arkadaş

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
Merhaba kızlar fikir almak istiyorum evliyim ve hamileyim eşimin işi nedeniyle dogudayız.neyse burda bi arkadaş edindm ama sürekli bana aynı konuları anlatıp duruyo çok sıkıldm gerçekten. ben bi sitede oturuyorum o ise aile apartmanında sürekli bana şikayet ediyo sizin ordan ev bulcam diye bakıyoruzz ev yok kirada hep satılık evler var ne zmn ben gtsem yada o gelse eve getriyo mevzuyu tamm anlıyorum ama benm elmden ne gelebilirki diyorum ki illa bzm ordan olcak diye bişey yok yakınlardan bakarız diyorum yok herşeyde inatlaşıyo artık sinir olmaya başladım gerçekten geçen bi tatlı yaptım tarifini istedi anlatıyorum bunu böyle yapıyolarmış diyo yap o zmn yani ben evime kuş aldm hemen gitti oda aldı ama çok yaşamadı ben mi artık sıkıldm bunladımda herşeyi batıyo artık blmiyorum ya fikr verin bana...

Bu derece sıkıldigimiz insanlari hayatimizdan cikartmak niye zor iki kelimene bakar .. kapiya dayanacak degil ya zorla

Bu derece sıkıldigimiz insanlari hayatimizdan cikartmak niye zor iki kelimene bakar .. kapiya dayanacak degil ya zorla
dogru söylüyosunuz ama ben hamilelikten mi gerginim bilmiyorum kmseyide kırmak istemiyorum ama çok bunalıyorum sürekli ev muhabbeti delirtiyo beni elmden gelse yardm etcem ama anlamıyo heraalde

Yok o seni kıskanmışmı ne olmuş anlamadımda bi taklit bi manyaklık durumu var.İnsanları kırmak istemiyorum diye düşünüp hayatı kendinize zehir etmenin ne mantığı var ayrıca.

Yok o seni kıskanmışmı ne olmuş anlamadımda bi taklit bi manyaklık durumu var.İnsanları kırmak istemiyorum diye düşünüp hayatı kendinize zehir etmenin ne mantığı var ayrıca.
bi tek arkadaşm o var gurbette oluncada kmsem yok blmiyorum ya şimdi ben ona ev bulamayız desem ben fesatlamış gibi gözükcem hamile halimle ona ev arıyorum ama bulamıyoruz işte napalm

Hamile olduğun için çekemiyorsun belkide. Ama pek çekilecek gibi gözükmüyor. Seni bu kadar geriyorsa daha az görüş sende.

Hamile olduğun için çekemiyorsun belkide. Ama pek çekilecek gibi gözükmüyor. Seni bu kadar geriyorsa daha az görüş sende.
benm hamile oldugumu biliyo ve ben onnla haldır haldır geziyorum ev arıyorum gerçekten agrlaştm ve hava soguk düşünmüyo gibi sanki ben onunla herşeyi yapmak zorundaymışım gibi dvranıyo

benm hamile oldugumu biliyo ve ben onnla haldır haldır geziyorum ev arıyorum gerçekten agrlaştm ve hava soguk düşünmüyo gibi sanki ben onunla herşeyi yapmak zorundaymışım gibi dvranıyo

Mutlu olmak istiyorsan insanlara hayır demeyi öğrenmelisin canım. Yorgunum gelemem, hamileyim gelemem. bu kadar basit

Arkadaşlar ne için? Sorunu oymuş ve bunu paylaşıyor ne var ki bunda. Sohbetini çekemiyorsan görüşme, arkadaşım da deme.
bende bi sıkıntım oldumu paylaşıyorum ama artık 2 lafın arasında o mevzuyu sıkıştırması geriyo beni sanki benm burda çok çevrem varda yardımcı olablcem diyorum ki eşine söyle arkadaşlarına söylesin diye ama benden beklentisi tuhaf geliyo bana emlakçılara sor diyorum oralı olmuyo

Aman aman böyle tip tiplerden uzakdur paylaşımın artıkça işin içinden çıkamazsın tecrübe konuşuyor...

Birinin varlığı beni rahatsız etmiş olsaydı iletişimi keserdim, kırmak istemiyorsan yavaş yavaş uzaklaşabilirsin. Geleyim dediğinde kabul etme, buluşalım dediğinde reddet. Bu ara iyi değilim dersin anlar bence.

fikrinz içn teşekkürler bende bunu sormak istemiştim aslında nasıl davranıyım diye

Rahatsız oluyorsanız aranıza mesafe koymak en iyisi..Kendi kendinize sinir olacağınıza en mantıklısı uzaklaşmak...

hamileyim ve ayda bi kontrole gidiyorum şehir merkezi uzak eşimle gidiyorum bana diyoki kocan kalsın ikimz gidelim bana çok tuhaf geldi blmedgim bi yer neticede ben onnla gtsem napcam ki

Sakin sitenden ev bulma varsa da yok de. Sebep olma. Inan kendi ellerinle kendini ywkmis olursun. 3 gorusuyorsan bir goeus derim ben

Sakin sitenden ev bulma varsa da yok de. Sebep olma. Inan kendi ellerinle kendini ywkmis olursun. 3 gorusuyorsan bir goeus derim ben
inanın bende artık böyle düşünmeye başladım ama sonrada ben kötü düşünmiyim diyorum szn böyle demenz bana biraz destek verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…