• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım için yardım edin lütfen

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.795
598
Arkadaşlar sevdiğim bi arkadaşım var batına 1hafta kala hcg baktırmış referans deger aralıgı 0.10-5 arası sonuc ıse 1.20 dr negatıf demıs
Sızce bunun yukselme ıhtımalı var mıdır gec dollenme falan olabılır mı? Yanı hcg degerlerı hakkında pek bı bılgım yok ve yumurtlama gununu de bılmıyor. Sızce adet olmazsa ne zaman tekrarlamalı kan testını? Bide 1hafta kala eğer olsaydı çıkarmıydı kan testinde. Normalde negatif sonuc alıp adet gecikmesiyle tekrar kan testinde pozitif gören var mı arkadaşım çok ağlıyo kızlar lütfen yardımcı olun bende hamıleyım inanın kıza hamıleyım dıyemedım üzülecek diye.
Bide sevgili Mune Mune konuyu en azından ıkı gun tasımazsan sana duacı olurum rica ediyorum.

Normal adet dongusu geciktikten sonra kan testi yaptirsin 1 hafta sonra. Suanki sonuca gore deil ama adeti gecikmediyse testin bi anlami yok

Geç döllenmede olabılır. Olmayadabilir de en güzeli bat geçince gitsin .

Arkadaşlar sevdiğim bi arkadaşım var batına 1hafta kala hcg baktırmış referans deger aralıgı 0.10-5 arası sonuc ıse 1.20 dr negatıf demıs
Sızce bunun yukselme ıhtımalı var mıdır gec dollenme falan olabılır mı? Yanı hcg degerlerı hakkında pek bı bılgım yok ve yumurtlama gununu de bılmıyor. Sızce adet olmazsa ne zaman tekrarlamalı kan testını? Bide 1hafta kala eğer olsaydı çıkarmıydı kan testinde. Normalde negatif sonuc alıp adet gecikmesiyle tekrar kan testinde pozitif gören var mı arkadaşım çok ağlıyo kızlar lütfen yardımcı olun bende hamıleyım inanın kıza hamıleyım dıyemedım üzülecek diye.
Bide sevgili Mune Mune konuyu en azından ıkı gun tasımazsan sana duacı olurum rica ediyorum.
1 hafta kala çıkabilir de çıkmayabilir de.. Embriyo tutunması 6 gün ila 10 gün arasında diye biliyorum.. sonra kanda beta hcg yükselmeye başlıyo. Yani 10 gün olsa adet döngüsünden 4 gün önce kan testinde %99 ihtimalle çıkar.

O Osirius ,
umarım arkadaşınız hamiledir, umarım bebek isteyen herkesin duası kabul olsun ama özür dilerim konulara tolerans tanıyamam, o zaman taşıdığımız diğer konular, konu dışı uyarısı verdiğimiz diğer üyelere mahçup olurum.

Back
X