Saç Kesim Şekilleri arkadan öne uzayan küt ve kahkül

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
kızlarr saçımı pek kestirmeyi sevmem geç uzuyorlar 6-7 ay önce omuz hizamda arkadan öne uzayan şekilde kestirdim ensem açık olmayacak şekilde saçım normal düz değil yani düz saçı olupda uçları dalgalanan saçlar gibi değil uçları bile sipsivri çok hoş duruyo ve bir yıl kadar düz kahkül kullanıyorum makas kesimi. saçımda dönmede var bunudsa eklemek istedim (saç kökü geriye doğru uzayan küçük bi kısım)
saçım şimdi çok az uzadı önceden önde kalan uzun kısımlar omzuma tam değerdi şimdi göğsüme yaklaşmış bulunmaktalar. ama ense hala kısa ve yukardan toplayamıyorum. kulaklarım çok ama çok az kepçe bu yüzden saçımı toplarken kulaklarımı açık bırakmaktan nefret ediyorum genelde toplamıyorum zaten. bana alttan, mümkünse dağınık modeller önerebilirmisiniz. aylardır aynı kafayla geziyorum sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…