• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş seçimi

hamarat-bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
slm arkadaşlarınızı neye göre seçersiniz,nelerine dikkat edersiniz,vercimisiniz,mesafedenmi hoşlanırsınız,çok arkadaşım olsun diyenlerdenmisiniz,tek arkadaşım dostum olsun yeter diyenlerdenmisinizKötü Kazenjeyyaryasakkelimelaelaelaelaelae

vala şimdiye kadar arkadaşım sandığım insanlardan hep kazık yedim..şuan sadece 1 tane dostum dediğim arkadaşım var baa konuştuğum insanlar da var ama onlara arkadaşım sfatını bile uygun görmüyorum artık..ve yine artık kimseyle arkadaş dost olma niyetim yok yediğim kazığın haddi hesabı yok...ben de bir bayanım ama gerçekten bayanlar çok fesat ve dengesiz oluyorlar...ya da genelleme yapmıyım benim karşıma çıkanları %98i bu şekilde...artık hemcinslerimden nefret eder hale geldim..güzelliğim yok kıskanılayım aman aman bi başarım da çok çekilemeyeyim..neyi alıp vereiyorlr anlamadım...bir güzel lafı bile benden hor görüyorlar..ilişkilerimde hep vericiyimdir..karşımdakinden sadece 2 güzel söz,anlayış,muhabbet sohbet beklerim ki ben hep daha fazlasını veririm..ama yine de yaranamam..hep birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar..azcık güzel giyinse fesatlanıyorlar...ve ben artık kadının tek dümanı yine kadınlar olarak görüyorum..v rtık hiçbiri güven vermiyor bana..erkeklerlede arkadaş olma huyum yoktur pek samimiyeti sevmem karşıt cinsle..bu yüzden yalnızlıktan mutluyum huzurluyum şuan.

şu annn için gerçekten bu benim arkadaşım diye anlatabileceeğim kimse yokk maleseff
şu dünyada herkes çıkarcı olmuş çıkmışş.. herkes birbirini arkadan vuruyoo.. kimseye güven yok şu zamandaaa.. . ama isterdimm gözüm kapalı güvenebileceğimm bi arkadaşım olsunn. bi derdim olduğun da paylaşabileceğimm. ya da dertlerini dinliceğim biri.. ne olursa olsun beni yarı yolda bırakmaz dicemm biri.. üzüntülerine üzüntüm sevinçlerine mutluluğum diyebileceğim biri olsun isterdimm

benimde pek yok herkesi kendim gibi zannettiğimden hep kaybettim benim için en önemlisi dürüst ve hiç yalan soylememesıdır sevinçlerime ve üzüntülerime ortak olabılmesıdır.gerçek dostu bulmak çok zor arkadaslar arasında pek oyle mesafeden hoslanmam zaten yapamam

gerçekten tek bi dostum olsun yeter bana .canayakın birisiyimdir aslında ama herkesle birden samimi olmaktan hoşlanmam araya mesafe koyarım .yani uçarı insanları dostuz arkadaşız diyerek sömüren kişilerle hiç işim olmaz daha önce arkadaşım sandığım kişilerde böyle şeylerle karşılaştım oyüzden arkadaş seçerken daha temkinliyim zaten en iyi dostum arkadaşım da annemdir.

ben çok arkadaşlılıktan yana değilim tek eş tek arkadaş ayrıldığım iş yerinden bi arkadaşım vardı canım semoşum hala görüşürüz sırrını derdini sevincini paylaşacağın kötü gün dostu bi insanla arkadaşlık yapacaksın ayyyyyyyy aklıma geldi arkadaşımı özledim valla yarın arayıp görüşcem semoş seni çok seviyorum iyiki seni tanımışım iyiki seninle arkadaşlık yapmışım

doğru ve dürüst olduğuna iandığım herkese inanırım
kendilerini eblli ederler zaten

walla ben arkadasım olsun ısterım baslarda çok verıcıyımdır ama karsılıgında çıkar gormussem hemen arkadaslıgımı bıtırırım zaten oyle ınsandan kımseye arkadas olmaz

ben hissederim kanım kaynar yakındır dürüstür cömerttir verimlidir insancıldır merhametlidir
arkadaş sayım 3 4 tanedir bu yüzden verdiğim değeri almak isterim koşulsuzca

bunlar değilse fasafisodur öylesine arkadaştır oda zamanla biter zaten çünkü yüz vermem

Arkadaslarimi söyle bir aklimdan gecirdim:
Hepsi bakimli, akilli, özgüvenli ve caliskan hatunlar.
Birde neseli olmalari cok daha hosuma gider hep. Kaderci, depresif , her zaman hastalik hastasi insanlardan kacarim.
Arkadaslarim cok var, fazla öyle yapis yapis cok yakin her derdimi bilen kimsem yok. Olsunda istemem. Ama gülmeyi, eglenmeyi, tartismayi bilen, alingan olmayan arkadaslarla hayat cok daha güzel. Bazen 1 sene görmedigim bir arkadasimi, gördügüm zaman yine hic ayrilmamisiz gibi devam eder dostlugumuz.
Hepimiz calistigimiz icin arkadaslarla bulusamiyoruz her zaman ama ayda yildada olsa bulusmalarimiz cok güzel oluyor ve buda bana yetiyor, arkasindan cok zinde ve enerji dolu oluyoruz hepimiz.
Genel problemler tabiki konusuluyor aramizda ve hemen cözümler icat ediyoruz.
Aramizda hic bir zaman rekabet olmaz, tam aksine arkadaslarimla gurur duyarim.
Onlar benim ilham kaynaklarim...Insallah bende onlara öyleyimdir :içelim:

