Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Yalnız eşinizin yaptıkları kibarlık değil, en yumuşak tabirle iş güzarlık diyebiliriz ama kibarlık değil. Siz dururken arkadaşınızın köftesini düşünmüş önce size sonra arkadaşınızın köftesine nar ekşisini koysa hadi neyse ama resmen sizi unutmuş.Eşim kibar davranırken erkek kız ayırt eden biri değil. Yüzde yüz emin olamam yine de ama onun da göze çarpan davranışları yok
Sizin arkadaşınızın yemeğinde ne eksik farkediyor ama sizinkini farketmiyor, öyle mi?Eşimle konuştum, nar eksisi olayında farketmedim dedi, özür diledi.Canta olayında da ellerin doluydu dedi. Sonra haklısın ben olsam beim de moralim bozulur, niyetimi sen biliyorsun dedi. Evi yeni taşıdığımız için dolapta sadece kapri, tayt ve şort vardı, aralarından seçti.
Her kadının isteyebilecegi dediğim nokta tipi değil, tavır - davranisi, kaba değil, saygısız değil, anlayışli.Ben değil etrafımdaki herkes öyle diyor. Niyetim kocamı pazarlamak değilAblam,kız rahat..Tavırları rahat..
Ancak bunu kasıtlı yapmıyor.
10 sene de evli olsan fark etmez.
Her kadınınin isteyebileceği biri diyorsun ya orada makas ayrılıyor.
O kişiyi çekici bulan sensin.
Başka bir kadının 40 gönlü olsa bile bir tanesini vermeyebilir kocana.
Ama eşinin kibarligi ve kızın umursamayisi..
Sonrasında eşinin tekrar kibar olmak adına bir hamle yapması,düşündürücü diyorum ben
Bizim aileye göre de normal değil.Ben de bir yargıya varmak istemediğimden 3.kis tarafından yorumu merak ettim teşekkür ederimBizim aileye göre bu tür şeyler çok anormal ve hoş karşılanmaz ama her ilişki farklıdır. Bize fazla gelen size normal gelebilir. Yorum yapmak gerekirse hoşlanma olsa bile bunu size belli edecek şekilde yapacağını düşünmüyorum. Bence çok rahat bir kişilik ona normal geliyor ve rahatsız olduğunuzun farkında değil
Yani yakisikli ve uzun boylu şeklinde yazıyorsun ya tipine vurgu yapmak suretiyle ona istinaden söylüyorumHer kadının isteyebilecegi dediğim nokta tipi değil, tavır - davranisi, kaba değil, saygısız değil, anlayışli.Ben değil etrafımdaki herkes öyle diyor. Niyetim kocamı pazarlamak değil
Bi de uzun zamandir görmedigin,karakterinden tavrından emin olmadigin kisileri evine sokma derim. Kimin ne oldugu belli degilBende kızlara katılıyorum kız rahat yani tavrı bu. Ben pek hoşlanmam nerde nasıl davranacagını bilmeyen tiplerden o yüzden samimi de olmam bilemiyorum mesafe koyabilirsin,kocan da herkese karşı nazik ve kibarsa art niyet aramayabiliriz tek bu kıza öyleyse o zaman sorun var
Aaa sabaha kadar wcde kalacağimi bilsem suan olsa yerdim alfkfkf..Bağırsaklarınız sorunluysa çok çiğ köfte yemeyin.
Amann yaa o şortun boyunu bilmiyormusunuz,biliyorsunuz ee niye kadına teklif ettiniz ?ben söyleyeyim laf olsun diye.
Üstelik adetli bir kadın o minicik şortu giymez çünküsü rahat edemez.
Aslan kocanız da ilk defa şortlu kadın gö
Hayır da ne bekliyorsun istediğin gibi gelişmedi mi olay? Yalan mı söyleyeceğim, taşındigim için kaprilerim, 2 taytim ve şortlarım vardı, Ben önce tayti uzattım, ki hepsi aynı yerdeydi kendi seçti. Ben de ne diyebilirim.Regliyken kendi şortundan daha kısa şort nasıl giydi? Tarif ettiğiniz şortu ped varken kimse giymeyi tercih etmez.
Zaten şortla geldiği an bozulmuşsunuz buna bozulan tipler kıyafet vereceği zaman şortu saklamaktan çekinmez.
Üüfff yazarken sıkıldım daha çok açık var tutmuyor hikaye işte
Adamaklıı oku da öyle yorum yaz, senin niyetin de belli şeylerin sınırını çıkarmak, hassas yazdığımı farkında değil misn, benimki de soru farkında olsan böyle saçma mı yazardinEşiniz yapınca kibarlık, kadın yapınca kocamda gözü var.
Nasıl ki eşinize toz kondurmuyorsanız kadına da bahane bulmayacaksınız.
Kadına şortu kendiniz vermişsiniz sonra vay efendim kocama kıçını mı döndü.
Ortamda tuhaf bir şey yok, ama eğer illa birini suçlayacaksak o kişi eşinizden başkası olamaz, saçma sapan hareketlerini çok kibar çok kibar diyerek övüyorsunuz bir de. Ona neymiş elalemin çiğ köftesinden?
Ama okumuyor musunuz yazdıgimi detaylı. Önce tayt teklif ettim yeni gözüküyor diye giymedi, kapri verdim rengi açık adetim dedi, geriye şort kaldı ben de bişey demedimKısa şortu madem neden verdiniz.Şort ve tayt teklif etseydiniz. Ayrıca evde paten kaymak ne sizde eşinizi kameraya almıssınız kusura bakmayın ama ergen gibi hareketler
Senin hikayenin nasıl geliştiği bana ne katabilir veya ne eksiltebilir?Hayır da ne bekliyorsun istediğin gibi gelişmedi mi olay? Yalan mı söyleyeceğim, taşındigim için kaprilerim, 2 taytim ve şortlarım vardı, Ben önce tayti uzattım, ki hepsi aynı yerdeydi kendi seçti. Ben de ne diyebilirim.