Arkadasım eşini aldatıyor :((

Amin. Canım Kadınlar isterse hiç yakalanmiyorlar. Çok fena yani. Kafa öyle bir çalışıyor ki.

Ben iki komşu arkadaşın ortak hareket ettiğini bilirim

Konu sahibi , selamı sabahı kes yüzüne de söyle senden uzak olsun evine bile gelmesin. Olay ortaya çıkarsa kankası diye sende yanarsın

Sen arkadasina erkeklerle konusmasi icin kapini acman onun gunahina zemin hazirliyor oldugunu gosteriyor Bak hadisi serifle ortada bir kotuluk varsa elinle duzelt. Buna gucun yetmiyorsa dilinle duzelt. Buna da gucun yetmiyorsa kalbinden bugzet diyor. .....sen bu duruma arkadasligini devam ettiirerek onun yaptiklarina canak tutuyorsun birgun yaptiklarin seni de bulur. senin de yuvani sarsar. Hem sen arkadasina tepki gosterip gorusmemen onun bu cirkin iste yalniz kalmasina aklini basina almasina bile sebep olabilir. Sen de canak tutarak o 2 bebegin gunahina giriyorsun birgun bunlarin senin basina geldigini ve esinin seni aldattigini dusun. Esinin seni aldattigi kadinin arkadasi dostu sence ne kadar temizdr evini acarak bunlari dusun

kesinlikle arkadaşlığınızı kesin...kocasına çoculşarına rağmen bunu yapmaya cesaret ediyorsa sizede kolaylıkla iftira atabilir..Allah ından bulsun..inşallah tez zamanda herkes duyarda rezil olur..ayy çok sinir oldum ya..nasıl bakıyor yüzlerine............

Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Böyle ahlak yoksunu bir insanla arkadaşlığınızı kesin. İnsanlar sevdikleriyle anılır. Bu yaptıkları elbet birgün ortaya çıkacak, göz yumduğunuza göre sizin de aynı zihniyette olduğunuzu düşenecekler.

Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?

hala görüşüyor musun? diyecek bişey bulamıyorum....

bu konu sizin basınıza iş şöyle acabilir; ilerde bu kadının bu pislik leri ortaya cıktığında zaten görüşmeni keseceksin ondan sonra baska bi bayan arkadas edinmeye kalktın mı eşinin ve ailenin eli üstünde olcak sen insan seçemiyosun biz yardım edelim gibi. bence yol yakınken kes ilişkini.

vay be millete bi tanede yetmiyor ... bana anlatma de geç... havadan sudan konuş... kendi iki çocuk anası olmuş yanlışını göremiyor mu? onu sen düzeltemezsin bari dinleyip asabını bozma....

Ön yargılı konuşmam istemem ama anlattığınız kadarıyla arkadaşınız yolundan çıkmış. Eski sevgilisini unutamamış desek (ki oda çok yanlış tabi) neyse de bi de üstüne marangoz falan. O alışmış bu tarz bir hayata böyle yaşayıp gider, bi gün kafasına da dank edeceğini sanmıyorum. Bence arkadaşlığınızı sonlandırın. Bir laf vardır bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Size de bi zararı olur bi gün bir şey rica eder hatasına ortak etmeye kalkar vs. her şey olabilir. Ona açıkça bu tarz bir hayat sürdüğü için onunla arkadaşlığınızı devam ettirmek istemediğinizi söylemelisiniz bence.

Neden hala görüşüyorsunuz ve sizi dinlememesine rağmen hala neden en yakın arkadaşınız ?

Ben olsam görüşmem hem evli hem başkalarıyla, eşine bile söylerim illa kimliğimi açıklayarak söyleyeceğim diye bir şey yok mail,mesaj yol mu yok?

Tabiki arkadaşlığını bitir böyle kadınlardan da uzak dur evliysen eğer seninde yuvanı yıkar.

Böyle bir ahlak yapısında olan insana en yakın arkadaşım diyebiliyorsan ve yıllardır bir günahı bilipte onunla arkadaşlığa devam ediyorsan sonuçlarına da hazır olmalısın.

Ben iki komşu arkadaşın ortak hareket ettiğini bilirim

Konu sahibi , selamı sabahı kes yüzüne de söyle senden uzak olsun evine bile gelmesin. Olay ortaya çıkarsa kankası diye sende yanarsın

Evet ve erkekler gibi kesinlikle açık vermiyorlar. Çünkü ayrıntıları çok iyi hesaplıyorlar.

X