• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar yardma ihtiyacm var

tofyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
139
0
96
36
Ankara
merhaba arkadaşlar nasıl anlatacamı bilmiyorum çünkü kendim bile kendimi anlayamıyorum size çok tuhaf gelebilir ama duygu karışıklığı yaşıyorum çok güzel bir hayatım var sevdiğim bi okulum ailem güzel bi hayatım var kısacası ama ben çok tuhaf davranmaya başladım yani kararsız yada tutarsız deil ama çok tuhaflaştım böyle deildim konuşurken yüzüm kızarıyor insanların yüzüne bakamıyorum bakınca gülümsüyorum acı hüzünlü birşey anlatsalar bile gülüşüme engel olamıyorum gülerken fırtınlara kopuyor içimde ama engel olamıyorum nasıl kurtulcam bundan bilmiyorum çok üzülüyorum ne olur bana yardım edin delircem valla:(senağlama

sinirleriniz yıpranmış olabilir.
en kısa zmanda uzman bir psikologtan yardım alın .o gerek görürse sizi bir psikiyatriste yönlendirir.
çok geçmiş olsun.

bende bilmiyorum adını teşk ederim yardımlarınız için kendim bunu aşabileceğim üstesinden gelebleceğimi düşünüyorum çünkü güçlü birisiym inş aşarım arkadaşlar duanıza htiyacım var teşk ederim

samantha ismini bende bilmiyorum sadece çok yıpranıyorum hiç geçmicek gibi inşallah en kısa sürede atlatırm teşk ederim :(

yılanın başını küçükken ezmeli...ilerde baş edemeyebilirsin. neticede senin kontrolünden çıkmaya başlamış bişeyler... ilerde keşke başında doktora gitseydim diyeceğine şimdi doktoruna git! doktor tanıyı koysun gerekiyorsa tedaviye başla.... ama ilerde pişman olma! geçmiş olsun. sevgiler...

o herkeste olur. sessiz ortamda kahkaha attığım da oluo aklıma bişey geldiği için. olur arada o kaydirigubbakcemile2
ama arkadaş dramatik şeylerde gülüyomuş. bence de en iyisi bi psikologa görünmek eğer bu tavırlarından kendin rahatsız oluosan

super paylasim teskkurler :)

arkadaşım her topiğe aynı mesajı yazmışsın direk kopyala-yapıştır.
ayrıca burda bir paylaşım yok arkadaşımız sorununu paylaşmış kafamçokkarıştı
mesaj sayını artırmak istiyorsan bence başka yollar denemelisin yerimseniben

asıl konuya cevap vereyim ben kaydirigubbakcemile3
bir dönem bende de olmuştu ama o sıralar depresyona girmişim sanırım yani sebepleri vardı ama sebepsiz yere de çok ağladığım,insanlara tuhaf tepkiler verdiğim oldu
bence devam ederse doktora görün,sanırım devam etmez bir süre sonra geçer.

depresyona girdiğmi düşünmüyorum öle bi dönem yaşadığmı sanmıyorum neden böle olduğumu bende anlamıyorum ama hergün biraz daha iyyiye gittiğimi hissediyorum böyle olunca insan kişiliğini de oturtamıyor nerde nasıl davrancağımı bilemiyorum inşallah geçer arkadaşlar size ve dualarınıza ihtyacım var teşekkür ediyorum

depresyona girdiğmi düşünmüyorum öle bi dönem yaşadığmı sanmıyorum neden böle olduğumu bende anlamıyorum ama hergün biraz daha iyyiye gittiğimi hissediyorum böyle olunca insan kişiliğini de oturtamıyor nerde nasıl davrancağımı bilemiyorum inşallah geçer arkadaşlar size ve dualarınıza ihtyacım var teşekkür ediyorum

dualarımız sneinle tatlım inşallah kısa zamanda atlatırsın opuyorumnanaktan ama çok uzun sürerse mutlaka bi psikiyatra git

arkaşım merhabalar anlattığın problemin temelinde kendine güven duygusunun yetersizliği yatıyor.bununla baş etmen için ailenin ve bir psikoloğun yardımına ihtiyacın var. olumlu düşün her şeyin bir çözümü olduğunu unutma ve kendini sev her durumda...kib

Back