Arkadasım eşini aldatıyor :((

Al karşına konuş buna devam ederseen seninle görüşmem de
Böyle bir pisliğe ortak olma

Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Bir bahane bul ve bir an önce arkadaşligini bitir benimde boyle kiyamadigim bir arkadaşım vardi kacti kocaya. Sonra ailesi gece yarisi beni evimden aldi yakin arkadasisin soyle sen bilirsin ara sıkıştır ona yerini söyle felan valla bulasma derim. Hatta bana ailesi or..... dedi. Ben evlendim ama kizlari gercekten or... oldu. Ilahi adaletmi bilmem . Tabiki bu durumda olmasini istemezdim..

en yakın arkadaştan görüşme öyle hemen kesilemez bilginize. görüşmeyi niye kessin arkadaşı aldatıyor kendisi değil?
eşiyle sorunu vardır belki? belki eşi de aldatıyordur? özelini bilemiyoruz ki ne diyelim. rahatsız oluyorum eşine söylemek istiyorum, vicdanen rahatlamak istiyorum deyin bakalım ne tepki verecek? hiç değilse size kolay kolay anlatmaz da sizin de başınız yanmaz?(!)

Başının belaya girmeyeceğinden emin olsan görüşmeye devam edecek misin?
Ben olsam görüşmeyi keserdim.
Hayata çok farklı noktalardan baktığımız için onunla paylaşabileceğim hiç birşey olamazdı.

Senin basin belaya niye giriyor ?

Adamlari senmi buluyosun sanki , arkadasin yasini basini almis ..

Boyle insandan uzak dur ...
Boyle birine arkadasim demen bile igrenc...

Iyide madem bukadar yanlış buluyorsunuz niye hala arkadaşlıpınıza devam ediyorsunuz.

Benim bekarken çok sevdiğim bir arkadaşım vardı evli bir adamla görüşüyordu uyardım dinlemedi inkar etti. Tekrar beraber gördüm ve bigün bana bize gelsene dedi telefonda ve bende bidaha beni asla aramamasını söyledim. o gün bu gündür konuşmam 10 yıl olmuştur.
Yanlış insanlarla muhabbet kurmaya devam edenler de yanlıştır.

İşte kadın farkı. Şimdi böyle birşeyi bi erkek yapsa diğer erkek arkadaşı asla ona nasıl davranmaliyim demez. Daha gururla yol gösterir matah bişey miş gibi. Birbirlerine anlatırlar kacamaklarini. Ama kadının asaletine bakın ki kendi yapmadığı halde bi başkasının yaptığından bile rahatsız oluyor. İşte bizim farkımız kadınlar... :KK9:

Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam açık açık onunla görüşmek istemediğimi söylerdim

Madem yakn arkdasın sustura bilirsin mesela :) sana anlatırken... Sen bana baksana senin aşkınada fingirtinede sıc.... Kendine gel adam ol bana anlatma ben seni eski arkdasımsın yılların dostlugu diye dinledim şimdiye kadar senin daha fazlaa tiksinçliğini aşkını dünleyemem ya benimke görüşme yada bana tel bir kelime anlatma deeeee.. Diyorsun ki ailesi oldurur benim basım belaya grer vs.. Öylee kadınlar varki afedersin poposu dara gelince kendi anasını harcar sen kimsin arkdasısın hayli haylı seni harcar kocası öğrense korkudan senin üstüne kalsın diye sana atar en basiti sen onun 10 yasından beri arkdasısn ee eski arkdasınıda biliyorsun döner der falanca bizi bir araya geitrdi o kadın kocasının karısı bir cikve iki cikve kendini unutturur seni masa yapar kaaç kaaç.. Yoksa ardasın dediği gibi ya seni müge anlıda görürüz yada arkadasını senin için :KK43:((

Bu sahis benim arkadasim olsa evire cevire bi doverdim bi doverdim sonra s..tiri basardim.. Adi pislik. Insanlarda haya edep kalmamis artik pes.
Kocasi da nasil anlamiyor boynuzlandigini?
Kocasina gizli bir mektup yaz böyle böyle diye de bilsin zavalli adam.
Yarabbim sen bizi koru. . Son nefesimizi verinceye kadar namusumuzla serefimizle yasamayi nasip et. Böyle pis insanlardan da eslerimizi, evlatlarimi koru...

