Arkadalar karnm gerdiricem ltfen yardm edin

moonsoon

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
314
7
arkadaşlar 2.5 ay önce doğum yaptım çok kılo aldığım ıcın berbat bı karnım var suanda 107 kılodan 80 e dustum sımdı 70 e dusmeyı ve doumdan sorakı 6 ayım dolduğunda karın gerdırme + lipo kombin ameliyat olmayı dusunuyorum aylin hanıma olmak ıstıyorum fakat emzırme dönemınde eğer böyle bı amelıyat olursam 48 saat emzırmemem gerekıyomus ama kızımı 2 yıla kadar emzırmek ıstıyorum yanı 2 yıl bekleyemem ama 6 ay dolduğunda ek mamayada başlıycaz akıl verırmısınız bebeım 48 saat ıcınde emmeden durabılıcek mi napabılırım???

yokmu yardım edicek birileri önerilerinizi bekliyorum ama emzırme dönemı bıttıkten sonra demeyın cunku o kadar bekleyemem cok mutsuzum...

bence 2 gün bebeğini sağılmış sütle idare edebilirsin..ama benim aklıma şey takıldı ideal kılon 70 mi?
eğer bu ameliyatı yaptırdıktan sonra bıraz daha zayırlarsan mesela 60 a dusersen karnın yenıden sarkmazmı?
bebeğinde önemli ama o bebeğin annesinin mutlu olmasıda önemli bence 2 gün çok değil mamayada geçersen sağılmış sütlede idare edbeilirsin..

canım ideal kılom asla 70 değil ben 1 70 boyunda 60 59 kilo bı bayandım hep ama sımdı sadece 6 ay dayanabılırım bu vucuduma ve bu altı ayın 2 5 ayı gectı sımdı gerı kalan 3 5 ayda 10 12 kılo verebılrım en fazla o yuzden ööle dedım .. gerdırme işlemınden sora 10 kılo verırsem karnımın sarkıcağını hıc dusunmemıstım ben spor yapmaya başladım sarkıcağını sanmıyorum yada umarım sarkmaz ..evet mutluluğum önemlı aksı taktırde bebeğimin mutluluğunu bıle yaşayamıyorum neredeyse tabıkı ona deli oluyorum ama aklım hep karnımda .. teşekkur ederım yorumlarınız ıcın..

X