Arkadalar kist srekli tekrarlarm?

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
kızlar merak ettiğim birşey var,3 ay önce adetim 10 gün gecikti doktor yumurtalıklarında kist var dedi.ilaçla adet oldum,adetle kist geçermiş.sonraki ay düzenli adet oldum ama bu ay yine adetim gecikti,gebelik yoksa acaba yine kistmi oluştu.bu olay tekrar etmiş olabilirmi.yardımcı olursanız sevinirim.

Maalesef ki kist tekrar eder.Tedavi olursunuz bakmışsınız 2-3 ay sonra tekrarlamış. Ben hep yaşadığım için bunusenağlama

canım benim.sağlık bu .şakaya gelmez.tekrar kontrolden geçmen lazım.içinin rahat olmasını istiyosan başka bir doktora da gidip durumu öğrenebilirsin.sağlıcakla kal...

canım benim.sağlık bu .şakaya gelmez.tekrar kontrolden geçmen lazım.içinin rahat olmasını istiyosan başka bir doktora da gidip durumu öğrenebilirsin.sağlıcakla kal...

daha önce doktorum önemli birşey olmadığını adetle beraber akıp giden bir durum olduğunu söyledi.zaman zaman her kadında olabilir demişti.adet gecikmem 15 günü bulursa tekrar doktora gidicem.gecikmenin 6.günü evde gebelik testi yaptım çıkmadı.ama ben yinede bu gecikmenin hamilelikten olmasını diliyorum.:Saruboceq:

kızlar bu arada bilen varsa,antibiyotikler adet gecikmesi yaparmı?

Son düzenleme:
Bendede bir kist oluşmuştu varlığını bile bilmiyordum taki gece yarısı patlayıp iç kanam geçirene kadar.O ay bir kistim daha vardı doktor onun önemli olmadığını reglle atabileceğimi söyledi ve atıldıda. Benim reglim gecikmemişti.

X