Onkoloji - Kanser ve Türevleri Arkadaşım Kanser...

tuelin1961

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
14
0
63
Arkadaslar,
umarim yardimci olabilirsiniz!!!
Erkek arkadasim büyük bir olasilikla Kolon Kaseri!!! Cekilen Kolon Grafisinde, innen Kolonda10 cm' lik bir tümör görüldü. Kendisinde hizla kilo kaybi, ishal, istahsizlik ve bir süredir ileri derecede Kansizlik var. Pazartesi günü Akdeniz Üni' sinde bir Hoca DR. Randevu almaya calisacagim ama biliyorsunuz belki zaman yetersizliginden onlar pekbir Bilgi vermezler.
Bileniniz varsa veya Allah korusun bu hastaligi gecirmis olaniniz varsa neolur, bildiklerinizi benimle ( bizimle) paylasin.
Arkadasim 64 yasinda ve Hayati seven bir INSAN ama son günlerde, yorgun olmasina ragmen ve Metal Alerjisi oldugundan, kasintidan geceleri uyuyamiyor, korkarim bu onun Vücudunda KANSERin baskin cikmasina sebeb oluyor.
Ne olur bilgi verecek ve daha cok umut verecek haberlerininizi bizden ESIRGEMEYIN.
Saygilarimla.

rabbim şifalar versin canım,keşke bilgim olsa tabikisiz daha iyi bilgiler edinmiştirsiniz

Goncacigim,
cok tesekür ederim, biliyorum belkide bizleri cok zor günler bekliyor. Babami' da Kanserden kaybettim, simdide cok sevdigim Arkadasim!
Yinede tesekürler.

canım allah sıfa versın sen sakın umudunu kaybetme benımde teyzem kanser olmuştu zor bır sureç sızlerı beklıyor devamlı yanında olmaya bak arkadaşının bu konuda pek bır bılgım yok

canım allahım acil şifalar versin ne olursunzu umudunuz kaybetmeyin allah büyük bol bol sabır diliyorum size derdi veren allah dermanda verir umudunuz şifanız mevlam olur inş...gecmiş olsun

Arkadaslar,
umarim yardimci olabilirsiniz!!!
Erkek arkadasim büyük bir olasilikla Kolon Kaseri!!! Cekilen Kolon Grafisinde, innen Kolonda10 cm' lik bir tümör görüldü. Kendisinde hizla kilo kaybi, ishal, istahsizlik ve bir süredir ileri derecede Kansizlik var. Pazartesi günü Akdeniz Üni' sinde bir Hoca DR. Randevu almaya calisacagim ama biliyorsunuz belki zaman yetersizliginden onlar pekbir Bilgi vermezler.
Bileniniz varsa veya Allah korusun bu hastaligi gecirmis olaniniz varsa neolur, bildiklerinizi benimle ( bizimle) paylasin.
Arkadasim 64 yasinda ve Hayati seven bir INSAN ama son günlerde, yorgun olmasina ragmen ve Metal Alerjisi oldugundan, kasintidan geceleri uyuyamiyor, korkarim bu onun Vücudunda KANSERin baskin cikmasina sebeb oluyor.
Ne olur bilgi verecek ve daha cok umut verecek haberlerininizi bizden ESIRGEMEYIN.
Saygilarimla.

Canım üzüldüm duruma sana şu kadarını söleyebilirim kolonun kanser olmayıp başka tümöral durumlarıda mevcuttur hemen kanser diye değerlendirme kanser olsa bile onunda onlarca çeşidi var herşey biyopsiyle ortaya çıkar... kilo kaybı ve gizli kanamaya bağlı kansızlık kolonun diğer hastalıklarındada olabilir sadece kansere özgü değildir..
içini rahat tut ve iyi pozitif düşünmeye çalış..iyi kötü olon olaylarında ameliyat ve sonrası için bakım zordur sana arkadaşına çok destek vermeni ve güçlü olmanı tavsiye edebilirim ...fakültedeki hocası kim bu arada?

her bünyanin korkulu rüyası bu kanser ve gittikçe çoğalmaya başadı benim görümcemin kayınvalideside rahim kanseri olduğunu öğrendik.... Acil şifalar diliyorum...

