- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
8 senelik dost bildiğim bir arkadaş bu. aramızda tek sorun bu anlatıcağım şey değil huy olarak çok farklıyız aslında...
bi olay sonrasında bana direkt senin özgüvenin yok ondan istemiyorsun dedi bana.şok oldum.hani ani tepki veren bi insan da değilim,kırıldığımı bile belli edemedim.çünkü kendisi yapıca sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışır...
bana sürekli bir şey yapamazmışım,kendimi ifade edemezmişim,derdimi anlatamazmışı gibi davranıyor.öyle davranmadığım zamanlarda hayırdır kafana silah mı dayadılar da yaptın diyor.şaşırdığını da belli etmekten hiç çekinmez(!)
bugün bir arkadaşımla konuşuyordum o sırada o aradı.sonra ona döndüm.bu seferde başka bi arkadaşım aradı.sonra hayırdır seni bu kadar çok aramazlar bi sınav falan mı var dedi bana.ben de yoo sürekli konuşuruz dedim...
böyle davranmasına gerçkten çok sinir oluyorum.çok fazla arkadaşım olmadığını biliyor kendine bağımlı olduğumu mu düşünüyor acaba?ne yapmam lazım arkadaşlar.konuşun demeyin o konuşulcak bi insan değil sürekli kendini haklı cıkarması beni deli ediyo, ben davranışlarımla ona bi cvap vermek istiyorum
anlattıgınız kadarıyla anlayıssız bencıl ve ukala bır ınsanmıs arkadasınız böyle bı ınsandan da nekadar arkadaslık beklersenız okadar cok uzulursunuz bence...napım benı anlamayan arkadası haklılık savasına gırısennn yuksek egolu trıplı bırıni...ben arkadasımın yanında rahat mutlu hısetmelıyım kı arkadaslıgın amacı budur paylasmaktır anlasmaktır...ezmeye calısmak degıldır....
İğneleyeceğine bi' çözüm bulsaymış, yardımcı olmaya çalışsaymış ya onca sene. 8 yıl nasıl tahammül edebildin, anlamıyorum.
Tavırlarından rahatsız olduğunu ve buna bi' son vermesini söyle direkt, devam ederse de paşa gönlü bilir.
Tadınızı kaçıranı, hayatınızdan çıkarın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?