• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardm..prolaktin hakknda ...

çaxgxla27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar..16 aralıkda 4.5 haftalık düşük yaptım ben.düşük öncesi prolaktinim normal seviyelerdeydi.15-20 arası yani.düşükten 2.5ay sonra doktorum hormon testleri istedi .hepsi normal prolaktin 435 olmuş.dostinex verdi bana bir de cyclo-progynova adlı bir ilaç.bu ay hamile kalma olasılığın çok dedi.arkadaşlar sizce 2.5 ay önce düşük yaptığım için mi prolaktin bu kadar yükseldi.bir de bu ilaçlar kullanılırken hamile kalabilirsin dedi doktorum.ama kimi sitelerde tam tersi yazıyor.bunları içerken gebe kalmayın deniliyor.kafam karıştı açıkçası.bi yardım edin arkadaşlar...:1no2:

geçmiş olsun tatlım prolaktin süt hormonu ve stresve sıkıntıdan oluşuyor maalesef zorda olsa stresten uzak durmaya çalış bebeğini kaybettiğinden dolayı üzüntüden olmuş olabilir zaten çok oynak bir hormon eger 1 kez yüksek çıktıysa kontrol altında tutmalısın dostinex se gelince korkmadan kullanabilirsin canım benim 3 senedir prolaktin sorunum var bir düşüyor bir yükseliyor 1 sene 7 aylık evliyim ve yaklaşık bir senedir bebiş istiyoruz ama sağolsun prolaktinciğim izin vermiyor bende dostinex kullandım ve dr rahatlıkla kullanabilirsin dedi bazı arkadaşlarımın doktorları hamilelerede veriyormuş dostinex . prolaktinin 1 numaralı ilacı dostinex düşürür hemen ama düşse bile 2 ayda bir tahlil yaptırmalısın ve sana bir tavsiye dostinexsi yatmadan önce iç çünkü halsizlik ve mide bulantısı yapabiliyor yatmadan önce içersen bu etkilerden kurtulursun tekrar geçmiş olsun ALLAH bir daha böyle acı vermesin sevgiyle kal

Back
X