İyi akşamlar öncelikle, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Ben lise son öğrencisiyim, 3 tane yakın arkadaşım var sınıfta hep beraberdik. Şimdi yakın arkadaşım daha okulun başında bir çocukla konuşmuştu bir 5 gün kadar, sonra zaten görüşmeyi kestiler. Ama çocuğun aramızda hep muhabbeti geçerdi arkadaşım hep şey derdi, aa bana bunu söylemişti, bu çocuğun amacı sevgili değil başka şey, işte bu çocuk sapık falan diye, neyse geçenlerde o çocuk sosyal medyada her yerden eklemiş beni takip etmiş. Sonra o yakın arkadaşıma söylediğimde aa bak sana da yazıcak şimdi, bak gör muhabbet nerelere gidecek falan dedi. Sonra bana mesaj attı zaten konuştuk öyle tabii bende bu arada arkadaşıma yazıyorum bak yazdı bana diye, neyse arkadaşım bana dedi ki konuş konuş bakalım ne diyecek sana, benim hakkımda da şunu şunu söyle dedi. Öyle sohbet falan derken whatsaptan konuşmaya devam ettik bende çocuga arkadaşımı söyledim tabii, o da aralarında bir şey olmadığını sadece 3-5 gün konuştuklarını söyledi, bende muhabbet baya başka yerlere gitmiş dediğimde senin arkadaşın baya baya kurmuş kafasında öyle bir şey olmadı, kusura bakma arkadaşın ama çok bana çok basit geliyo dedi. Hem unutma kişiye göre muamele de var ve o bana mesaj attı bende konuştum bir kaç gün dedi. Arkadaşımında abartma huyu vardır yani biliyorum erkeklerle çok aşırı ilgili ve böyle şeyleri hep abartır. Neyse zaten gece gündüzde konuşmadık öyle geçti ve çocuk bana ters bir şey söylemedi yani gayet normaldi arkadaşımın anlattığı gibi bi ortam oluşmadı, zaten bende yüz vermedim. Neyse aradan birkaç gün geçti ben bir gün okula gitmedim ve o çok yakın arkadaşım mesaj atmış bana, sevgili yapmışsın hayırlı olsun falan diye çocuğu kastediyor yani. Bende haliyle sinirlendim ne alaka falan dedim konuşmuyor musunuz sanki, ben de seni kardeş sanmıştım falan dedi bende dedim neyi ima ediyosun zaten bilmiyo muydun dedim, o da whatsaptan konuşmuşsun bir de yazık bundan sonra sil beni falan dedi sonra tabii ben buna yazdım dedim beni başkalarıyla karıştırma neyi ima ediyorsun falan cevap gelmedi, sonra diğerlerini de benim hakkımda doldurmuş, onlar da benimle konuşmuyor soğuklar bana karşı yani. Neyse zaten çocukla konuşmayı kestim ben, okula gittiğimde falan sürekli laf soktu bana yok kardeş dediklerimizi gördük, bi mevzu oldu diğer arkadaşa benim için diyor ki sana da kazık atsın o zaman görücem ben seni, tabii ben üstüme alınıp cevap vermedim. Sürekli bi laf sokma çabası içindeydi zaten, neyse sonra geçen gün doğum günümde çocuk benim dogum günümü kutladı sosyal medyadan, bende teşekkür ettim. Bu da bunu görmüş ve bana demediği kalmadı. Resmen benim için erkek delisi, ka
r, kah
e falan yazmış, görünce şok oldum. O kadar dokundu ki. Sizce ne yapayım ben Allah aşkına, hata ben de mi? Aklım çok karışık ben yanlışım diye... Tamam belki konuşuyoruz diye yanlış anladı ama bana sorması gerekmez miydi, yani ben asla böyle bir şey yapmazdım ona karşı ve bu olaylardan önce bir kere bile küsmedik biz, benden iyisi yoktu bu olaya kadar, çünkü daima alttan alan hiç trip atmayan bendim. Bana çok çocukça geldi açıkçası ve şaşırdım. Ama çocuk bana karşı gayet seviyeli ve kibardı, size karşı gayet düzgün davranan birisini nasıl tersleyebilirsiniz ki? Ben yapamam bunu, arkadaşım bana o lafları yazdı ama yine gidip kavga edemem, erkek yüzünden olur bu çünkü ve yapacağım en son şey erkek yüzünden kavga etmek. Lütfen yol gösterin bana, kaç gündür aklım o kadar karışık ki