Bebek Beslenmesi arkadalar lütfen yardım edinn bebeğime nasıl yemek yedirebilirm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

labnen

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
6
0
6
Bilecik
15 aylık bir oğluşum var ama bi türlü yemek yediremiyorum bi fikri olanlar yazsın lütfenn.önceleri çorba yoğurt falan veriyordum ama şimdi 2 tane dişi çıkıyor hiç birşey yemek istemiyor.ne versem ağzını sımsıkı kapatıyor , kaşığa vuruyor döküyor ama yemiyor napıcam bilmiyorum sinirlerim çok yıpranıyor.bende diğer bebekler gibi yesin istiyorum farklı neler deneyebilirim yemek yemesi içinn acill ltfen cevap bekliyorum arkadaşlarr:(

Dşden dolayı iştahsızdır. Kiloda boyda sorun yoksa zorlamayın derim ben. benimde 10 aylık bir kızım var 2 gündür iştahı 0 süt dışında birşey içmiyor doktorumuz kesinlikle zorlama dedi. bebeklerin böyle dönemleri olabilrmş Ankaradayım ben bebek beslenme uzmanına götrdm süt içiyorsa hurmalı süt gibi bol vitaminli takviyelerle diş çıkaana kadar besin takviyesini aldırabilrsin meyveleri küçük parçalara bölüp önüne koy kendisi alsın yesin eğlenceli hemde vitaminini almış olur

CANIM elinle beslemeye çalış diştendir iyice inatlaşırsa bu kez alışkanlık yapar durumu..

Dşden dolayı iştahsızdır. Kiloda boyda sorun yoksa zorlamayın derim ben. benimde 10 aylık bir kızım var 2 gündür iştahı 0 süt dışında birşey içmiyor doktorumuz kesinlikle zorlama dedi. bebeklerin böyle dönemleri olabilrmş Ankaradayım ben bebek beslenme uzmanına götrdm süt içiyorsa hurmalı süt gibi bol vitaminli takviyelerle diş çıkaana kadar besin takviyesini aldırabilrsin meyveleri küçük parçalara bölüp önüne koy kendisi alsın yesin eğlenceli hemde vitaminini almış olur

cnm ya çok sağol ama kilosu sınırda sayılır doğduğundan beri böyle fazla kilo almıyor.önceleri beslenmesine çok dikkat etsemde kilo almıyordu.ama zaten çok da iştahlı bir bebek değildi.şimdi ise yemeyince üzülüyorum tabi.sadece yoğurt ve meyve püresi yedirebiliyorum o biraz dişlerini rahatlatıyor sanırım serin olunca napalım hayırlısı olsun artık.hasta olmasınlarda başka bişey istemiyorum.teşekkürler

CANIM elinle beslemeye çalış diştendir iyice inatlaşırsa bu kez alışkanlık yapar durumu..

sağol cnm rafadan yumurta yaptığımda kesip önüne koyuyorum zorlamamayım kendisi yesin diye ama eliyle mıncıklayıp atıyor.ben yediriyorum bazen yiyiyor bazende sımsıkı kapatıyor kahvaltıda ne veriyorsun?

arkadaşlar bebeğime yemekleri sevdirebilmem için tarifler verebilirmsnz, lütfenn yardım edinn.hiç bişey vermesem akşama kadar hiç bşey yemek aklına gelmiyor
verdiğim şeyleri de yemiyorr:(

Back