• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas lar acil yardım

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Arkadas lar aranıza yeni katıldım beni gıbı basından gecen var mı bilmiyorum umarım fıkır verıcek birileri vardır. Reglım normalde duzenlıydı bır senelik evliyim ama hıc korunmadık 4 ayda bir 10 atar normalde ama dıger aylarda 30 gunde bir gorurum hıc sasmaz.. Bu ay buguble beraber tam 36 gun gectı nerdeyse gecikmenin ilk haftasından ıtıbaren her hafta bırer hafta arayla kan testi ve idrar testi yaptım ve hep aynı sonuc negatif 😔bugun erken gebelık testi yaptım cok ince kıl gıbı cıktı ikinci cızgı varla yok arasında bu durumda sizce hamıle olabılır mıyım yada gormek istedıgım için mi o cızgı nin var olduguna inanıyorum bilmiyorum benim gıbı olup da hamile olan var mi ıcıniz de...

Eklentiler

• 16390335635276270332408943732954.jpg
    16390335635276270332408943732954.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 61
Arkadas lar aranıza yeni katıldım beni gıbı basından gecen var mı bilmiyorum umarım fıkır verıcek birileri vardır. Reglım normalde duzenlıydı bır senelik evliyim ama hıc korunmadık 4 ayda bir 10 atar normalde ama dıger aylarda 30 gunde bir gorurum hıc sasmaz.. Bu ay buguble beraber tam 36 gun gectı nerdeyse gecikmenin ilk haftasından ıtıbaren her hafta bırer hafta arayla kan testi ve idrar testi yaptım ve hep aynı sonuc negatif 😔bugun erken gebelık testi yaptım cok ince kıl gıbı cıktı ikinci cızgı varla yok arasında bu durumda sizce hamıle olabılır mıyım yada gormek istedıgım için mi o cızgı nin var olduguna inanıyorum bilmiyorum benim gıbı olup da hamile olan var mi ıcıniz de...
Göremiyorum çok bulanık

Görünmüyor foto bulanık istersen kan testi yap daha net sonuc çıkar

Eger olmus olsaydı 36 gunun sonunda net belli olurdu dımı sanırım ben oyle gormek istiyorum 😔😔
Bende erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm sonrasında regl oldum net cizgi çıkmadığı sürece umutlanmayın bende her ay umutlandım sonu hüsran oldu 😞

İlk defa bu kadar gecikmem oldu her gecen gun umutlandırıyor insanı
Birsey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen tedavi görüyor musunuz yoksa normal yoldan mi demiyorsunuz ben kendim tedavi görüyorum

Back