Bebek Beslenmesi arkadaşalar uzun süredir aptamil kullanıyordum. çok pahalı olduğu için bebelac kullan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mayzey

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2
0
16
Kayseri
lanmaya başladım bebeğim kabız oldu . kakasını yaparken zorlanıyor. zeytinyağı veriyorum ama bi değişiklik yok ne yapabilirim

lanmaya başladım bebeğim kabız oldu . kakasını yaparken zorlanıyor. zeytinyağı veriyorum ama bi değişiklik yok ne yapabilirim

benım kızım da aptamıl kullanıyodu daha sonraları istememeye basladı bebelacta verdım kabizlik yasamadık şu anda hero baby kullanıyoz memnunuz hepsınden senın bebişe şöyle soyleyım kızım kabız oldugunda hem agızdan zeytın yagı verıyorum hemde kuluk çöpü pamugu tarafıyla zeytın yaga batırıp makatın cok az mm kadar suruyorum yumusasın die ayaklarını karnına dogru dairesel şeklınde masaj yapıyorum işe yarıyo sende deneye bılırsın sevgılerle.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…