- Konu Sahibi hamarat-bayan
-
vala şimdiye kadar arkadaşım sandığım insanlardan hep kazık yedim..şuan sadece 1 tane dostum dediğim arkadaşım var baa konuştuğum insanlar da var ama onlara arkadaşım sfatını bile uygun görmüyorum artık..ve yine artık kimseyle arkadaş dost olma niyetim yok yediğim kazığın haddi hesabı yok...ben de bir bayanım ama gerçekten bayanlar çok fesat ve dengesiz oluyorlar...ya da genelleme yapmıyım benim karşıma çıkanları %98i bu şekilde...artık hemcinslerimden nefret eder hale geldim..güzelliğim yok kıskanılayım aman aman bi başarım da çok çekilemeyeyim..neyi alıp vereiyorlr anlamadım...bir güzel lafı bile benden hor görüyorlar..ilişkilerimde hep vericiyimdir..karşımdakinden sadece 2 güzel söz,anlayış,muhabbet sohbet beklerim ki ben hep daha fazlasını veririm..ama yine de yaranamam..hep birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar..azcık güzel giyinse fesatlanıyorlar...ve ben artık kadının tek dümanı yine kadınlar olarak görüyorum..v rtık hiçbiri güven vermiyor bana..erkeklerlede arkadaş olma huyum yoktur pek samimiyeti sevmem karşıt cinsle..bu yüzden yalnızlıktan mutluyum huzurluyum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?