Arkadalar ltfen okuyun

leydi26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
14
0
86
42
İstanbul
arkadaşlar işsizimm ama ne yazıkki ülkenin durumu malüm allahıma binlerce şükürler olsun ama kriz beni teyet geçmedi sözlüyüm ailemin durumuda pek iç açıcı diyil çalışmam şart ama ne yazıkki iş yokkk. sizden ricamm evde yapabileceğim önerebilceğiniz az da olsa para kazanabileceğim bi iş arıyorum istanbul-anadolu yakasında oturuyorum -bebek bile bakabilirim evimde-bildiniz yada önereceğiniz bişeyler varsa lütfen yazın kızlar

yaa nolcak halimiz bilmem işsiz güçsüz..
bende yeni mezunum işsizim..
göçler yüzünden kendi memleketimizde iş kalmadı artık
şu doğuda yatırımları arttırsalarda o insanlar kendi memleketlerinde çalışsa bizde burda kendi memleketimizde iş bulsak artık!!
boncuk takı örgün fln deneyebilrsin
valla herkes harıl harıl yelek örer oldu biliyomusun çevremde
napsın insanlar para dönmüyo piyasada
bu arada bi yeleği 50 liraya örüyolar ve ipi fiyata dahil değil..

Örgü biliyorsan.. atkı bere tarzı ör, tanıdıkların aracılığıyla da çok rahat satabilirsin..
Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.. Gidişat hiç iyi değil..

nikah şekeri tarzında şeyler yapabilirsin canım.veya annesi çalışan çocuklara okuldan gelince gözkulak olma tarzı şeyler de olabilir bir nevi bebek bakmak ama daha kolay tabi.yapan bir tanıdığımız vardı oradan biliyorum.
Allah kolaylık versin sana ve herkese.

Canim evimde bakabilirim yazmissin. Zaman kotu ama tanidigin bildigin ya da ref. olabilecek insanlarin evlerinde de bakabilirsen inan 600-700 den asagi kazanmazsin. temizlik vs de dahil olursa inan 1 milyar kazanirsin. yol parasi haric.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…