- 5 Nisan 2015
- 23
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi misgizeem35
Namusuna dil uzatacak kadar laf eden arkadaşlardan;arkadaşı geçtim arkadaşın A'sı bile olamaz...Ben 18 yaşımdayım, diyeceksiniz ki. Bu yaşta dostluklar sıkı olmaz haklısınız , anlatıyorum iki tane çok samimi arkadaşım vardı, ikisi birbirini hiç sevmezdi. Arkamdan baya iftiralar attı arkadaşım denilen kişinin arkasından da konuştu o sevmediği kişinin, bende söyledim. Bilmesi gerekli diye neyse yüzlerce dedik. Ben güya demişim ki , sevgilimin arkadaşıyla yattı. O arkadaşımda bana inanma di ona inandı. Resmen iki çevrem onlardi namusa kadar laf attılar. Sevgilmle ayırmaya çalışacaklar mis 4 senelik bir ilişkim var. Lise birde tanıştık. Ben bir sene kalmıştim. Şimdi lise 4 e geçtim Velhasıl. Bir o var suan hayatimda. Obur arkadaşlarıma varda uzak biraz. Sevgilmle de kötü giderse. Ayrilirssak kimsesiz kalcam hissediyorum. Sürekli soğudunmu diyorum. Ve bu olay Dada yanımda çok oldu. Resmen bana attıkları kazığı hazmedemedim...
Ablalarim napmam lazim ve de yasitlarim?
Aynısını yapıyorum dua ediyorum. Saol yorumun icinNamusuna dil uzatacak kadar laf eden arkadaşlardan;arkadaşı geçtim arkadaşın A'sı bile olamaz...
Hazmedememen çok normal canım dile getirdikleri yenilir yutulur şeyde değil...
Ama üzme kendini bunda da bir hayır vardır.
Bak ne güzel erkek arkadaşın sana bu kötü zamanında destek olmuş.Olması gerektiği gibiAyrılacak,bırakacak insan o zamanda bırakırdı emin ol
Sen sadece şu mübarek ayda canını yakıp,seni üzenler için Allaha;"Alllahım onları ıslah eyle...Sana havale ediyorum..."diye dua et...
Sen kendini biliyor,kendinden eminsen hayatta, hiçbir şey mühim değil
Rica ederim :)Aynısını yapıyorum dua ediyorum. Saol yorumun icin
yani? ne demek istediniz anlamadım?Bu anlatış tarzı...Bu cümleler...Olayların sıralaması...
Söyleyeceklerim bu kadar.
Karışık yazmış bir şey anlamadım demek istedim. Tıpkı sizde olduğu gibi.yani? ne demek istediniz anlamadım?
ben de anlamadımGenel olarak konuyu çözdüm ama bir ben mi anlamadım olayları yahu
yanlız değilsiniz bende anlamadım.sınava hazırlanan gençlik ve tamemen anlatım bozukluguyla dolu bı cumleKarışık yazmış bir şey anlamadım demek istedim. Tıpkı sizde olduğu gibi.