Benim hep uzun soluklu kalıcı dostlarım olmuştur. Arkadaşlıkta dürüslük ve iyi niyet çok önemli bence. E tabi kompleksli insanlara hiç tahammül edemem :oklava: hiç kusura bakmasınlar onlarla uğraşamam yani, iyi bişey dersin kızarlar, tavsiye edersin alınırlar ne menem ne çekilmez oluyorlar yaaaa. Birde kompleksli insanlar çok içten pazarlıkçı oluyorlar insanın Kötü Kazen kuyusunu kazmada birebirler yanii. İnsanın dostum diyebileceği insanın sayısı bence ikiyi üçü geçmez hatta çoğu zaman tektir. Ama arkadaş dediğin yolda görüp selam verdiğin, denk gelirse bir kahve içtiğin insandır. Benim dostlarım çok kıymetlidir ve kıymetli olduklarınıda ben belli ederim doğum günlerini hatırlarım hediye alıp küçük jestler yaparım. Herşey karşılıklı.. Şeniz SEVGİLER

bence arkadaşlık seçilemez kendiliğinden oluşur... siz biriyle ne kadar arkadaş olmaya çalışsanızda istediğiniz arkadaşlık oluşmaz. ama tanıdığınız ve merhabanız olan herkeze arkadaşımda diyebilirsiniz.
bence önemli olan dostluktur, sadece iyi değil kötü gününüzdede yanınızda olup sizi gerçekten seven insanlar... buda sizin kaderinizle alakalı bence....BENCE...

benim tek dikkat ettiğim unsur acayip komik olmalı espri anlayışıı maksimum olmalı
hiçbirşeyden alınmamalı butür insanlarr hayatı sevdirir zatenn
herkesin kendine göre sıkıntısı mutlaka vardır amaa ne kadar ii olsa bilee resmi soğuk kaprisli havalı espriden bihaber insanlardan uzak durarım ve sevmem
gülsün ve güldüren insanlarıda tek geçerim alemdee

dürüst ve iyi niyetli olmalarına dikkat ederim.

bugüne kadar dostlarımdan yediğim bir kazık da olmadı çok şükür.

vala şimdiye kadar arkadaşım sandığım insanlardan hep kazık yedim..şuan sadece 1 tane dostum dediğim arkadaşım var baa konuştuğum insanlar da var ama onlara arkadaşım sfatını bile uygun görmüyorum artık..ve yine artık kimseyle arkadaş dost olma niyetim yok yediğim kazığın haddi hesabı yok...ben de bir bayanım ama gerçekten bayanlar çok fesat ve dengesiz oluyorlar...ya da genelleme yapmıyım benim karşıma çıkanları %98i bu şekilde...artık hemcinslerimden nefret eder hale geldim..güzelliğim yok kıskanılayım aman aman bi başarım da çok çekilemeyeyim..neyi alıp vereiyorlr anlamadım...bir güzel lafı bile benden hor görüyorlar..ilişkilerimde hep vericiyimdir..karşımdakinden sadece 2 güzel söz,anlayış,muhabbet sohbet beklerim ki ben hep daha fazlasını veririm..ama yine de yaranamam..hep birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar..azcık güzel giyinse fesatlanıyorlar...ve ben artık kadının tek dümanı yine kadınlar olarak görüyorum..v rtık hiçbiri güven vermiyor bana..erkeklerlede arkadaş olma huyum yoktur pek samimiyeti sevmem karşıt cinsle..bu yüzden yalnızlıktan mutluyum huzurluyum şuan.

sanki ben yazdim bu yazdiklarini....a.s. hayatima zarar veren insanlarla ugrasmak istemem. o zaman bende yalniz olmayi tercih ederim.:enbuyukkk:

arkadaşla dost bence cok ayrı kavramlar canım arkadaş sürekli bulunur ve sürekli kaybedilebilir ama dost ölene dek yanında dır sana ihanet etmez allah hepimize ğüzel dostluklar nasip etsin

benim arkadaşım kıskanç olmamalı.gözüne baktığım zaman hasetlik değil teslimiyet görmeliyim.lafı başka biryerlerden anlayan,sadece kendi fikirlerini doğru kabul eden ,bencil insan benim arkadaşım olamaz.ayrıca bende gördüğü hatalı davranış ve düşünceleri benim ve herkesin iyiliği için bana bildirmeli..aman çokta ciddi oldu..sevgisinide hissetmeliyim ayrıca.zor durumdayken birbirimize sığınabilmeli sevindiğimizde oda sevinsin düşüncesiyle koşmalıyız birbirimize.a.s.

walla benim cok arkadasim var.Ama tek dostum var.onunla ayni pencerden bakabildigimiz icin yillardir dostuz...Allaha hep surederim dostumu karsima cikartigi icin...

Back
X