Önceki konumu okuyanlarınız biliyordur. En yakın arkadasımla aramızın açılmasını saglayan bir x hanım olmuş idi. Aniden geldi, beni görmezden gelerek arkadasımı hep bir yerlere çekerek ve benden habersiz zamanlar geçirerek beni sinir etmeye çalıstıgını düşünürdüm. İma ediyordu zaten sürekli. Ona hiçbir şey yapmadıgım halde (zaten selamdan öte sohbetimiz de yoktu) bu zamana kadar hep aramızı bozmak için arkadasıma olmayan bir şeyler söyledi, neredeyse her zaman beni bir kenara itmeye calısıp okulun basından beri en yakın oldugum dostumla en yakın olan kişi ben değilmişim de kendisiymiş gibi davranmaya çalıştı. Bana 'o artık benim arkadaşım' bile dedi kendisi. Ben de geri çekilmiş idim ve hem arkadasıma hem ona mesafeli davranmaya baslamıstım. Çünkü arkadasımın bu olanlar karsısında rahatsız olmaması da beni kırmıstı. Herneyse ikisinden de mesafeli olalı bayagı oluyor. Arkadasıma olan kırgınlıgım da içten içe hala sürerken arkadasım bana msj attı. Beraber bir şeyler yapalım diye. Tamam dedim, istersen ona da söyle arkadasın sonucta dedim.(o dediğim x hanım yani). Yok dedi söylemek istemiyorum ikimiz gidelim eskiden oldugu gibi dedi. Herneyse gezdik tozduk biraz, x hanım da bunu ögrenmiş ve hepimize küstü. Bizim kızlarla bile konusmuyor. İnternetten de göndermeli yazılar falan yazmış. Sinir oldugum nokta şu ki, kendisi arkadasımla plan yapar gezerlerdi bana söylemezdi. Sanki ben o zaman üzülmüyordum da kendisi üzülüyor bir tek. Ayrıca sinir oluyorum ne zamandan beri arkadasım en yakınım olan kişi o benim. Bunu herkes biliyor. İkimiz bir yere gidemeyecek miyiz yani? Şimdi konusmaya calıstım biraz x hanımla, cevap vermiyor. Kendi haline mi bırakayım konuşayım mı? Konusmak da gelmiyor içimden ama :/