Arkadaş kazığı

begonvilxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
120
19
merhabalar :)

memlekete tatile gittim ve oradayken bir kız arkdasımda kaldım.
bu arakdastan kısaca bahsedeyım;
sevgılısı varken genc yaslı farketmeksızın baska adamlarla konusup onlardan masraflarını karsılamasını talep edebılen bırı.
ıkı gramlık aklıyla olayları lehıne cevırmek ıcın karsısındakını salak yerıne koyup yalanlar soyleyebılen bırı..
arkadas veya sevgılı adayı olsun dırekt ekonomık durumundan bahsederek tanıtan bırı..

neyse, oraya gıttıgımde ortak arkadaslarımız cagırdılar.
bu aksam hep bırlıkte olalım dedıler.
bız tamam gelırız dedık.
aksam oldu hazırlanıp cıktım.
kendısı ekti arkadaslarımızı.
o gun de eve donmedım.

esyalarını gel al dedı.
ve ıkı gun oldu ben donelı, ıkı gundur aramaları ve msjları var.
msjlar da su sekilde;
zengin kısılerı buldun diye beni sattın,
ben evımde kalmana musade ettım
mıdem bulandıgı halde kıyafetlerımı paylastım.
vs vs

bu durumu kendıme yedıremedım.
sadece bı msj attım.
o da bunun uzerıne msj dızıp engelledı.

çok sinirliyim, öyle ki uykum bile kaçtı.
bu kadar seviyesizleşeceği aklıma gelmezdi..

Anlayamadigim insan nasil olurda arkadasini taniyamaz demekki siz hicbirseyinizi paylasmamissiniz bence uzulecek birsey yok

böyle karakterdeki insandan ne bekliyorsun ki canım takmana değmez Allah aşkına susturamadım diye düşünme onun seviyene inip muhattap olmadım takmadım onu düşün unutma en büyük tepki tepkisizliktir

Insan kendini kavgada belli ediyor iste. Melek yuzlu fesatlarin butun maskesi dusuyor. Icindeki pislik bir bir akiyor. Kotu bir tecrube, ben de yasadim. Ama hic olmazsa kimin ne oldugu cikiyor ortaya ve ona gore davranabiliyorsun. Ben maskesi dusen kisileri hala seviyor olmak, samimi olmak istemezdim. Iyi ki belli etmisler kendilerini de hayatimdan defetmisim diyorum. Sana da boyle dusunmeyi tavsiye ederim.

haklısınız,
bu olayda ben olsam karsı taraf hata yapsa; olmuyor arkadasım sen sag ben selamet der yoluma gıderdım.
aynı durusu bundan da beklerdım.dediğiniz gibi pisliğini akıttı..art niyet oyle bir işlemiş ki.yazık..
ben sustum hep o pislik yaptı, atak yaptı.

şükürler olsun kurtuldum..

Paraya bağımlı insanlardan nefret ederim
kurtulduğunuza sevinin
arkadaş olacak bir olumlu tarafı yok

kendisi öyle bir kafayı bozmus kı maddiyatla, suçlama yaparken bile zengin arakdas buldun sattın diyor :)
halbuki imaj olarak paragöz olan o, ben kendim çalışan okuyan eyvallahı olmayan , bilincli biriyim.
allah otekı turlusunu yasatmasın.

İyi bari, çok geç olmadan kurtulmuşsunuz. Ne pis insanlar var ya. Bize uzak, düşmana yakın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…