arkadalar hamileyim

beyza88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.700
0
36
geçen sene ağustosta evlendim ve 1 sene bebek istemiorum dedim eşimee eşim basından beri istiodu sadece bnm hazır olmamı bekliodu annenin isteyip istememesinin bebek üzerindeki etkilerini biliodu cünkü aradan 1 yıl gecti ve bende ısındım bebeğe ok dedim ve ağustosta hapı bıraktım eylülde tutmadı 2.cizgim silikti gerci umutlanmıstık ama olmadı ilk deneem olmasına rağmen ağladım :gitme: veeeeeeeeeeeeeee ekimde tuttu yani 2. denemedee bebeğim benimleee delikafadulden şimdi onu kucağıma alcağım günü bekliorum .... allah tüm isteyenlere versin inşalalhhhhh hihoyyyt

geçen sene ağustosta evlendim ve 1 sene bebek istemiorum dedim eşimee eşim basından beri istiodu sadece bnm hazır olmamı bekliodu annenin isteyip istememesinin bebek üzerindeki etkilerini biliodu cünkü aradan 1 yıl gecti ve bende ısındım bebeğe ok dedim ve ağustosta hapı bıraktım eylülde tutmadı 2.cizgim silikti gerci umutlanmıstık ama olmadı ilk deneem olmasına rağmen ağladım :gitme: veeeeeeeeeeeeeee ekimde tuttu yani 2. denemedee bebeğim benimleee delikafadulden şimdi onu kucağıma alcağım günü bekliorum .... allah tüm isteyenlere versin inşalalhhhhh hihoyyyt

canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn:nazar::nazar:darısı bize olsun inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::

cok şanslısın ncanım Allahım aratmamıs hayırlı ugurlu olsun hamılelıgın sorunsuz gecsin inş. sag salım kucagına alırsın inşaallahh bebişşini

tebrik ederim, allah 9 ayı hayırla tamamlamayı, kucağınıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim canim gözün aydin saglikla kucagina alirsin insallah

cok sevindim canim
saglikla kucaginada alirsin insallah:nazar:
darisi basimizaa

tebrikler canim biliyorsun ben cok sevindim:)
insallah sag salim kavusursun bebisine,.
kac haftaliksin simdi?

beyza bende hamileymişim canım senin son adet tarihin neydi canım benim hesaplamama göre beş haftalık tebrikler canım doktora gittinmi:hooray:

canım tebrik ederimmm :)) nasıl gidiyo hamilelik?benim bulantılarım var ama idare ediyorum alıştım bulantılarada kaydirigubbakcemile3

X