S sorularim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 50 Emoji Skoru 5 Puanlar 3 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #1 En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek
En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek
helobitter Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 4.074 Emoji Skoru 7.851 Puanlar 158 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #2 sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Gerçekten yakın arkadaşsanız araya mesafeler de girse zaman da geçse kaldığınız yerden devam edersiniz. Dostlar bu sebeplerle kaybedilmez benim fikrimce.
sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Gerçekten yakın arkadaşsanız araya mesafeler de girse zaman da geçse kaldığınız yerden devam edersiniz. Dostlar bu sebeplerle kaybedilmez benim fikrimce.
Kibariyenin Annesi Comolokko Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.048 Emoji Skoru 11.014 Puanlar 208 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #3 Çok olağan bir şey. Her şey gibi arkadaşlıklar da doğar yaşar ve ölür.
BilemedimZehra Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 626 Emoji Skoru 1.832 Puanlar 33 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #4 sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Bir kitapta yazar "Herkesin aşk acıları vardır.Benim de dostluk acılarım var." demişti.Aklıma o geldi...
sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Bir kitapta yazar "Herkesin aşk acıları vardır.Benim de dostluk acılarım var." demişti.Aklıma o geldi...
Borellus80 Nirvana Pro Üye Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 15.253 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 74.165 Puanlar 598 Yaş 45 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #5 Fazla mı dramatize ediyorsunuz acaba?
A Adaisy Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 80 Emoji Skoru 129 Puanlar 13 Yaş 25 23 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #6 sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Herkes dönemlik, kimseye o kadar da anlam yüklememek lazım.
sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Herkes dönemlik, kimseye o kadar da anlam yüklememek lazım.
garciass Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 10.047 Emoji Skoru 14.808 Puanlar 228 24 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #7 Lisede böyle düşünürdüm.Simdi hayatın olağan akışına uygun geliyor .Olabilir yani bence çok büyük acı değil.Hayat bitiyor bu daha acı
Lisede böyle düşünürdüm.Simdi hayatın olağan akışına uygun geliyor .Olabilir yani bence çok büyük acı değil.Hayat bitiyor bu daha acı
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 27.615 Emoji Skoru 31.757 Puanlar 798 Yaş 36 24 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #8 sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... gerçek sevgi ; zamana ve mesafelere yenilmeyen sevgidir.
sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... gerçek sevgi ; zamana ve mesafelere yenilmeyen sevgidir.
M monicageller Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2026 Mesajlar 242 Emoji Skoru 196 Puanlar 18 25 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sorularim #9 sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin bacım
sorularim .!.: En yakın arkadaşınla farklı şehirlerde yaşayıp aranızda eski yakınlığın olmadığını hissettiğin o an… aşk açısından daha zor gibi dost kaybetmek Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin bacım