Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Net sıkıntı çıkarırımValla isteyen linçlesin ama o nar ekşisinde boğardım onu. Kızda sorun göremedim ama eşi net ayı bence.
Seni Avrupa Bilimci ilan ediyorum. Ama nasıl Avrupalisin, öyle Avrupalisin ki özgürlük dediğiniz şey bile kişiye göre değişiyor..Sacma sapan konuşmalarla aileniz size nasıl katlanıyor acabaEv partisi diye bir şey duydunuz mu? Neyse biri çağırırsa öğrenirsiniz.
Kocanız iki tane yanlış hareket yapmış işte niye yapmıyorsunuz dediğinizi? Niye bakmıyorsunuz tutumuna? Özür dileyince geçersiz mi sayılıyor yaptığı?
Köftesine istemediği halde sos koymuş, kadın size söylediği halde kocanız atlamış çantayı düzeltmiş kadın mı suçlu?
Avrupanın ortasında insanlar bu kadar detaylı düşünmez hareket etmezler. Öyle yaparsam böyle hisseder mi acaba yanlış mı anlar diye kıvırmazlar. Çat çat söylerler rahatsız oldukları şeyi. Ev; eşim ve çocuklarımla yaşadığım yer, bir kutsallığı yok, dört duvar. Önemli olan huzur. 15 yaşında kızımın arkadaşları da geliyor eve o bahsettiğiniz kısacık şortla. Eşimin en ufak bir pis bakışını yakalarsam sizin gibi geçiştirmem ama. Mesela o kız istemediği sormadığı halde eşim yemeğine sos döküp yavşayamaz. Klavye prensesi deniyor ama evime gelene kötü niyetle bakan adamın gözünün yaşına da bakmam.
Siz kendinizi yalnız hissettiğiniz için bu kızla görüştüğünüzü yazmışsınız yani bir nevi kullanıyorsunuz kızı. Yemin falan etmeyin kimseye de kıyafet konusunda. Sonuçta sizin önerdiğiniz üç kıyafetten birini giymiş kız.
Tipik "ben kocamla konuştum bir daha yapmıycak ama o kız yollu" sendromu.
Bu kadar rahatlık fazla değil mi sizce de olayların başı iken mesafenizi koymanız şart ve eşinizin olduğu ortamda gggörüşmeyn eve de kabul etmeyinMerhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Yani şortla evet bende birinin evinde uzanmam ama demek ki kız böyle yaşamayi tercih ediyor madem öyle sizde size uygun arkadaşlarla gorusmelisiniz şort olayı olmasa bile bence siz eşinizin yakınlığına takilmissiniz ki sizi fark etmeyip tanımadığı kişilere çok yardımcı olmaya çalışması evet tuhaf .Eşimle konuştum, nar eksisi olayında farketmedim dedi, özür diledi.Canta olayında da ellerin doluydu dedi. Sonra haklısın ben olsam beim de moralim bozulur, niyetimi sen biliyorsun dedi. Evi yeni taşıdığımız için dolapta sadece kapri, tayt ve şort vardı, aralarından seçti.
İstemediği halde kısmını nerenden uydurdun merak ettim. Avrupalilar okuduklarını düzgün anlayan insanlardır ama yazık ki senden olmamış. Kocama nasıl davrandığımi bilmiyorsun, ama yargılamak üstüne yapışmış.Aynen yaparım, ama yaşadığım durumdansa senkn yapışık tavrın rahatsız etti. Ve lütfen yorma beni artık.Bak ben takıntılıyım, özellikle Avrupalilara Hee bilesin (!)Kadın talep etmediği halde sos döken ve omuzdaki çantayı yine kadın talep etmediği halde düzelten koca = kibar, herrrrrr kadının pembe rüyası.
Kombininde şort kullanmış ve yine şortla devam eden, kocanın önünde paten deneyen ( her eğilen kadın gösteriyordur tabi ki) ve neşeli kadın = kocamda gözü olabilir mi?
Bir de kocanızın bakmadığını, kızın tahrik etmeye çalıştığının altını çizebilmek için "videoya çektim, kocam bakmamış" demişsiniz ancak sizin hakkınızda baya ipucu vermiş bu davranış.
Kız katakter bakımından sizinle aynı frekansta değil demek ki. Türk olması bir şeyi değiştirmez, bu kültürde doğup büyüyen şort giyip uzanamıyor mu? Millete sığ vs diye yükseleceğinize bi özeleştri yapın. Aynı Türk kültürüyle büyüyen ben, evde babam varken bacak bacak üstüne bile atmam ama kardeşim koltuğa uzanır. Eeee yani? Kalıp mı davranışlar?
Kızı iki üç kere reddedin gelmesin bir daha. Evinizin girişine de giyim prosedürü asarsınız. Eşinize dikkat edin siz. Nice kemalim yapmazcılar telef oldu.
Hanımefendi az ötede çemkirin siz. Yazdığınızı bilmiyorsunuz daha işinize geleni cımbızlayıp yükseliyorsunuz.İstemediği halde kısmını nerenden uydurdun merak ettim. Avrupalilar okuduklarını düzgün anlayan insanlardır ama yazık ki senden olmamış. Kocama nasıl davrandığımi bilmiyorsun, ama yargılamak üstüne yapışmış.Aynen yaparım, ama yaşadığım durumdansa senkn yapışık tavrın rahatsız etti. Ve lütfen yorma beni artık.Bak ben takıntılıyım, özellikle Avrupalilara Hee bilesin (!)
