geçen sene ağustosta evlendim ve 1 sene bebek istemiorum dedim eşimee eşim basından beri istiodu sadece bnm hazır olmamı bekliodu annenin isteyip istememesinin bebek üzerindeki etkilerini biliodu cünkü aradan 1 yıl gecti ve bende ısındım bebeğe ok dedim ve ağustosta hapı bıraktım eylülde tutmadı 2.cizgim silikti gerci umutlanmıstık ama olmadı ilk deneem olmasına rağmen ağladım :gitme: veeeeeeeeeeeeeee ekimde tuttu yani 2. denemedee bebeğim benimleee delikafadulden şimdi onu kucağıma alcağım günü bekliorum .... allah tüm isteyenlere versin inşalalhhhhh hihoyyyt
rabbim aratmadan vermis negüzel
tebrik ederim saglikla kavusmakta nasip olsun
beyza bende hamileymişim canım senin son adet tarihin neydi canım benim hesaplamama göre beş haftalık tebrikler canım doktora gittinmi:hooray:geçen sene ağustosta evlendim ve 1 sene bebek istemiorum dedim eşimee eşim basından beri istiodu sadece bnm hazır olmamı bekliodu annenin isteyip istememesinin bebek üzerindeki etkilerini biliodu cünkü aradan 1 yıl gecti ve bende ısındım bebeğe ok dedim ve ağustosta hapı bıraktım eylülde tutmadı 2.cizgim silikti gerci umutlanmıstık ama olmadı ilk deneem olmasına rağmen ağladım :gitme: veeeeeeeeeeeeeee ekimde tuttu yani 2. denemedee bebeğim benimleee delikafadulden şimdi onu kucağıma alcağım günü bekliorum .... allah tüm isteyenlere versin inşalalhhhhh hihoyyyt