-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Amin. Canım Kadınlar isterse hiç yakalanmiyorlar. Çok fena yani. Kafa öyle bir çalışıyor ki.
Böyle ahlak yoksunu bir insanla arkadaşlığınızı kesin. İnsanlar sevdikleriyle anılır. Bu yaptıkları elbet birgün ortaya çıkacak, göz yumduğunuza göre sizin de aynı zihniyette olduğunuzu düşenecekler.Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
bakamıyorum zaten öyle garıp bir durumki teline cevap vermeyince bize geliyor ev zaten cok yakın 9-10 yasımdan berı tanıyorum aynı yerde oturuyoruz üstelik kızın annesi üvey bir duyulsa hayatı biticek
Böyle bir ahlak yapısında olan insana en yakın arkadaşım diyebiliyorsan ve yıllardır bir günahı bilipte onunla arkadaşlığa devam ediyorsan sonuçlarına da hazır olmalısın.Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Ben iki komşu arkadaşın ortak hareket ettiğini bilirim
Konu sahibi , selamı sabahı kes yüzüne de söyle senden uzak olsun evine bile gelmesin. Olay ortaya çıkarsa kankası diye sende yanarsın
Evet ve erkekler gibi kesinlikle açık vermiyorlar. Çünkü ayrıntıları çok iyi hesaplıyorlar.