Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Sizden başka kimse okuduğunu anlamıyor peki tamamBenim de içim şişti, adamaklıı okuyup yazmadığın belli. Ben seçenek sundum, şortu ben giydirmedim. Ay bende yazmicam ya böyle bir durum başına gelirse bu yorum aklına gelsin
Fikir sormak için açtım, fikirlere de açığım, ama detaylı okumamissiniz, yazdığım şeyi gelip soruyorsunuz, problemli olsaydım her şeyde problemli olurdum, sadece bu arkadaşımızla görüşmüyoruz en nihayetindeFikir sormak için mi açtın konuyu, fikir veren insanları azarlamak için mi? Bu yazdığın konuda eşinde de arkadaşında da bir problem yok, problem sende. Bunu söylüyorum çünkü fikrim bu. Ha sen yağuşuklu ve muhteşem kocam elden gidiyor bunu onaylarsanız sevinirim diyosan ona da tamam. Böyle yaparsan gidecek
Ama biz sizi tanımıyoruz ve verdiğiniz izlenim kocanızı elinizden almak için şort giyip biraz uzanmanın yeterli olduğu yönünde.Fikir sormak için açtım, fikirlere de açığım, ama detaylı okumamissiniz, yazdığım şeyi gelip soruyorsunuz, problemli olsaydım her şeyde problemli olurdum, sadece bu arkadaşımızla görüşmüyoruz en nihayetinde
Sonra da vay efendim kocama göz koyuyorlar ahjajaajAaa sabaha kadar wcde kalacağimi bilsem suan olsa yerdim alfkfkf..
Benimki ruslarla bütün günSonra da vay efendim kocama göz koyuyorlar ahjajaaj
Ya kusura bakma da feministin kelime anlamını bilmiyorsun. Feminist olmakla o yorumun bir bağlantısı yok. Sanki zararlı birşey gibi feminist seni demek ya bilgisizlikten ya da cahil erkek olmaktan kaynaklanır. Bir erkek de feminist olabilir. Ama senin gibiler buna yanlış pencereden bakıyor bilgi olmadığı için.Ah şimdi de sözde kahin
Aşırı aşırı detaylı yazsam okumak ister msin arkadaşım? Elimde bir kendi çantam ve alışveriş poşetleri vardı, arkadaşımın elinde de ve kocamın elinde de, eşim iki elindeki poşetleri tek eline aldı. Evimize gelmek. İstedi ama taşındigimiz için dışarıda yemek yiyelim eve geçip çay kahve içeriz dedik. Yemin mi edeyim illa 3 tane kıyafet sundum, kendini rahat hissetsin diye, pijamalrim kartondaydi.Ilk tayt verdim ki zaten hepsi aynı yerdeydi, tayt yeni gözüküyor dedi giymedi, kapri verdim sarı renkli dedi, şortum.kaldi geriye bitek, bu lacivert rahat ederim dedi. Arkadaşım kanepede uzaniyordu ve eşim de caprazindaydi, bakıp bakmayacağım merak ettim bu yüzden, pişmanım diye de yazmışım zaten. Ve sonuç uydurmadim, ama uydurulmuş bi hikaye olmasını dilerdimÇok kibar olan eşiniz neden size poşet taşıttırıyor?
Kadın sizin evinize gelmek istedi dediniz ama sonra da dışarda bir şeyler yiyip eve geçtik, demişsiniz.
Arkadaşınızın adet olduğunu söylediniz, kaprinin rengini düşünen kadın o kadar kısa şortu niye giysin?
Anlaşılan kadını sürekli yalnız bırakmışsınız. Kahve yaptınız, bulaşık yıkadınız, tuvalete gittiniz, önemli mail gönderdiniz , patenler falan.
Videoya nasıl ve neden aldınız, buna neden gerek duydunuz?
Olayların oluş biçimi mantıklı değil, anlatımınız kopuk kopuk daldan dala yazmışsınız.
O yüzden evet hak veriyorum size, bencede uydurdunuz
Evet sen çok bilgilisin ben çok bilgisizim. Cahilim. Ama sen çok bilgilisin ve zekisinYa kusura bakma da feministin kelime anlamını bilmiyorsun. Feminist olmakla o yorumun bir bağlantısı yok. Sanki zararlı birşey gibi feminist seni demek ya bilgisizlikten ya da cahil erkek olmaktan kaynaklanır. Bir erkek de feminist olabilir. Ama senin gibiler buna yanlış pencereden bakıyor bilgi olmadığı için.
Sanırım, o yüzden rahatsız oldum.Bence konudaki tek sorun kızın evinizde fazla rahat davranması. Yani yalan yok benimde biri sevgilimin yaninda aşırı dekolteli şeyler giyse kalçasını arkaya atsa rahatsız olurdum sevgilim bakar diye değil ama genede rahatsız olurdum. Ama eşinizin konuda yaptığı bir şey yok kızında eşinize cilve kur yaptığı yok. Sadece görgü kurallarından habersiz
Hollanda’da çiğ köfte yemekten nar ekşisi ile fantezi yapmaya evrilmiş konuBen Hollanda'da çiğköfte yeme detayına takıldımvizyon önemli bir şey
Hollanda’da çiğ köfte yemekten nar ekşisi ile fantezi yapmaya evrilmiş konu
Gözümün önünde elleri kıl dolu bir anadolu yiğidi belirdi nedense..
Bence konudaki tek sorun kızın evinizde fazla rahat davranması. Yani yalan yok benimde biri sevgilimin yaninda aşırı dekolteli şeyler giyse kalçasını arkaya atsa rahatsız olurdum sevgilim bakar diye değil ama genede rahatsız olurdum. Ama eşinizin konuda yaptığı bir şey yok kızında eşinize cilve kur yaptığı yok. Sadece görgü kurallarından habersiz
Ben eşim evdeyken arkadaşlarımı kalmaya davet etmem çünkü eşimde rahatsız olur arkadaşımda. Sizde rahatsız oluyorsanız gorusmeyinMerhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Eşinize "arkadaşım götünü sana mi döndü?" Diye mi sordunuz? Gerçekten mi? Eşinizi videoya mi aldınız???bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.
Ama biz sizi tanımıyoruz ve verdiğiniz izlenim kocanızı elinizden almak için şort giyip biraz uzanmanın yeterli olduğu yönünde
Burada tanıdığımız Türk yok, ve yeni yeni adapte oluyoruz biz de o da. O yüzden zaten tanıdığımız biriyle vakit geçirmek, normal arkadaş bağı kurmak istedim. Ben eşimin benim kız arkadaşlarımla arkadaşlık etmesine sıkıntı yaratacak biri değilim. Sadece olaylar böyle gelişti ve normal mi değil mi. Bakış açısı almak. İstedim. Samimiyetimiz ne çok ne azValla cigköfte tayta falan takilmadimda bu ne samimiyet onu anlamadim ?? Ben kiz arkadasimla yanliz bulusurum esimi niye gotureyim. Sizdeki samimiyeti anlamadim ben. Esinizi goturmeyin madem evede gelmesin soyleyin. Istemiyorsunuz baglari koparin ozaman