- Konu Sahibi cigdemlik86
Lütfen rica et arkadaşına, biraz daha beklesin..Allah korusun tabi..Ama oradaki psikoloji çok kötüdür..Defnettiğimiz gün, izine gelecekti..nasıl oldu, nasıl yaptı hala bilmiyoruz..
Hemde izine yakın başınız sağ olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen rica et arkadaşına, biraz daha beklesin..Allah korusun tabi..Ama oradaki psikoloji çok kötüdür..Defnettiğimiz gün, izine gelecekti..nasıl oldu, nasıl yaptı hala bilmiyoruz..
Gelince konuscakmis zaten ama soguk davraniyor şu an ..Lütfen rica et arkadaşına, biraz daha beklesin..Allah korusun tabi..Ama oradaki psikoloji çok kötüdür..Defnettiğimiz gün, izine gelecekti..nasıl oldu, nasıl yaptı hala bilmiyoruz..
Hemde izine yakın başınız sağ olsun
Gelince konuscakmis zaten ama soguk davraniyor şu an ..
İçini karartmak istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi...Sevgilisi de 2 ay daha sabredemedi..kiminle ne konuştuysa, kulağına gitmiş çocuğun ayrılmak istediği..
Kötü haber tez duyulur....
Cocukda kör kütük asik nasil atlaticak cok zor..Nişanlısı şimdi yıkılıcak ama atlatınca iyi ki kurtuldum diyecek nişanı atsın nişanlısı kendi gibi temiz birini bulsun
Iki gun aglar susar...Evet, kesinlikle..olan oldu cenazesinde çok ağladı sevgilisi ama, giden geri gelmiyor..
Yazik gencecik bir hayatİçini karartmak istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi...Sevgilisi de 2 ay daha sabredemedi..kiminle ne konuştuysa, kulağına gitmiş çocuğun ayrılmak istediği..
Cocukda kör kütük asik nasil atlaticak cok zor..
Cocukda kör kütük asik nasil atlaticak cok zor..
Yazik gencecik bir hayat
degmez kimse icin..
Nişanlıyken başkasıyla nasıl yakınlaşmış hayret ..
Ne hali varsa görsünNişanlısının ne mal ( hiç kusura bakma ) olduğunu öğrenmesi işi kolaylaştırır zamanla atlatır çok kolay olmayacak
Ayrıca arkadaşın öyle kolay yeni hayata başlayamayacak aileler işin içinde çünki erkek tarafı sizin kız diye başlayınca arkadaşının ailesi de kötü olacak
Yakinlasmis iste bilmiyorum kiBende merak ettim şimdi..
ne kadar maymun iştahlı olduk böyle ya ? dur bu cebimde dursun ama şu da iyi tamam artık senle işim bitti ..resmen tablo bunu gösteriyor yazıklar olsun öyle arkadaşaMerhaba kizlar
oncelikle konum benle ilgili degil.nisanli degilim sevgilimde yok.kendini baskasi uzerinden anlatiyorsun demeyin..
cok sevdigim bir arkadasim var.nisanlisi şu an askerde.iliskilerinin basindan beri yanlarindayim.cocuk cok iyi biri kizada cok asik.senelerce pesinde koştu .kiz daha önce büyük bir ask acisi yasadi.belkide onun verdigi boslukla cocugun teklifini kabul etti ve bir sene sonra nisanlandilar.askerden dönünce evlenmeyi planliyordular.kizda sevmeye başlamıştı bana anlatıyordu.
son donemlerde kafasi karisik.çevresinde bir erkekle karsilikli yakinlasma başlamış.adam nisanlindan ayril seni seviyorum birlikte buralardan gidelim diye baski yapiyormus.ailesi kesinlikle nisandan donmesini istemiyor.duygularindan emin degil.bu adama asik olmaya baslamis nisanlisindan sogumus.nasil evlenelim bu soguklukla olmaz diyor.öte yandan iyi bir insani kaybetmekten korkuyor...ne yapmali sizce?