Bilmiyorum sanırım çok duygusal biriyim.Sırf 5 yıl uğraştığım için hala bana böyle davranıldığı için şunları yazarken bile gözüm doluyor.bence akışına bırakmalısın. bazı arkadaşlıkların adı konmak durumunda değildir. o seni ne kadar arıyorsa sen de onu o kadar ararsın, o sana en son anlatıyorsa sen de ona en son anlatırsın. inceldiği yerden kopar ya da bir gün tekrar güçlenir bunu da zaman gösterir ama bu değil ki ona kötü davranacaksın. sadece ona uygun davranacaksın. böyle şeyler olur kendini üzme.
Onun şuan tabiki de umrunda değilimdir.Bana anlatmadığı önemli olaylarıyla meşguldur.Ama sorun şu yarın kursta yine görüşmek zorundayım.Bir süre karşıma çıkmasa veya buluşmasam konudan uzaklaşabilirim.okul falan demişsin lise mi üniversite mi bilemiyorum ama gerçekten üstte de yazdığım gibi arkadaşlıkların bazıları biter, bazılarının yakınlığı kaybedilir, bu arada yeni insanlar da tanırsın. bence sana pek uygun biri değil, zamanla karşına yakın olabileceğin başka insanlar çıkacaktır diye düşünüyorum. diğer arkadaşlarınla konuşup vakit geçirmek, bu konuyu düşünmemek sana iyi gelebilir. eminim o seni düşünüp üzülmüyordur bunu düşünüp rahatla.
O sizden bu yaptıklarınızı sözlü olarak talep etti mi?Araya mesafe koymayı arkadaşlığımı bitirmeyi çok istedim.Sırf onun yüzünden başka arkadaşlarımla arama mesafe koydum.Sanki kendimi ebeveyni gibi hissediyorum.Her şeyi çok yanlış yapıyor.Kendi hayatını etkileyebilecek çok saçma kararlar veriyor.Çok şey yaptım onun için.Kullanıldığımı hissediyorum.
Benden bunları talep etmedi.Ama yaptığım şeyler onun hayatı için iyi sonuçlar ortaya çıkardığından bu durumdan fazlasıyla memnundu.O sizden bu yaptıklarınızı sözlü olarak talep etti mi?
Tabi ki memnun olacak. Düşünsene bir evin var ve o dönem dağınık ve kirli. Bir arkadaşın gelip "dur bakayım böyle olmaz gel gen senin evini temizliycem " dese sen memnun olmaz mıydın?Benden bunları talep etmedi.Ama yaptığım şeyler onun hayatı için iyi sonuçlar ortaya çıkardığından bu durumdan fazlasıyla memnundu.
Haklısınız ama şöyle anlatayım ben onun gelip bana yaptığım yardımları yapması için yapmadım.Yakındık sırlarını paylaşırdı aramızda belli bir sevgi saygı vardı.İçimden geldiği için,bir insanın hayatına daha iyi yön verebilmesi için yaptım.Karşılık görmek istediğim şey sadece normal bir yakın arkadaş gibi olmasıydı.Kendi çıkarları doğrultusunda arkadaşlığını sürdürmemesi.Tabi ki memnun olacak. Düşünsene bir evin var ve o dönem dağınık ve kirli. Bir arkadaşın gelip "dur bakayım böyle olmaz gel gen senin evini temizliycem " dese sen memnun olmaz mıydın?
E sen gidip o istemeden kıyakçılık yaptın diye, neden bundan sonra o sana dahil olsun? Yada o da sana aynı şeyleri yapmaya mecbur mu?
Birde diğer arkadaşlarınla, Aran'a mesafe koymanı anlamadım. Hemde bir kişi için, üstelik o kişinin talebi yokken.
Ya arkadaş dediklerin öylesine birer tanıştı, yada kendi hayatına, başkalarının hayatına verdiğin değeri veremeyecek kadar değer vermiyorsun, tutarsızsın.
İkisi de birbiriyle anlaşamıyordu ve kavgalıydılar.İkisi de sevdiğim insanlardı.Ama ikisiyle de arkadaşlığımı sürdüremezdim.Onunla arkadaşlığımı kesmem doğrultusunda bir talebi yoktu ama sonuçta bu arkadaşımla konuştuğumda dolaylı olarak da diğeri arkadaşlığını kesecekti.Tabi ki memnun olacak. Düşünsene bir evin var ve o dönem dağınık ve kirli. Bir arkadaşın gelip "dur bakayım böyle olmaz gel gen senin evini temizliycem " dese sen memnun olmaz mıydın?
E sen gidip o istemeden kıyakçılık yaptın diye, neden bundan sonra o sana dahil olsun? Yada o da sana aynı şeyleri yapmaya mecbur mu?
Birde diğer arkadaşlarınla, Aran'a mesafe koymanı anlamadım. Hemde bir kişi için, üstelik o kişinin talebi yokken.
Ya arkadaş dediklerin öylesine birer tanıştı, yada kendi hayatına, başkalarının hayatına verdiğin değeri veremeyecek kadar değer vermiyorsun, tutarsızsın.