- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Senin niye başın belaya giriyor ki? Sen aldatmasına yardım etmiyorsun sonuçta kendini suçlu hissetme bırak naparsa yapsın. Bence görüşmeyi de kes. Ben olsam arkadaşımın kocasının yüzüne bakamam utancımdan.
En yakın arkadası sizseniz önce siZden bilinir.mesafe koyun
Sen silah zoruyla mı sokuyorsun arkadaşını, senden neden bilinsin?
Bence hakediyor ne yalan söyleyeyim. Erkek aldatınca neler diyoruz, kadına da demeliyiz. Arkadaşın dahi olsa çok sert karşılayıp bir daha görüşmeme kararı almalısın. Çok karaktersiz biriymiş gerçekten ya. İnşallah ettiğinin cezasını bulur. Hem de şimdi birini daha seviyor diyorsunuz. Rezillik resmen. Benim arkadaşım bunu yapacak ben varya kendimi düşünemiyorum..bakamıyorum zaten öyle garıp bir durumki teline cevap vermeyince bize geliyor ev zaten cok yakın 9-10 yasımdan berı tanıyorum aynı yerde oturuyoruz üstelik kızın annesi üvey bir duyulsa hayatı biticek
bakamıyorum zaten öyle garıp bir durumki teline cevap vermeyince bize geliyor ev zaten cok yakın 9-10 yasımdan berı tanıyorum aynı yerde oturuyoruz üstelik kızın annesi üvey bir duyulsa hayatı biticek
Bunları düşüneceğine, bu kadın nasıl benim arkadaşım olur diye düşünmeye başla..
Sanane onun hayatından, belli ki zıvanadan çıkmış.
Arkadasim insanlar ufak bir tartismadan arkadasliklarini kesiyorlar bu devirde. Senin arkadasinin yaptigi kocaman bir hata. Buna ragmen görüsmeye devam mi edeceksin? Cözüm cok basit görüsme, konusma, bilsin hatta neden görüsmek istemedigini. Adam öldürüyorlar böyle olaylarda, uzak dur belaya bulasma. Sen birsey yapmamissin tamam ama bizim milletin agzi torba degil, o yaptiysa en yakin arkadasida yapiyordur belki diye akillarindan gecer. Evine sokma onu, evinede gitme.
haklısın aslında özünde cok iyi bir kızdı aslında ama çocukluğundan berı aıle sorunları yasadı o çocukken annesı başka bır adamla kaçtı üvey annesıde ona yapmadığını bırakmadı hep sevgıyi dısarda aradı eski sevgılısıde kullandı sonra başkasıyla evlendı bu kızda böyle oldu ama üzülüyorum düzelsin istiyorum ama olmuyor en son 45 yaslarında bır adamdanda hoşlandığını söyleyince şoke oldum