Arkadas lar aranıza yeni katıldım beni gıbı basından gecen var mı bilmiyorum umarım fıkır verıcek birileri vardır. Reglım normalde duzenlıydı bır senelik evliyim ama hıc korunmadık 4 ayda bir 10 atar normalde ama dıger aylarda 30 gunde bir gorurum hıc sasmaz.. Bu ay buguble beraber tam 36 gun gectı nerdeyse gecikmenin ilk haftasından ıtıbaren her hafta bırer hafta arayla kan testi ve idrar testi yaptım ve hep aynı sonuc negatif bugun erken gebelık testi yaptım cok ince kıl gıbı cıktı ikinci cızgı varla yok arasında bu durumda sizce hamıle olabılır mıyım yada gormek istedıgım için mi o cızgı nin var olduguna inanıyorum bilmiyorum benim gıbı olup da hamile olan var mi ıcıniz de...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadas lar acil yardım
- Konu Sahibi Boncuk29
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Göremiyorum çok bulanıkArkadas lar aranıza yeni katıldım beni gıbı basından gecen var mı bilmiyorum umarım fıkır verıcek birileri vardır. Reglım normalde duzenlıydı bır senelik evliyim ama hıc korunmadık 4 ayda bir 10 atar normalde ama dıger aylarda 30 gunde bir gorurum hıc sasmaz.. Bu ay buguble beraber tam 36 gun gectı nerdeyse gecikmenin ilk haftasından ıtıbaren her hafta bırer hafta arayla kan testi ve idrar testi yaptım ve hep aynı sonuc negatif bugun erken gebelık testi yaptım cok ince kıl gıbı cıktı ikinci cızgı varla yok arasında bu durumda sizce hamıle olabılır mıyım yada gormek istedıgım için mi o cızgı nin var olduguna inanıyorum bilmiyorum benim gıbı olup da hamile olan var mi ıcıniz de...
O kadar ince ki elimde cok zor goruyorum yakın cekeyım diye ugrastım o da bulanık cıktıçok bulanık, net foto olması lazım.
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Görünmüyor foto bulanık istersen kan testi yap daha net sonuc çıkarArkadas lar aranıza yeni katıldım beni gıbı basından gecen var mı bilmiyorum umarım fıkır verıcek birileri vardır. Reglım normalde duzenlıydı bır senelik evliyim ama hıc korunmadık 4 ayda bir 10 atar normalde ama dıger aylarda 30 gunde bir gorurum hıc sasmaz.. Bu ay buguble beraber tam 36 gun gectı nerdeyse gecikmenin ilk haftasından ıtıbaren her hafta bırer hafta arayla kan testi ve idrar testi yaptım ve hep aynı sonuc negatif bugun erken gebelık testi yaptım cok ince kıl gıbı cıktı ikinci cızgı varla yok arasında bu durumda sizce hamıle olabılır mıyım yada gormek istedıgım için mi o cızgı nin var olduguna inanıyorum bilmiyorum benim gıbı olup da hamile olan var mi ıcıniz de...
Eger olmus olsaydı 36 gunun sonunda net belli olurdu dımı sanırım ben oyle gormek istiyorumGörünmüyor foto bulanık istersen kan testi yap daha net sonuc çıkar
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Bende erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm sonrasında regl oldum net cizgi çıkmadığı sürece umutlanmayın bende her ay umutlandım sonu hüsran olduEger olmus olsaydı 36 gunun sonunda net belli olurdu dımı sanırım ben oyle gormek istiyorum
İlk defa bu kadar gecikmem oldu her gecen gun umutlandırıyor insanıBende erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm sonrasında regl oldum net cizgi çıkmadığı sürece umutlanmayın bende her ay umutlandım sonu hüsran oldu
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Kan testi yapın isterseniz daha iyi sonuç verirİlk defa bu kadar gecikmem oldu her gecen gun umutlandırıyor insanı
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Birsey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen tedavi görüyor musunuz yoksa normal yoldan mi demiyorsunuz ben kendim tedavi görüyorumİlk defa bu kadar gecikmem oldu her gecen gun umutlandırıyor insanı
Normal yoldanBirsey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen tedavi görüyor musunuz yoksa normal yoldan mi demiyorsunuz ben kendim tedavi görüyorum
Her hafta kan veriyorum artık saglık ocagı dan husranla cıkmak zor geliyorKan testi yapın isterseniz daha iyi sonuç verir
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Evet gerçekten çok zor 1 yıldır tedavi görüyorum her ay hüsran benimdeHer hafta kan veriyorum artık saglık ocagı dan husranla cıkmak zor geliyor
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Benimki normal yoldan olmuyordu 1 yıldır tedavi görüyorumNormal yoldan
Allah hepimizin yuzunu guldursun ınsallh en kısa zamandaEvet gerçekten çok zor 1 yıldır tedavi görüyorum her ay hüsran benimde
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Amin insallahAllah hepimizin yuzunu guldursun ınsallh en kısa zamanda
- 29 Eylül 2021
- 479
- 117
- 33
- 24
Mrb sonucunuz nedir acba merak ettimBenim gıbı bu kadar gecikmesi olan var mi sonrasında gebelık yasayan var mı