Arkadasım eşini aldatıyor :((

Arkadaşınızdan uzak durmanız sizin hayrına, sizin üzerine düşeni yapmışsınız onu defalarca uyarmışsınız bu olay duyulduğunda bir günah keçisi arandığında sizin olma ihtimaliniz de çok yüksek olacaktır.

Mesafe her zaman iyidir.

Eninde sonunda ortaya çıkacak yaptığı şeyler. Bence açıkça böyle yapmaya devam edersen arkadaşım değilsin demelisin. Sonradan senin de başın ağrır.

hayır büyükşehir ama oturduğumuz yer tabiri caizse kenar mahalle cok dar görüşlü insanlar var

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah korusun : \ hic böyle düşünmemiştim inan kac kez konuşmayı kestim eşine çocuklarına yazık dedım hatta dedımki boşan olmadı (boşanamaz çünkü gidecek bir evi bile yok sayılır zaten ev hanımı çalışmıyor boşanma sansı yok..) ona dedımki millet diyecekki anasına cekti bunu çocuklarına nasıl yaparsın dedım..Bu arada onun abisinin karısı görmüş bu olayı biliyor adamın evinden cıkarkenmı görmüş ne ama 1 sene oldu söylemedı kimseye oda söyledi ya bu ilişkiyi söylersin yada herkeze söylerım..İnan bundan sonra bile devam etti asıgım sevıyorum diyo..Ama bu 45 yasındaki adamıdamı sevıyo..koçasıda okadar ıyı okadar ıyıkı 5 yıldır inan üzerine titriyor onun bu durumuna cok üzülüyorum bir duyulsa hayatı biter..Aslında ara ara bıraktı ama o serefsız eskı sevgılısı arayınca yıne görüşüyo kac kez tövbe ettım demıstı bana[/QUOTE]

oyle biriyle arkadaslik etmek bu kadar yildir seni rahatsiz etmemis gercek manada.rahatsiz etseydi mide bulantisindan yaninda durmazdin.
dahada baska soze gerek yok!

görüşmeyi kes mesafe koy sinek küçüktür ama mide bulandırır demişler

Kangrren olmuş parmak gibi düşün kes at ya bigünde senin kocana yazarsa müsamaha gösterme kaç yaşindasiniz

Bu tür insanlara acima. Acinacak hale düsersin yoksa.
Benimde o tip arkadaslarim vardi..ama ne olduklarini anladiktan sonra veya benimle o pis sirlarini paylastiktan sonra bir bahane ile bitirdim arkadasligimi hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…