Arkadalar ltfen yardm edin ok ktym(ca 125)

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
arkadaşlar doktor ultrasonda dermoid kist tespit etti sonra değerlerimi tahlil etti ca 125 im yüksek çıktı bu kanser olduğumu mu gösterir yani ca lar kesin sonuç verir mi?bitmiş vaziyetteyim yardım edin.....

canım doktorun bi bilgi vermedimi sana hiç bi bilgimde yokki o değerle ilgili umarım öyle değildir canımmm

Seval arkadaşım dur bakalım hemen telaşlanma. Geçen sene benim Ca125 63 çıkmıştı, ve rahimden parça aldılar. Çünkü smear da da gariplikler olduğu belliydi. Şükürki birşey çıkmadı biyopside. hemen telaşlanma. kaç çıktı senin ca125??

yok güzelim ya hemen telaşlanma öyle benim yumurtalıklarımda çikolata kistm vardı ameliyat oldum ben yaklaşık 2 ay önce ameliyat olmadan önce ca125 121 di benim baya baya yüksekti anlıcağın bu test kanser araştırması içinde yapıyolar kistler içinde yapıyolar ama kanser için bu test tek aşına yeterli değil zaten kanserden şüphelenseler başka ca testleride yapıyolar snein mutlaka kistten dolayı yüksek çıkmıştır yani kistlerde bu testin değerini yükseltiyo o yüzde korkma tamammı

sağolun arkadaşlar insan kendini çok kötü hissediyor ailemide üzdüm desteğe ihtiyacım var doktorum kötü bişey söylemedi ama %10luk kötü bir ihtimalde olabilir dedi...belki pıtırcığın söylediği gibi kist yükseltmiştir.neyse inş kötü bişey değildir allaha dua etmekten başka çağrem yok......

Seval arkadaşım dur bakalım hemen telaşlanma. Geçen sene benim Ca125 63 çıkmıştı, ve rahimden parça aldılar. Çünkü smear da da gariplikler olduğu belliydi. Şükürki birşey çıkmadı biyopside. hemen telaşlanma. kaç çıktı senin ca125??
kuzum seninki neden yükselmiş bi açıklama yaptılar mı?smear almadılar benden hiç bişey anlamıyorum delirmak üzereyim....

Arkadaşım ben aslında adet düzensizliğinden gittim doktora. Bütün kan tahlilleri, smear filan yapıldı. Rahimde dokularda değişiklikler olduğu görüldü.Tabi kistte vardı bu arada. Ca 125e de bakılmıştı. yüksek çıkınca doktor daha kapsamlı bir hastaneye git dedi. Orada ca 125 bu sefer çok daha yüksek çıktı.Dolayısıyla biyopsi için parça aldılar, Rahimde erezyonlu bölgeyi kazıdılar. Bir nevi kürtaj gibi oldum yani. Şükürki biyopside birşey çıkmadı.

Canım birde bu ca 125 dedikleri adet dönemine yakın bakıldıysa ondan da yüksek çıkabilir.

Canım kanser şüphesi herkeste olabilir.Sonuçta vücudumuzda bir şey çıkıyor ve bunun incelenmesi lazım.Ben de mayıs ayında kist ameliyatı oldum.Dr. beni kanser şüphesiyle burada ameliyat etmedi.
Ankara yada İstanbula git dedii.Ben de Ankaraya gittim.Ama çok şükür hiçbirsorun çıkmadı.Yaşımız ve bekar olmamız avantajımız hiçüzme kendini.Geçmiş olsun

sağol nehir inşallah kendimi boş yere üzüyorumdur.bu arada mayıs ayında hangi kist için ameliyat oldun kolay geçti mi?

umarım benimki de seninki gibi temiz çıkar hepinize çooook tşk ederim.....

Arkadaşım ben aslında adet düzensizliğinden gittim doktora. Bütün kan tahlilleri, smear filan yapıldı. Rahimde dokularda değişiklikler olduğu görüldü.Tabi kistte vardı bu arada. Ca 125e de bakılmıştı. yüksek çıkınca doktor daha kapsamlı bir hastaneye git dedi. Orada ca 125 bu sefer çok daha yüksek çıktı.Dolayısıyla biyopsi için parça aldılar, Rahimde erezyonlu bölgeyi kazıdılar. Bir nevi kürtaj gibi oldum yani. Şükürki biyopside birşey çıkmadı.

Canım birde bu ca 125 dedikleri adet dönemine yakın bakıldıysa ondan da yüksek çıkabilir.

biri adetimin 2. günü yapıldı diğeri ise bitiminde bilmiyorum etkisi olur mu?yardımların için sağol......

X