardı. her oradan geçtiğimde bakıyorum çocuk orada mı diye, arkadaşımda meraklı gibi benim kadar bakıyor. şimdi diceksinizki senin için bakıyor olabilir ama "bakmak" var "bakmak" var yani. benim gibi bakıyor meraklı meraklı detaylıca. mesela çocukla karşılaştığımız günlerden birinde, onun karşı masasına oturduk, dikkat ediyorum arkadaşımda bakıyor çocuğa, kıskanç biri olarak çok rahatsız oldum. bir de sevgilisi var yani. benim kestiğim insanı arkadaşımında kesmesini istemem açıkçası, hiç hoş değil. Üniversitedeyiz bu arada lise değil. kızla da üniversiteden tanışıyoruz. çocuğu ona anlattığıma pişman oldum, bu kuşkuyu yaşamaktansa anlatmayıp çenemi tutsaydım daha iyiydi. siz ne düşünüyorsunuz? bu arada abarttığımı yanlış anladığımı düşünenler olur kesin başka bi örnek daha vereyim. mesela çocukla karşılaştığımız yerde oturuyoruz. ben geldi mi diye etrafa bakıyorum sürekli, arkadaşımda bakıyor sürekli, hayır bide ben ona sende bak falan demedim yani. ya da çocuk uzakta oturuyorken biz asansöre biniyorduk, ben dönüp bakmadım, kız bakmış hatta göz göze geldim diyor, söylüyor bide. iyice sinirleniyorum ben göz göze gelememişim sana ne oluyor

Olabilir, beğenebilir hatta çıkabilir de şimdi sizin demek istediğinizi anlıyorum da aranızda bir ilişki yok henüz . Biraz mesafe candır herkesle, arkadaşınızla da.
ya biraz insan olup benim hoşlandığım ve ona gösterdiğim insana da bakmasın ayrıca dediğim gibi sevgilisi var kızın. normal bi zamanda da başkasını kesemezki

Merhaba herkese, bir derdim var benzer durum yaşadıysanız anlatırsanız sevinirim. Okulda hoşlandığım biri var. okuldaki en yakın arkadaşıma anlattım tabiki doğal olarak. çocukla hep karşılaştığımız bi yer vardı. her oradan geçtiğimde bakıyorum çocuk orada mı diye, arkadaşımda meraklı gibi benim kadar bakıyor. şimdi diceksinizki senin için bakıyor olabilir ama "bakmak" var "bakmak" var yani. benim gibi bakıyor meraklı meraklı detaylıca. mesela çocukla karşılaştığımız günlerden birinde, onun karşı masasına oturduk, dikkat ediyorum arkadaşımda bakıyor çocuğa, kıskanç biri olarak çok rahatsız oldum. bir de sevgilisi var yani. benim kestiğim insanı arkadaşımında kesmesini istemem açıkçası, hiç hoş değil. Üniversitedeyiz bu arada lise değil. kızla da üniversiteden tanışıyoruz. çocuğu ona anlattığıma pişman oldum, bu kuşkuyu yaşamaktansa anlatmayıp çenemi tutsaydım daha iyiydi. siz ne düşünüyorsunuz? bu arada abarttığımı yanlış anladığımı düşünenler olur kesin başka bi örnek daha vereyim. mesela çocukla karşılaştığımız yerde oturuyoruz. ben geldi mi diye etrafa bakıyorum sürekli, arkadaşımda bakıyor sürekli, hayır bide ben ona sende bak falan demedim yani. ya da çocuk uzakta oturuyorken biz asansöre biniyorduk, ben dönüp bakmadım, kız bakmış hatta göz göze geldim diyor, söylüyor bide. iyice sinirleniyorum ben göz göze gelememişim sana ne oluyor

Cocukken oyun kurmak icin bir nesne ararken buldugumuz seyi “İlk ben gordum banane” diye sahiplenirdik. Mizikci arkadasla oynamak yine neyse de, koskoca universiteli 21 yasindaki kizla arkadaslik etmek cekilmez.