Cok tuhaf bir arkadaşlık ilişkisi madem arkadaşsınız acik acik konusun bana gelirken düzgün giyin yada sadece ikimiz görüşelim de eşini niye yanında tasiyonMerhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Konu sahibi burdaki kadınlara niye kizdiniz ben anlamadım doğrusu . Insanlar şort giyinip uzanabilir yaşam tarzı bu şekildedir siz şimdi bu durumdan hoşlanmıyorsaniz görüşmemeyi tercih edersiniz ev ortamında . Eşinizden kız mı istedi bana sos döker misin diye eğer öyleyse ve eşiniz de doktuyse zaten bunda kıskanacak birşey yoktur ki istemiş o da uzatmış size bir erkek arkadaşınız sos döker misin dese eşiniz bu tepkiyi verir mi?İstemediği halde kısmını nerenden uydurdun merak ettim. Avrupalilar okuduklarını düzgün anlayan insanlardır ama yazık ki senden olmamış. Kocama nasıl davrandığımi bilmiyorsun, ama yargılamak üstüne yapışmış.Aynen yaparım, ama yaşadığım durumdansa senkn yapışık tavrın rahatsız etti. Ve lütfen yorma beni artık.Bak ben takıntılıyım, özellikle Avrupalilara Hee bilesin (!)
Az ötede cemkirmesi gereken ben değilim sensin.Senin anladığın dilden yazmaya çalışıyorum, ne yazsam begendiremedim hep sen haklısın, hep senin dediğin doğru, yok eşim Alman, yok ev Partisi, yok üstsüz kız, yok bilmem ne sabahtan beri vır vırHanımefendi az ötede çemkirin siz. Yazdığınızı bilmiyorsunuz daha işinize geleni cımbızlayıp yükseliyorsunuz.
Şu yazdığınızın benim yazdığımda uzaktan yakından alakası bile yok, ne Avrupalısı?
Kpcanıza nasıl davrandığınız hakkında ne demişim? Anlama kıtlığı, anlama kıtlığı diye sayıklamanız bilinçaltınızın pörtlemesi belli ki.
Kızın iyiliği için uzak durun siz kızdan.
Dur şimdi papatyam, devreler yandı. Okuduğunu anlamıyor daha kalıp tepkiler vermeye başlamış. Bir de noktalama işaretlerini kullanmayı yeni öğrenmiş sanıyorum, her yazdığına alakalı alakasız iliştiriyor djjdjd.Konu sahibi burdaki kadınlara niye kizdiniz ben anlamadım doğrusu . Insanlar şort giyinip uzanabilir yaşam tarzı bu şekildedir siz şimdi bu durumdan hoşlanmıyorsaniz görüşmemeyi tercih edersiniz ev ortamında . Eşinizden kız mı istedi bana sos döker misin diye eğer öyleyse ve eşiniz de doktuyse zaten bunda kıskanacak birşey yoktur ki istemiş o da uzatmış size bir erkek arkadaşınız sos döker misin dese eşiniz bu tepkiyi verir mi?
Ne diyorsunuz siz ya? Kafanız mı iyi? Nerde demişim ev partisi, üstsüz kız?Az ötede cemkirmesi gereken ben değilim sensin.Senin anladığın dilden yazmaya çalışıyorum, ne yazsam begendiremedim hep sen haklısın, hep senin dediğin doğru, yok eşim Alman, yok ev Partisi, yok üstsüz kız, yok bilmem ne sabahtan beri vır vır
Kızdığım nokta kendimi anlattığım halde, muhatabın anlamamakta ısrar etmesi. Bir yorum istediğim diye herkes haddini aşan şeyleri yazamaz. Hayır kız özellikle istemedi, çok dar bir masadaydik, poşet içinde nareksileri var ya, elleri limon olduğundan neyse nar ekşisi koymayayim dedi, eşim de hemen açıp üzerine sıktı.Konu sahibi burdaki kadınlara niye kizdiniz ben anlamadım doğrusu . Insanlar şort giyinip uzanabilir yaşam tarzı bu şekildedir siz şimdi bu durumdan hoşlanmıyorsaniz görüşmemeyi tercih edersiniz ev ortamında . Eşinizden kız mı istedi bana sos döker misin diye eğer öyleyse ve eşiniz de doktuyse zaten bunda kıskanacak birşey yoktur ki istemiş o da uzatmış size bir erkek arkadaşınız sos döker misin dese eşiniz bu tepkiyi verir mi?
Yani aslında kafası çok karışık kıza kızacak neye kizacagini bilmiyor adama kızacak ama kocasına kondurmak istemiyor konu ondan böyle uzayıp gidiyorDur şimdi papatyam, devreler yandı. Okuduğunu anlamıyor daha kalıp tepkiler vermeye başlamış. Bir de noktalama işaretlerini kullanmayı yeni öğrenmiş sanıyorum, her yazdığına alakalı alakasız iliştiriyor djjdjd.
Konu sahibi sizin kafanız çok karışık kız öyle deyince sıkıvermis adam içine ne var ki o zmaan bunda bende yapardım .Kızdığım nokta kendimi anlattığım halde, muhatabın anlamamakta ısrar etmesi. Bir yorum istediğim diye herkes haddini aşan şeyleri yazamaz. Hayır kız özellikle istemedi, çok dar bir masadaydik, poşet içinde nareksileri var ya, elleri limon olduğundan neyse nar ekşisi koymayayim dedi, eşim de hemen açıp üzerine sıktı.
Pardon,gerçekten özür dilerim. Daha önce yazan kisiden gelen mesaja tıklayarak açtım ve cevap verdim.Ne diyorsunuz siz ya? Kafanız mı iyi? Nerde demişim ev partisi, üstsüz kız?
offf bu nasıl adamdır yunan tanrısı gibi. Sen kocanı evden çıkarma sakın mazallah kaparlar kenafir gözlülerEşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.