merhaba arkadaşlar nasıl anlatacamı bilmiyorum çünkü kendim bile kendimi anlayamıyorum size çok tuhaf gelebilir ama duygu karışıklığı yaşıyorum çok güzel bir hayatım var sevdiğim bi okulum ailem güzel bi hayatım var kısacası ama ben çok tuhaf davranmaya başladım yani kararsız yada tutarsız deil ama çok tuhaflaştım böyle deildim konuşurken yüzüm kızarıyor insanların yüzüne bakamıyorum bakınca gülümsüyorum acı hüzünlü birşey anlatsalar bile gülüşüme engel olamıyorum gülerken fırtınlara kopuyor içimde ama engel olamıyorum nasıl kurtulcam bundan bilmiyorum çok üzülüyorum ne olur bana yardım edin delircem vallasenağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar yardma ihtiyacm var
- Konu Sahibi tofyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yılanın başını küçükken ezmeli...ilerde baş edemeyebilirsin. neticede senin kontrolünden çıkmaya başlamış bişeyler... ilerde keşke başında doktora gitseydim diyeceğine şimdi doktoruna git! doktor tanıyı koysun gerekiyorsa tedaviye başla.... ama ilerde pişman olma! geçmiş olsun. sevgiler...
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
super paylasim teskkurler :)
arkadaşım her topiğe aynı mesajı yazmışsın direk kopyala-yapıştır.
ayrıca burda bir paylaşım yok arkadaşımız sorununu paylaşmış kafamçokkarıştı
mesaj sayını artırmak istiyorsan bence başka yollar denemelisin yerimseniben
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
asıl konuya cevap vereyim ben kaydirigubbakcemile3
bir dönem bende de olmuştu ama o sıralar depresyona girmişim sanırım yani sebepleri vardı ama sebepsiz yere de çok ağladığım,insanlara tuhaf tepkiler verdiğim oldu
bence devam ederse doktora görün,sanırım devam etmez bir süre sonra geçer.
bir dönem bende de olmuştu ama o sıralar depresyona girmişim sanırım yani sebepleri vardı ama sebepsiz yere de çok ağladığım,insanlara tuhaf tepkiler verdiğim oldu
bence devam ederse doktora görün,sanırım devam etmez bir süre sonra geçer.
depresyona girdiğmi düşünmüyorum öle bi dönem yaşadığmı sanmıyorum neden böle olduğumu bende anlamıyorum ama hergün biraz daha iyyiye gittiğimi hissediyorum böyle olunca insan kişiliğini de oturtamıyor nerde nasıl davrancağımı bilemiyorum inşallah geçer arkadaşlar size ve dualarınıza ihtyacım var teşekkür ediyorum
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
depresyona girdiğmi düşünmüyorum öle bi dönem yaşadığmı sanmıyorum neden böle olduğumu bende anlamıyorum ama hergün biraz daha iyyiye gittiğimi hissediyorum böyle olunca insan kişiliğini de oturtamıyor nerde nasıl davrancağımı bilemiyorum inşallah geçer arkadaşlar size ve dualarınıza ihtyacım var teşekkür ediyorum
dualarımız sneinle tatlım inşallah kısa zamanda atlatırsın opuyorumnanaktan ama çok uzun sürerse mutlaka bi psikiyatra git
dualarımız sneinle tatlım inşallah kısa zamanda atlatırsın opuyorumnanaktan ama çok uzun sürerse mutlaka bi psikiyatra git
tamam cnm inşallah uzun sürmez teşk ederim opuyorumnanaktan