- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 38
- Konu Sahibi cigdemlik86
Bilmiyorum aralarnda geceniArkadaşın olayı tam söylemiyordur sana adam bunu diyecek kadar ne yaşadı etti ve ne kadar dürüst ?
kendileri bilir
ama mutsuzluk uzerine mutluluk kurulmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum aralarnda geceniArkadaşın olayı tam söylemiyordur sana adam bunu diyecek kadar ne yaşadı etti ve ne kadar dürüst ?
Bilmiyorum aralarnda geceni
kendileri bilir
ama mutsuzluk uzerine mutluluk kurulmaz..
Bilmiyorum.ama ayrilcak gibi..gorusmeyecem bu sure icinde adamla diyor.ama inanmıyorum..Aralarında geçenlerden ziyade demek isteğim şu ;
Bir insandan vazgeçmemek kaybetmemek için çok uzun süredir tanıyor olman lazım bu yüzden onsuz olabilme düşüncesi çıldırdır insanı
Bence arkadaşın nişanlısını bırakmayacak nikahı kıydırıp bir güzel kullanmaya sömürmeye devam edecek...
Bilmiyorum.ama ayrilcak gibi..gorusmeyecem bu sure icinde adamla diyor.ama inanmıyorum..
Ya oylede düşündüğünü sanmamİnanma zaten o devam edecek hayatına nişanlısı da saf erkek nikahlık anladın mı ?
Amacina ulasana kadar umrumda degil der sonra kiz kabul ettigi anda başlar guvensizlige her seyini kisitlamaya ya da ilk kavgada bunu yuzune vurmaya.Adam umrumda degil diyormus baksana
Bu konu gecmis aralarinda.asla boyle guvensizlik yok demis adamAmacina ulasana kadar umrumda degil der sonra kiz kabul ettigi anda başlar guvensizlige her seyini kisitlamaya ya da ilk kavgada bunu yuzune vurmaya.
Ya oylede düşündüğünü sanmam
yani ikisini idare etmez bunu biliyorum
okadar da kötü biri degil
sadece kiymet bilmiyor..
Şimdiki adamla evlense, sen nişanlını benle aldattın beni de aldatırsın düşüncesi oluşabilir.. Erkek milleti bu nerden vuracağı belli olmazBende öyle dedim adam olsa nisanli kiza bakmaz.kizin aklini celiyor.ben seni suclamam asla falan diyormus
nisanlisi yikilir kizi cok seviyor.büyük bir nisan toreni yapildi düğün gibi aileler akrabalar nasil donucekler hasar almadan cok zor..
nisanli bir kiza oyle yaklasan bir erkek gozumde guvenilicek bir erkek deyildir.Merhaba kizlar
oncelikle konum benle ilgili degil.nisanli degilim sevgilimde yok.kendini baskasi uzerinden anlatiyorsun demeyin..
cok sevdigim bir arkadasim var.nisanlisi şu an askerde.iliskilerinin basindan beri yanlarindayim.cocuk cok iyi biri kizada cok asik.senelerce pesinde koştu .kiz daha önce büyük bir ask acisi yasadi.belkide onun verdigi boslukla cocugun teklifini kabul etti ve bir sene sonra nisanlandilar.askerden dönünce evlenmeyi planliyordular.kizda sevmeye başlamıştı bana anlatıyordu.
son donemlerde kafasi karisik.çevresinde bir erkekle karsilikli yakinlasma başlamış.adam nisanlindan ayril seni seviyorum birlikte buralardan gidelim diye baski yapiyormus.ailesi kesinlikle nisandan donmesini istemiyor.duygularindan emin degil.bu adama asik olmaya baslamis nisanlisindan sogumus.nasil evlenelim bu soguklukla olmaz diyor.öte yandan iyi bir insani kaybetmekten korkuyor...ne yapmali sizce?
Duzgun insanlar kadin olsun erkek olsun kaybediyor demek ki.Bence nisanlisindan ayrilsin arkadasiniz. Adam bir kac ay uzulur sonra umarim kendine layik birini bulur. Arkadasiniza hic guvenemiyorum evlenince bile akli baskalarina kayabilir. Bunu o duzgun adama yapmasin lutfen.