• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadalar Sam boyatcam. Acil o gzel fikirleriniz ltfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi didehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didehan

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar.bugüne kadar hep siyah kestane gibi koyu renkler boyattım.kızıl sevmiyorum.resmimiekliyorum tenime ne yakışır fikirlerinizi sunarsanız çok sevincem çokk beyas ten değilim ama beyyazım.bana yakışann açık ton bi renk söleyin ltfn. şimdiden hepinize teşekkürler.öptüm:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
açık kahve ya da kumral tonlarını deneyebilirsin ilk etapta..aslında tenine çok açık sarı haricinde bir çok ton uyar gibi geldi..ama gözüne tuhaf gelmemesi için önce dediğim gibi kahve tonlarını dene..ama lüften karamel ya da bal köpüğü yaptırma, herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi dolaşıyo çünkü:)

eğer kestaneden sıkıldıysan küllü kumral veya çikolata kahve tonları güzel olur. daha açık istersen kahve köpüğü veya bal köpüğü de hoş durur tenine.

walla kızlar koyu tonlardan acaip sıkıldım.ne yakışırr tenimi boğmayacak banii renk istiyorum açık bi renk yani sarı değil ama açık ne olur ne yakışırki

walla kızlar koyu tonlardan acaip sıkıldım.ne yakışırr tenimi boğmayacak banii renk istiyorum açık bi renk yani sarı değil ama açık ne olur ne yakışırki

bence karamel falan yapma, daha doğal renkler olsun..kumral - açık kumral mesela..resimdeki renk sana gider diye düşünüyorum

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 73
eğer kestaneden sıkıldıysan küllü kumral veya çikolata kahve tonları güzel olur. daha açık istersen kahve köpüğü veya bal köpüğü de hoş durur tenine.

Katılıyorum.. bu renkler çok güzel...

resimdeki renk ne tam olarak arkadaşlar???

küllü kumralla çikolata kahve karışımımı yaptırayım yanii? hangi boyayla??? hangisininn ii küllü kumral ve çikolata kahve

karışım değil şekerim bu iki renk de güzel durur anlamında söyledim.. palette'i öneririm boya konusunda renkler kolestona göre daha yakın çıkıyor kutudakine... ama bence biraz açık istersen bal köpüğüne de bakmadan karar verme

bu resimdeki ne renk mesela bana yakışırmı????

Eklentiler

• $Michelle_Trachtenberg_004[1].jpg
    $Michelle_Trachtenberg_004[1].jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 62
canım bu resimdeki renk ne tam olarak biraz daa açığını istiorum

palette kumral a baksana bir netten. bu rengin bir veya iki ton açığı gibi duruyor.

canım bir de hep kestane tonlarına boyadığını söylemişsin. doğal saçta bu renk çok yakın çıkıyor katalogdakiyle. ama saçında boya varken tam olarak nasıl olur bilemiyorum belki biraz saçını akıtıp açıcı ile boyaman gerekebilir. çünkü kestane ve daha koyu tonları üzerine boyanan boyayı pek tutmuyor kızıl olmadığı sürece. daha açık renge geçerken kestaneden sorun yaşanıyor biraz.

kızlar ben de hazır küllü kumral demişken bir soru sormak istiyorum, küllü kumral daha doğal duranıydı değilm i ,turuncumsu olmayan sonradan..

Bir de hangi marka boyayla evde boyanabilir acaba, beyazları da göz önüne lamamız gerekirse ama..

ben renk açıcıyla açıp ondan sonramı küllü kumrala boyayayım hayatım koyu kestane çünkü şuan açıp ölemi boya diosun?

canım koyu kestane boyanın üzerine küllü kumralın tutacağını pek sanmıyorum ama denemediğim için de birşey söylemek istemem. diğer kızlara bir konu açıp sor bakalım koyu kestaneden sonra öyle açık bir renge dönen olmuş mu? ama dediğim gibi tam istediğin renk için açman gerekli diye düşünüyorum.

küllü renklerde turunculuk olmaz. ama bu az da olsa saçın altındaki boyaya bağlı. eğer saçında hafif bakırlık veya kızıllık varsa tam anlamıyla gitmiyor malesef çok hafif de olsa turunculuk kalıyor.

saol irem hayatım cevap yazdın ilgilendin teşekkürler canımmm.renk açıcıyla açıp boyayayım bakalım nası olcak umarım yakışır:)

Back