Arkadaşı gar saldırısında, o da dün hayatını kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 37 kişi arasında, ODTÜ'lü Ozancan Akkuş da yer alıyor. Patlamadan dakikalar önce olay yerinden fotoğrafı paylaşılan genç Destina'nın akıbeti ise belirsiz...
Sitene Ekle
arkadasi-gar-saldirisinda-o-da-dun-hayatini-kaybetti-6732903.Jpeg

Ankara Kızılay'da otobüs durağına bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısında 37 kişi hayatını kaybetti ve onlarca kişi de yaralandı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş. Akkuş, 10 Ekim 2015 günü ‘Barış Mitingi’ öncesinde AnkaraGarı önünde toplananlara yönelik olarak yapılan terör saldırısında yakın arkadaşı Ali Deniz Uzatmaz'ı kaybetmişti.

10 Ekim'de Ankara Garı önünde yapılan saldırıda can veren arkadaşı Ali Deniz için, sosyal medyada, "Gözlerimizden akan yaş bile ellerinizdeki kanı temizleyemeyecek. O temiz adam her zaman sizin yakanızda bizim kalbimizde kalacak" yazmıştı.

DESTİNA'NIN AKIBETİ BELİRSİZ

Hain saldırı esnasında olay yerinde olanlardan birisi de, Destina Peri Parlak adındaki genç kızdı.

Saldırıdan dakikalar önce bir arkadaşı tarafından sosyal medyada görüntüleri paylaşılan Destina'nın, kanlı saldırı sırasında durakta otobüs beklediği ileri sürüldü.

Saldırıdan sonra genç kızın olay yerinde yerde yattığını gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. Destina Peri Parlak'ın ölü ya da yaralı olduğuna dair ise net bir bilgi yok.

HABER ALINAMIYOR

Saldırı öncesi annesiyle telefonda konuşarak otobüse bindiğini söyleyen Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Elvin Buğra Arslan isimli gençten ailesi daha sonra haberalamadı. Kuzeni, sosyal medya üzerinden görenlerin haber vermesi için çağrıda bulundu.YGS’ye giren Doğukan Özdemir isimli bir genç de saldırıda hayatını kaybetti.

http://www.milliyet.com.tr/arkadasi-gar-saldirisinda-o-da-gundem-2209323/

Destina Peri Parlak da vefat edenler arasinda. Bugun okudum. Allah ailelerine sabir versin. Ölenlere de rahmet eylesin..

Destina Peri ne güzel isim ailesi kimbilir ne hayallerle ne heveslerle ne heyecanlarla bu ismi verdiler kızlarına offf...

Nasıl da gözlerinin içleri gülüyor.. Nasıl hayat dolular.. Şu fotoğrafa bakınca bile içim acıyor, nasıl bir insan ! bu masum canlara kıyabilir. Bu daha ne kadar devam edecek...

fft2mm7643553.jpg

Ali İsmail, Ali Deniz ve şimdi de Ozancan. Teker teker gidiyor gencecik fidanlar. Ozancan la belki bir ders çıkışı gözgöze gelmişizdir. Belki yemekhanede yan yana oturup yemek yemişizdir. İçimdeki öfkeden çok başka birşey, bu çok başka bir acı. Şimdi o da hiç büyüyemeyeceklerden, hep 19 yaşında.

Lanet okumaktan başka birşey gelmiyor elimizden. Bugünlerin sonunun geldiğini de göreceğiz. Unutmamak ve umudu yitirmemek dileğiyle.

Neden bilmiyorum ama böyle gencecik çocukların ölüm haberlerine daha bir acıyor içim, gözlerim daha çok doluyor nedense:KK43:

Gençler geleceğimiz, geleceğimizi toprağa vermek daha çok dokunuyor.

Allah her birinin ailesine sabır versin:KK61:

Neden bilmiyorum ama böyle gencecik çocukların ölüm haberlerine daha bir acıyor içim, gözlerim daha çok doluyor nedense:KK43:

Gençler geleceğimiz, geleceğimizi toprağa vermek daha çok dokunuyor.

Allah her birinin ailesine sabır versin:KK61:
Yazdim yazdim sildim. Kendimi ifade edebilecek soz bulamiyorum artik. Sanirsin ki kalbi mi cikartip kor alevlere atmislar. bogure bogure aglamak istiyorum ama yapamiyorum gozyasim kurumus. Bogrume okuz oturmus sanki. Bogazim dugum. Yaptigim tek sey dua etmek.o da bi noktaya kadar ferahlatiyor.Sonrasi ofke, sonrasi kin.

Yazdim yazdim sildim. Kendimi ifade edebilecek soz bulamiyorum artik. Sanirsin ki kalbi mi cikartip kor alevlere atmislar. bogure bogure aglamak istiyorum ama yapamiyorum gozyasim kurumus. Bogrume okuz oturmus sanki. Bogazim dugum. Yaptigim tek sey dua etmek.o da bi noktaya kadar ferahlatiyor.Sonrasi ofke, sonrasi kin.

Hepimiz aynı durumdayız pelin'im, artık hangi terör saldırısına ne yazsam diye düşünüyorum:KK43: hangi birine acısın içimiz?
Hele şu gençler:KK43: bilmiyorum ya, inan bilmiyorum, içimdeki öfke de taşlaştı, üzüntüde, hayatlarımız çok güllük gülistanlıkmış gibi birde böyle acılarla kavruluyoruz.
Biz belki 3 gün sonra korka korka da olsa devam edeceğiz kaldığımız yerden fakat ölenlerin aileleri ne olacak?
Rahmet diliyoruz, baş sağlığı diliyoruz ama acıları hafifletmiyor ki bu.

Hepimizin nefes almaya ihtiyacı var, bir derin nefes alıp şükürler olsun demeye ihtiyacımız var ama o nefesi bile alamıyoruz, hergün acaba bugün kimleri toprağa vereceğiz diye açıyoruz gözlerimizi, ne acı:KK43:

Hepimiz aynı durumdayız pelin'im, artık hangi terör saldırısına ne yazsam diye düşünüyorum:KK43: hangi birine acısın içimiz?
Hele şu gençler:KK43: bilmiyorum ya, inan bilmiyorum, içimdeki öfke de taşlaştı, üzüntüde, hayatlarımız çok güllük gülistanlıkmış gibi birde böyle acılarla kavruluyoruz.
Biz belki 3 gün sonra korka korka da olsa devam edeceğiz kaldığımız yerden fakat ölenlerin aileleri ne olacak?
Rahmet diliyoruz, baş sağlığı diliyoruz ama acıları hafifletmiyor ki bu.

Hepimizin nefes almaya ihtiyacı var, bir derin nefes alıp şükürler olsun demeye ihtiyacımız var ama o nefesi bile alamıyoruz, hergün acaba bugün kimleri toprağa vereceğiz diye açıyoruz gözlerimizi, ne acı:KK43:
aynen mune sukurler olsun demeye bile utaniyor insan.

X