arkadasim nisanlisindan ayriliyor..

askerde zilyon tane nisan atan oluyor, hep duyuyorum. Bnce gorusememenin verdigi sogukluk bu. Ha bu kisi icin bisey diyemiycem, sevmedigi birisini bence de biraksin, ama sevenler bile sevgili askere gidice soguyorlar, anlamiyorum.

Gerçekten öyle herkes böylemi artık evliler bile felsefe peşinde hayır eskiden gizli saklı olurdu
ar damarımız çatladı artık canım görmedin mi haberleri adam baldızıyla 9 aydır aşk yaşıyormuş birinin karısı diğerinin kardeşi yuh dedim ya ama insanlar artık bu raddeye geldiler

Herkes hak ettigini yasar oda bulur
ben en cok o pislik adama kizdim
birakalim kacalim ne ya ne adi
öyle der ama mal gibi bırakır ortada ayrıca ben o adamın yerinde olsam şunu düşünürdüm ya şimdi bunu bırakan ilerde beni de bırakır niye evleniyim ki derdim bunu o da düşünüyordur sanırım

adam karakterini orada belli etmiş
düzgün birisi olsa bunu söylemez içine gömer aşkını nişanlı kıza yaklaşmaz bile
çok ciddiyim

Kesinlikle çok haklısın, bende yeni nişanlandım..Daha doğrusu cenazeyi öğrendiğimiz gece istemem olmuştu, ertesi gün nişanım vardı..iptal oldu tabi nişanda. Erkek arkadaşımın evinde.Yüzüğü takıp bıraktık..

daha çok para ve rahatlık hırsı olarak görüyorum ben bunu çünkü insanlara artık iyice empoze ettiler zengin koca rahat yer fikirlerini şimdi hiçkimse gelir durumu pek yerinde olmayan insanları eş diye görmek istemiyor
Bunlarin durumunda o yok ama
nisanlisi diger cocuga oranla daha iyi maddi anlamda..

X