- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Çünküm o zaman insanlar mal bulmuş gibi "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." lafının üzerine atlar, AaaaaAAA 4 senedir senin de haberin varmış demekkk nasıl şimdiye kadar söylemezsin, sen de sakladın!!!111!!falan diye ortalık karışır. Arkadaştaki deli cesareti de takdirlikmiş bu arada.
Büyük şehirde adamın marangozda çalışmasının bir önemi yok, kim nerden bilsin ama özellikle belirtildiğinden küçük yer/taşra havası alıyorum. O yüzden konu sahibinin dert etmesi makul geldi.
Sen arkadasina erkeklerle konusmasi icin kapini acman onun gunahina zemin hazirliyor oldugunu gosteriyor Bak hadisi serifle ortada bir kotuluk varsa elinle duzelt. Buna gucun yetmiyorsa dilinle duzelt. Buna da gucun yetmiyorsa kalbinden bugzet diyor. .....sen bu duruma arkadasligini devam ettiirerek onun yaptiklarina canak tutuyorsun birgun yaptiklarin seni de bulur. senin de yuvani sarsar. Hem sen arkadasina tepki gosterip gorusmemen onun bu cirkin iste yalniz kalmasina aklini basina almasina bile sebep olabilir. Sen de canak tutarak o 2 bebegin gunahina giriyorsun birgun bunlarin senin basina geldigini ve esinin seni aldattigini dusun. Esinin seni aldattigi kadinin arkadasi dostu sence ne kadar temizdr evini acarak bunlari dusun[
Allah korusun : \ hic böyle düşünmemiştim inan kac kez konuşmayı kestim eşine çocuklarına yazık dedım hatta dedımki boşan olmadı (boşanamaz çünkü gidecek bir evi bile yok sayılır zaten ev hanımı çalışmıyor boşanma sansı yok..) ona dedımki millet diyecekki anasına cekti bunu çocuklarına nasıl yaparsın dedım..Bu arada onun abisinin karısı görmüş bu olayı biliyor adamın evinden cıkarkenmı görmüş ne ama 1 sene oldu söylemedı kimseye oda söyledi ya bu ilişkiyi söylersin yada herkeze söylerım..İnan bundan sonra bile devam etti asıgım sevıyorum diyo..Ama bu 45 yasındaki adamıdamı sevıyo..koçasıda okadar ıyı okadar ıyıkı 5 yıldır inan üzerine titriyor onun bu durumuna cok üzülüyorum bir duyulsa hayatı biter..Aslında ara ara bıraktı ama o serefsız eskı sevgılısı arayınca yıne görüşüyo kac kez tövbe ettım demıstı bana
Sen arkadasina erkeklerle konusmasi icin kapini acman onun gunahina zemin hazirliyor oldugunu gosteriyor Bak hadisi serifle ortada bir kotuluk varsa elinle duzelt. Buna gucun yetmiyorsa dilinle duzelt. Buna da gucun yetmiyorsa kalbinden bugzet diyor. .....sen bu duruma arkadasligini devam ettiirerek onun yaptiklarina canak tutuyorsun birgun yaptiklarin seni de bulur. senin de yuvani sarsar. Hem sen arkadasina tepki gosterip gorusmemen onun bu cirkin iste yalniz kalmasina aklini basina almasina bile sebep olabilir. Sen de canak tutarak o 2 bebegin gunahina giriyorsun birgun bunlarin senin basina geldigini ve esinin seni aldattigini dusun. Esinin seni aldattigi kadinin arkadasi dostu sence ne kadar temizdr evini acarak bunlari dusun
görüşmeyi kes mesafe koy sinek küçüktür ama mide bulandırır demişlerArkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Kangrren olmuş parmak gibi düşün kes at ya bigünde senin kocana yazarsa müsamaha gösterme kaç yaşindasiniz