dogru söylüyosunuz ama ben hamilelikten mi gerginim bilmiyorum kmseyide kırmak istemiyorum ama çok bunalıyorum sürekli ev muhabbeti delirtiyo beni elmden gelse yardm etcem ama anlamıyo heraaldeBu derece sıkıldigimiz insanlari hayatimizdan cikartmak niye zor iki kelimene bakar .. kapiya dayanacak degil ya zorla
bi tek arkadaşm o var gurbette oluncada kmsem yok blmiyorum ya şimdi ben ona ev bulamayız desem ben fesatlamış gibi gözükcem hamile halimle ona ev arıyorum ama bulamıyoruz işte napalmYok o seni kıskanmışmı ne olmuş anlamadımda bi taklit bi manyaklık durumu var.İnsanları kırmak istemiyorum diye düşünüp hayatı kendinize zehir etmenin ne mantığı var ayrıca.
benm hamile oldugumu biliyo ve ben onnla haldır haldır geziyorum ev arıyorum gerçekten agrlaştm ve hava soguk düşünmüyo gibi sanki ben onunla herşeyi yapmak zorundaymışım gibi dvranıyoHamile olduğun için çekemiyorsun belkide. Ama pek çekilecek gibi gözükmüyor. Seni bu kadar geriyorsa daha az görüş sende.
benm hamile oldugumu biliyo ve ben onnla haldır haldır geziyorum ev arıyorum gerçekten agrlaştm ve hava soguk düşünmüyo gibi sanki ben onunla herşeyi yapmak zorundaymışım gibi dvranıyo
bende bi sıkıntım oldumu paylaşıyorum ama artık 2 lafın arasında o mevzuyu sıkıştırması geriyo beni sanki benm burda çok çevrem varda yardımcı olablcem diyorum ki eşine söyle arkadaşlarına söylesin diye ama benden beklentisi tuhaf geliyo bana emlakçılara sor diyorum oralı olmuyoArkadaşlar ne için? Sorunu oymuş ve bunu paylaşıyor ne var ki bunda. Sohbetini çekemiyorsan görüşme, arkadaşım da deme.
dogru diyosunuzMutlu olmak istiyorsan insanlara hayır demeyi öğrenmelisin canım. Yorgunum gelemem, hamileyim gelemem. bu kadar basit
ya başka arkadaş edinmek istiyorum kmseyi begenmiyo ama öylede hayat geçmez ki demiAman aman böyle tip tiplerden uzakdur paylaşımın artıkça işin içinden çıkamazsın tecrübe konuşuyor...
Birinin varlığı beni rahatsız etmiş olsaydı iletişimi keserdim, kırmak istemiyorsan yavaş yavaş uzaklaşabilirsin. Geleyim dediğinde kabul etme, buluşalım dediğinde reddet. Bu ara iyi değilim dersin anlar bence.bende bi sıkıntım oldumu paylaşıyorum ama artık 2 lafın arasında o mevzuyu sıkıştırması geriyo beni sanki benm burda çok çevrem varda yardımcı olablcem diyorum ki eşine söyle arkadaşlarına söylesin diye ama benden beklentisi tuhaf geliyo bana emlakçılara sor diyorum oralı olmuyo
fikrinz içn teşekkürler bende bunu sormak istemiştim aslında nasıl davranıyım diyeBirinin varlığı beni rahatsız etmiş olsaydı iletişimi keserdim, kırmak istemiyorsan yavaş yavaş uzaklaşabilirsin. Gel geleyim dediğinde kabul etme, buluşalım dediğinde reddet. Bu ara iyi değilim dersin anlar bence.
inanın bende artık böyle düşünmeye başladım ama sonrada ben kötü düşünmiyim diyorum szn böyle demenz bana biraz destek verdiSakin sitenden ev bulma varsa da yok de. Sebep olma. Inan kendi ellerinle kendini ywkmis olursun. 3 gorusuyorsan bir goeus derim ben