Arkadaş lar tsh degerlırı

Gulberi

Adetıme 3 gün var gebelık testı yaptımsilık cıktı
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
194
52
98
26
Daga 6 haftalık hamıleyım tsh hormonum 5 cıktı doktor ılac vermedı takıp edıcem dedı sımdı bı zarar olmaz dedı takıp edıcek hamılelıkte yasıyan oldumu

Benimde 4 kusurdu.. Gebeligin başında yüksek cikabiliyormus.. Buyuk ihtimalle 1 ay sonra tekrar bakilcak ve düşüp dusmedigini kontrol edeceklerdir

Benimde 4 kusurdu.. Gebeligin başında yüksek cikabiliyormus.. Buyuk ihtimalle 1 ay sonra tekrar bakilcak ve düşüp dusmedigini kontrol edeceklerdir
Gerçekten mı canım ıcımı rahatlatın bana ılac vermedı kansızlık var dedı onun ıcın vıtamın ıgne falan verdı ınsallah duzelır ya

10 15 gün sonra gl dedı kontrol edelım dedı ınsallah duzelır dua edın sızın nasıl duzeldı benım gıbı böyle panık yaptınızmı

10 15 gün sonra gl dedı kontrol edelım dedı ınsallah duzelır dua edın sızın nasıl duzeldı benım gıbı böyle panık yaptınızmı

Valla ben pek bisey yapmadm.. Bide kilolu bi hamileyim.. Korktum ama öyle aşırı dikkat ettgm bisey yoktu.. Normal yedim içtim.. 1 ay sonra gittgmde 1 küsur olmuştu.. Merak etme.. Sadece Allaha bırak ha ama bak su çok icebilirsin.. Simdi aklima geldi.. Çok su icerdim ben

Gerçekten ıyı gelıyomu ı

Gerçekten ıyı gelıyomu ı

Hicbi fikrim yok sadece bol su ictigimi hatirladim yemek duzeninde abur cuburda olmamasina dikkat etmelisin.. Gerçi bunlar hamilelerin de dikkat etmesi gereken seyler.. Tshla alakasi var mi onu bilmiyorum bile

Hicbi fikrim yok sadece bol su ictigimi hatirladim yemek duzeninde abur cuburda olmamasina dikkat etmelisin.. Gerçi bunlar hamilelerin de dikkat etmesi gereken seyler.. Tshla alakasi var mi onu bilmiyorum bile
Insallah benımde ıyı olur ya suyu ıcıcem şifa allahtan gelır ınsallah

Canım bısı dıyecem ılac kullandınmı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…