• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar yardm edin ltfen...

DuyguKemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
42
0
86
35
Gaziantep
23.09 da erkk arkdaşmlar 1. yılımz olacak ama bn hala ne alacağıma karr weremedm:S ikimznde alışveriş delisi olmamz bu kadar kısa zamnda alcak hiç birşeymn klmamasna sebb oldu:( (cüzdan,parfm,giyim,ayakkabı dışında olsun ltfen) orjinal fkrlerinizi bekliorm kızlar.........buyrunnnnnnnnn

düşünüyorum düşünüyorum benimde aklıma gelmiyo..öyle bi orjinal fikri olan varsa bende yararlanıyım ayın 22sinde de benim aşkımın doğum gunu kaydirigubbakcemile3

Site yönetimi acilen ne hediye alsam köşesi oluşturmalı.
Derdim var köşesinde hediye seçimleri beni güldürüyor.

Site yönetimi acilen ne hediye alsam köşesi oluşturmalı.
Derdim var köşesinde hediye seçimleri beni güldürüyor.

sırnaşık şey isabetli bi düşünce.. bunlar en guzel dertlerimiz herhalde..insaların ne sorunları var ya onların arasında bu biraz sırıtıyo..

teknolojiden hoşlanıyorsa elektronik bişeyler alın.. Pek romantik olmadı ama :P

resmilerinizden oluşan bir cd slayt gösteri yani ve sizin şarkınız çalıyor fonda tabiki yada büyük resımleriniz ikinizin yan yana cevrcevelerde olabilir...

bizim 1. yıl dönümümüzde 24.09 :) demekki 1 er gün arayla çıkmaya başlamışız kaydirigubbakcemile5ben de hediye telaşındayım ama koyu fenerli olduğu için fenerium dan bişi almayı düşünüyorum..forması çok da belki çanta falan olabilir..baktım güzel şeyler var..sen de takımıyla ilgili bi jest yapabilirsin ;)

23.09 da erkk arkdaşmlar 1. yılımz olacak ama bn hala ne alacağıma karr weremedm:S ikimznde alışveriş delisi olmamz bu kadar kısa zamnda alcak hiç birşeymn klmamasna sebb oldu:( (cüzdan,parfm,giyim,ayakkabı dışında olsun ltfen) orjinal fkrlerinizi bekliorm kızlar.........buyrunnnnnnnnn

yazini cok zor anladim ama sonunda anladim :)) ..ben sana kizimin nisalisina verdigi hediyeyi soyleyeyim istersen bir dusun.. en son hediyesi bir estedisyenden cilt bakimi ve masaj'di nisanlisinda cok hosuna gitdi cok memnun kaldi istersen bir dusun benim kizimda senin gibi enteresan hediyeler secer ama su an unutdum bir cogunu yarin uyaninca bir sorayim hatirlatsin bana onceki hediyelerinide yazarim fikrin olur istersen;)

bende bugun ablam ıcın bır hediye aldım ama sevgılı ıcınde guzel bır hedıye olabılır
12 minik mnik cerceve ve ortasında yazı tahtası var ustune guzel bı yazı yazdım ve cerceveler fotograflar koydum gune iyi baslamak ıcın hergun tahtaya guzel bi yazıda yazılabılır dıye dusunuyorum
ben bagdat caddesinde bi hediyelik esya satan yerlerden aldım buarada

Back