Arkadaş seçimi

Schiller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
157
44
  1. Arkadaşlar merhaba! Benim samimi olduğum 4 yıla yakın bi arkadaşım var.ben evli o bekar.kimse onaylamıyordu onunla gorusmemi.ısrar etmiyorlar ama konuşma o kızla diyorlar.eşim ailem konuşma diyor.benim de canım sklyo gorusecek kimsem o an müsait olan kimse olmuyor.bu kıza desem kabul ediyor..
  2. Ben fazla gitmem evlerine.hatta yemek bile yiyemem evlerinde tiksinirim.ellerinden almaya çalışırdım ki ellerini surmesnler.geçen defa gittim canım sklyodu ısrar ediyordu o 5 kere gelir ben 1 kere giderim.gittim mecburluktan yemek yedim eve gelince midem in ağrısından duramadm.
  3. Temiz degiller, dağınık yaşamları var.geç saatte bile eve gidebiliyorlar.kadın çalışıp erkek oturur düzenleri var.bunun gibi birçok şey...insan olarak gorusunce kafa dagitiyorum. Ama böyle görünce ve eşim ve ailem muatap olma diyorlar.ne zevk aliyosun diyorlar.
  4. Siz olsanız ne yapardınız?

Görüşmezdim. Hayatıma kaliteli insanlar almaya çalışıyorum diğerlerini eliyorum. Yalnızlık kötü bi arkadaşlıktan çok daha iyi bence. He bı de eşim benim istemediğim biriyle kesinlikle görüşmediği için ben de onun istemediği kişiyle görüşmezdim.

Samimi oldugum yakın bir arkadaşım diyorsunuz evlerine gidince yemek yiyemem tiksinirim diyorsunuz pek anlamadım yakın arkadaşlıgınızı sanki sizde arkadaşlık kurmak istemiyorsunuz ama başka arkadaşınız yok diye ona mecbursunuz yani k.bakmayın anladıgım bu.Açıkcası eşiniz ve aileniz istemiyorsa arkadaşlıgınızn devam etmesini sizde etmeyin çünkü ben güzel bi arkadaşlık göremedim ortada insan dostum dediği kimseden tiksinmez tiksinirse zaten dostu olmaz."İnsan olarak" görüşünce kafa dağıtıyorum demenizdende anlaşıldığı üzere ortada pekde samimiyet yok açıkcası

Madem tiksiniyorsunuz, elleri değen hiç bir şeyi yemiyorsunuz o zaman niye görüşmekte ısrar edıyorsunuz ki ?

Karakterinize, hayatınıza uymayan hatta iğrendiğiniz biriyle öylesine boş vakit geçirmektense yalnız kalmak çok daha iyidir :KK66: Ya yeni arkadaşlar edinin, yada yalnızlığın tadını çıkarın... :KK25:

Ne kötü niyetli bir davranış zinciri.
Sırf yanlız kalmamak için arkadaş ediniyor, yemeklerinden zevk almıyor, tiksiniyor, ben gitmeyeyim o gelsin mantığıyla hareket ediyor üstüne bir de özel hayatlarını arkalarından eleştiriyorsunuz.

Umarım, hayatım boyunca sizin gibi düşünen, karşı tarafı "yalnızlığını" doldurmak için kullanan ama hiçbir insani duyguyu taşımayan bir insanlar karşılaşmam.

Not: Miden, fesatlığından ağrımış olmasın...

Eli değen şeyi yemeye bile tiksiniyorsan, nasıl arkadaşlık yapıyorsun?

Yani konuşacak ne buluyorsun? Derdini sıkıntını mutluluğunu nasıl paylaşıyosun? Sanırım yalnızlığını gidermek için görüşüyorsun. Yazık gercek düşüncelerini öğrense bence o zaten senle görüşmez.

Özel hayatı seni ilgilendirmez. Ters geliyorsa görüşmezsin olur biter. Bu kadar dert yanıp ısrarla görüşmek ayrı olay.

göster arkadaşını sana kim olduğunu söyleyeyim derler.insan ayırmak değil ama dengimle görüşmeyi tercih ederim.dostunla yaşam şekliniz benzemeli bence

Demekki can sıkıntısından onunla arkadaşsın ,onu sevmiyorsun,sadece anlaşıyorsun sevsen yardımcı olursun ,iş yapmasını öğretirsin mesala, başka bır arkadaş bulduğunda onu hemen bırakırsınız , insanları sınıflandırma hoş değiĺ

Valla bu söylediklerinizi hissettiklerinizi keşke o bayan duysada sizinle görüşmese asıl. Tiksinirim bilmemne. o zaman görüşmek için bu ısrar nedir kendinize mi saygınız yok Allahtanmı utanmanız yok? Bu tür şeyler düşünüp görüşmeye devam etmek birazda işgüzarlık birazda Allahtan korkmamak. O bayan adına üzüldüm.

Yazdiklarinizi okudum.kimileri konuyu çok farklı yere çekmiş.kimileri gerçekten yol göstermiş.ben empati kurmanizi istedim sadece.özellikle fesatlık yorumu yapan kişiye sesleniyorum.ben elma diyorum siz ille de armut diyorsunuz.sanırım bu cvp yeterli size.
Benim kimseye küçük dusurucu aşağılayıcı durum gostermedim.ben o kişiyle girişincemutlu oluyorum.fakat ailem ve eeşim ne zevk aliyosun diyorlar.derine inince ailesel olarak da düzenleri yok.gidip gelince evlerine pişmanlık duyuyorum.böyle çelişen durum.benim yerinde olsaydınız ne yapardınız dedim sadece.

Ne kötü niyetli bir davranış zinciri.
Sırf yanlız kalmamak için arkadaş ediniyor, yemeklerinden zevk almıyor, tiksiniyor, ben gitmeyeyim o gelsin mantığıyla hareket ediyor üstüne bir de özel hayatlarını arkalarından eleştiriyorsunuz.

Umarım, hayatım boyunca sizin gibi düşünen, karşı tarafı "yalnızlığını" doldurmak için kullanan ama hiçbir insani duyguyu taşımayan bir insanlar karşılaşmam.

Not: Miden, fesatlığından ağrımış olmasın...

bu kadar güzel özetlenebilirdi.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X