- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Bir bahane bul ve bir an önce arkadaşligini bitir benimde boyle kiyamadigim bir arkadaşım vardi kacti kocaya. Sonra ailesi gece yarisi beni evimden aldi yakin arkadasisin soyle sen bilirsin ara sıkıştır ona yerini söyle felan valla bulasma derim. Hatta bana ailesi or..... dedi. Ben evlendim ama kizlari gercekten or... oldu. Ilahi adaletmi bilmem . Tabiki bu durumda olmasini istemezdim..Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam açık açık onunla görüşmek istemediğimi söylerdimArkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Bu sahis benim arkadasim olsa evire cevire bi doverdim bi doverdim sonra s..tiri basardim.. Adi pislik. Insanlarda haya edep kalmamis artik pes.
Kocasi da nasil anlamiyor boynuzlandigini?
Kocasina gizli bir mektup yaz böyle böyle diye de bilsin zavalli adam.
Yarabbim sen bizi koru. . Son nefesimizi verinceye kadar namusumuzla serefimizle yasamayi nasip et. Böyle pis insanlardan da eslerimizi, evlatlarimi koru...
Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Amin. Canım Kadınlar isterse hiç yakalanmiyorlar. Çok fena yani. Kafa öyle bir çalışıyor ki.
Valla nasil oluyor anlamiyorum. Aman bilmek de istemiyorum. Rabbim uzak tutsun..
Anasına bak kızını al diye boşyere demiyorlar demekki anasına çekmiş valla canım mutluluğu bulamayan insan o kadar çokki her mutluluğu bulamayan kadınlar mutluluğu dışarda arasaydı halimiz ne olurdu bencede uzak dur canım mesafeni koy böyle arkadaştan sana hayırgelmezhaklısın aslında özünde cok iyi bir kızdı aslında ama çocukluğundan berı aıle sorunları yasadı o çocukken annesı başka bır adamla kaçtı üvey annesıde ona yapmadığını bırakmadı hep sevgıyi dısarda aradı eski sevgılısıde kullandı sonra başkasıyla evlendı bu kızda böyle oldu ama üzülüyorum düzelsin istiyorum ama olmuyor en son 45 yaslarında bır adamdanda hoşlandığını söyleyince şoke oldum
Duyulsa neden sizin başınız belaya girsin ki?