Bu sahis benim arkadasim olsa evire cevire bi doverdim bi doverdim sonra s..tiri basardim.. Adi pislik. Insanlarda haya edep kalmamis artik pes.
Kocasi da nasil anlamiyor boynuzlandigini?
Kocasina gizli bir mektup yaz böyle böyle diye de bilsin zavalli adam.
Yarabbim sen bizi koru. . Son nefesimizi verinceye kadar namusumuzla serefimizle yasamayi nasip et. Böyle pis insanlardan da eslerimizi, evlatlarimi koru...

Amin. Canım Kadınlar isterse hiç yakalanmiyorlar. Çok fena yani. Kafa öyle bir çalışıyor ki.

arkadaşım, bazen gerçekten dostlarımız için üzülürüz, iyi olsunlar isteriz, anladığım kadarıyla sen de şimdi bunu istiyorsun, onunla görüşmeme kararı alsan onu yalnız bırakmış olacağını hissediyorsun, bir şekilde yardımcı olman gerektiğini hissediyorsun

fakat biz her zaman dostlarımızı yukarı çekemeyiz, bazen onlar bizi dibe çekerler. "senden bilinir" anlamında demiyorum, bunları düşünüp durmanın verdiği moral bozukluğu bile yeter

2 kızı var yazmışsın. bence 2 kızı olan bir "anne" böyle bir hayat yaşayabiliyorsa ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var demektir (ki geçmişini yazmışsın) ve buna sen çare olamazsın.

bence böyle bir insan, ileride "iftira"ya kadar herşeyi yapabilir. uzak durmalısın ve buna vicdan yapmamalısın.

haklısın aslında özünde cok iyi bir kızdı aslında ama çocukluğundan berı aıle sorunları yasadı o çocukken annesı başka bır adamla kaçtı üvey annesıde ona yapmadığını bırakmadı hep sevgıyi dısarda aradı eski sevgılısıde kullandı sonra başkasıyla evlendı bu kızda böyle oldu ama üzülüyorum düzelsin istiyorum ama olmuyor en son 45 yaslarında bır adamdanda hoşlandığını söyleyince şoke oldum
Anasına bak kızını al diye boşyere demiyorlar demekki anasına çekmiş valla canım mutluluğu bulamayan insan o kadar çokki her mutluluğu bulamayan kadınlar mutluluğu dışarda arasaydı halimiz ne olurdu bencede uzak dur canım mesafeni koy böyle arkadaştan sana hayırgelmez

Sizden bilinmesi bir yana boyle karakterde olan bir insan en yakin arkadas olmamali. Toplum icinde statulerini tum yaptiklwrina ragmen bu kadar rahat devam ettirememeli.
Ciddi bir konusms yapip gerekirse tehdit kaale almiuor mu kesinlikle arkami donerdim

Duyulsa neden sizin başınız belaya girsin ki?

Çünküm o zaman insanlar mal bulmuş gibi "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." lafının üzerine atlar, AaaaaAAA 4 senedir senin de haberin varmış demekkk nasıl şimdiye kadar söylemezsin, sen de sakladın!!!111!! :KK12: falan diye ortalık karışır. Arkadaştaki deli cesareti de takdirlikmiş bu arada.

Büyük şehirde adamın marangozda çalışmasının bir önemi yok, kim nerden bilsin ama özellikle belirtildiğinden küçük yer/taşra havası alıyorum. O yüzden konu sahibinin dert etmesi makul geldi.

bence görüşmeyi hemen kes. kendine saygısı olmayan insanın sana zararı da çok olur. huzurun kaçmasın yok yere.

X