Acil şifalar diliyorum.Bu tür hastalıklarda moral çok önemli. Öncelikle sen moralini yüksek tut ki onada destek olabilesin.Eğer ihtiyacınız olursa (inşallah olmaz) ben İstanbuldaki doktorları veya yapabileceklerinizi araştırıp her türlü yardımı yapmaya hazırım.Ama inşallah pazartesi hayırlı haberler alırsınız da bunlara hiç gerek kalmaz.Size sevgi ve dualarımı yolluyorum...

Tesekürler,
bu gün Prof. Dr. Kemal Emek Hocaya Randevu aldim. Umarim o' da senin kadar Moral verici olur.
Cok tesekür ediyorum. Saygilarimla Tülin

Tesekür ediyorum,
umarim sizlerin Dualariyla, bu ILLETI atlatiriz ve gerkirse yardim telifini ictenlik ve minnetarlikla kabul ediyorum.
Allah hepinizden RAZI olsun, en azindan yalniz olmadigimi biliyorum ve bu bizlere MORAL oluyor.
Saygi ve sevgilerle, Tülin

kanser için ALAZA diye bişey duydum . tamamen siliyormuş kanseri burda kadınlar kulübünde alternatif tıp bölümünde okumuştum hayvanlarda bulunan bir şeymiş
çok ender bulunurmuş ve herkes bilmezmiş sen bir kasaba sor bakalım. birde araştır benim aklımda bu kadarı kalmış başlıgı görünce bildiğim kadarıyla yardımcı olayım dedim.Şifa Allah tan ...inşallah yardımcı olabilmişimdir

canımmmm ALLAH acil sdifalr versınnn rabbım tez zamandaaa saglıgına kavustursunnn cok cok fgecmıss olsunnnnnnnnn

canım annem benim.... sen ne zorluklarla mücadele ettin biliyorsun herşey bizim için bir sınav, tek farkı sınava girmemeyi tercih yaşamda olmamakla aynı şey .yaşıyorsak bu sınavlar da bizim hala nefes aldığımızı gösterir ve her nefesimizde başka bir nefes daha alacakmıyız düşüncesini içimizden geçirene dek biz çoktan ciğerlerimizi havayla doldurmuş oluruz.biliyorum benim hayatı yorumlamam biraz felsefi ama böyle annem.. zaten doğmuş olmak ölümlü olma şartını sunmazmı ?bize ,yaşadığımız güzel günler ve kimlerle bu güzel günleri yaşadığımız önemlidir,daha önce de söylemiştim; Helmut hayatı hayatın bizi aldığı kadar ciddiye almıyor,sonumuz zaten hayatı biz ciddiye almaya başlayınca gelir ve 'o' seni kolay kolay bırakmaz buna eminim ben.seni çok seviyorum. Helmut Dedemizi de bu kadar çok seveceğimi bilmiyordum.sonuçta kızımın DEDESİ O..Allah şifalar versin bütün dualarımız sizinlea.s.

Biricik Kizim benim,
yazdiklarin ve destegin icin sana cok TESEKÜR ediyorum ve ayrica bu Foruma katilan tüm arkadaslara' da minnettarim. Bu destekler bize MORAL oluyor.
Yavrum yazdiklarinda cok haklisin da, zaman zaman ne desek bos, DUYGULAR baskin cikiyor!!!
Umarim sen hakli cikarsin ve Helmut Dedeniz, beni, yani bizleri o kadar kolay birakmaz!!!
Dualarinizi esirgimiyeceginizi biliyorum.
Seni Seven ANNEN.

X