Umarin kizin “Eski bir tanidigi” olarak kalirsiniz.

Şakayla karışık “seninki görmesin aman” falan diyin..Bizim sınıftada bu yüzden küsenler olmuştu son sınıfta 😂
anlamıyorum yani benim bildiğim birini arkadaşına gösterirsen, arkadaşın için o çocuk artık "sevgili olma potansiyeli"nden çıkması gerekir. ben gidip arkadaşımın baktığı insana bakmam onun duygularına saygımdan

anlamıyorum yani benim bildiğim birini arkadaşına gösterirsen, arkadaşın için o çocuk artık "sevgili olma potansiyeli"nden çıkması gerekir. ben gidip arkadaşımın baktığı insana bakmam onun duygularına saygımdan
Ohoo devir değişti artık, arkadaşlıklar çabuk tüketiliyor. Senin arkadaş ne yapıp eder çocukla sevgili olur benden söylemesi.

Devamli bakmaktan ne anliyorsunuz ki?

X kişisi bana da boyle bir cocuk gostermişti cok yakisikli vs diye anlatip fotograflarini vs gostermişti bi de goruntulu konuşmalarini gostermişti. (biz lisedeydik tabi) ama neee cocuk acayip yakisikliydi, kizlar arasinda da populer bir cocukmus o ara kendi okulunda . 😂 Cocukla daha once hic karşilaşmadigim halde msnini X kişiden alip iletişime gecmistim.
Muhabbet kurup buluşup kendime sevgili yapmistim.
Hey gidi zaman.😁😁

X bana çok kizmişti ama oyle uzaktan bakmak bir ilişki degil neticede siz nasil begeniyorsaniz başkasi da begenebilir. Gidin konuşun bence. 🤷

Valla lisede yolda yürürken yan profili bile yakışıklı olan birine hayatımda ilk defa bakakalmıştım sonra bi silkelendim bi baktım arkadaşımda bakakalmış ASDFGH. Onuda kendine getirdim :KK70: Ama olduğumuz durum o kadar komikti ikimizde birbirimize bakıyoruz biscolata reklamındaki erkeği görmüş abaza kızlar gibiydik :KK70: Sevgilisi olduğu halde ilgi göstermesi saçma tabi onun dışında benim arkadaşım sevgili olmasa bile beğeniyorsa da ben ilgilenmem şahsen ama sorun etmeyen çok tabi :) Git tanış bi şekilde çocukla böyle bak bak nereye kadar

durumu anlattığınız kısımda kıskanç olduğunuzu ve bu yüzden arkadaşınızın bakmasından rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz. Belki durum sizin hissettiğiniz gibi de olmayabilir. Bunu arkadaşınızla konuşmanız daha mantıklı belki sizin hissettiğiniz gibi olmayabilir.
Varsa da size uygun değilse bu durum arkadaşlığınızı buna göre şekillendirirsiniz çok basit

Ben de flört ettiğim bir çocuğu arkadaşımla tanıştırmıştım daha sevgili değiliz takılıyoruz

Haha arkadaşım o kadar yokluktaydı ki o çocukla hemen sevgili oldu 😂

Benim çocuk umrumda değildi pek açıkçası tarzını sevmedim zaten flört modu azalmıştı

Ama arkadaşıma kırıldım sebebi : elimdekine göz koyması , bugün flört ettiğime göz koyan yarın sevgilime kocama parama kariyerime vs her şeyime göz koyabilir

Bana bu tavır sinsilik olarak geldi
Arkadaşlığımı azalttım zamanla ve yıllar içinde kestim

Ünideyken arkadaşım da bana ortak tanıdığımız biri için ben ondan hoşlanıyorum demişti. O çocuk meğer benden hoşlanıyormuş. Ben de arkadaşım hoşlanıyor diye uzak durunca açılamadı, velhasıl sevgili olamadık. Üniversitede kimsenin önünü kesme lütfen, lise olsa neyse 😂

Back
X