Arkadalar, eimle ben zehirlendik :(

canim cok gecmis olsun
uzuldum : (
esim de iki kez gida zehirlenmesi yasadi o yuzden az cok bilirim : (
aman dikkat et kendine bebise

canım valla insanın bazen başına geliyor işte.farkettim bir acayiplik olduğunu ama o an yedim işte.olacağı varmış.sosluydu belki de o yüzden önemsemedim.sağol tekrar.
desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar.rabbim hepimizi korusun. a.s.

ayy canim cok gecmis olsun gözlerim doldu bebisinde var cok sükür ucuz atlatmissiniz

saglicakla al hayatm melegini kucaginaa benimki uyuyor sana mis kokulu öpücükler yolluyoruz teyzesi kendine dikkat et :))

Çok çok geçmiş olsun kardeşim. Yaz günleri gerçekten çok dikkatli olmalıyız ama oluyor böyle şeyler. Ne olur daha dikkatli ol.

tatlım ben şimdi gordum cok üzüldüm ınan kı Allah korumuss yemeyın ole acık tavuk falan bende artık alamam ordan ders olsun bana..
hıc almamısım ıyı ki..
bıde askerı kantın hayret dogrusu..
cok optum senı
bı gun sahıle ınde bulusalım cnm.

gecmıs olsun canım yaa.. a.s. Rabbım korumus cok sukur sızı bebegınızı. . :Saruboceq: gercekten tavuk cok cabuk bozuluyor.. :sinifsinif: hemen tuketılmelı.. a.s ayrıcada hakkınızı arayın canım.. her ne olursa olsun ıster asgarıyenın kantını ne olursa olsun halkın saglıgını tehlıkeye atamzlar.. lmaz:

çok geçmiş olsun bebeğine çok üzüldüm iyiki özele gitmişsiniz

bence tüketici koruma derneğine şikayet edin .

Amin canım benim Amin! İyisindir artık demi? Bunu okuduktan sonra ilk işin eve gidik buzlukta tavuk varmı diye bakmak oldu delikafadulden Sonuçta çok tükettiğimiz bir besin dikkat artık bende daha dikkatli olacağım çocuklarımızda var Allah korusun!

ben de dün okur okumaz buzluktakı tavugu attım valla kız sayende çöp kutuları tavukla dolacak he:)))

geçmiş olsun ...
askerinin bu tip durumlarda daha özenli davranması gerekir...
askeri hastaneyi hiç söyleme ,canımı yaktılar zamanında bilirim..
şikayette bulundunuz mu ?
mutlaka bulunun ?gereken kişiler bedeli ne ise ödemeli,özenli davranılmalı...
bunları denetleyen rütbeliler var sonuçta...

kızlar desteğiniz için çok sağolun.dipfirizde bu yaz günü tavuk gibi çabuk bozulan gıda koymayın.günlük tüketin.hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil ( rabbim hepimizi korusun.şikayette henüz bulunamadım.kendimden sıra gelmedi.en kısa sürede gidicem şikayette bulunucam.

bulun tabi gülüm ya! Bugün sana yarin başkasına. Sen şanslıydın ama ya başka canlar daha feci yanarsa! Allah korusun ya canlar giderse. Duyarlı olmamız lazım kızlar. Muhakkak arkasını aramak lazım böle işlerin.

Bizde onlar gibi ihmalkar olmayalım! Başımıza böle bişi geldiğinde amaaan bişi olmadıya şükür bi dahakine dikkat ederim olur biter demememiz lazım!
Sen hadi paranla özele gitmişsin. Ben böle bi durumda napardım acaba? TR nin şartları vahim bu konularda kenarda paran yoksa!
Yazık halimize yazık!

Vayyy pisiciklerin haline! :çok üzgünüm:

korkma bacım kedilere bişey olmaz Allah zehirlenmelere karsı özel korunmalı yaratmıs onları en azından zehırlendıklerınde bıle ona göre ot mot bıseyler yıyıp iyileşiyormus kediler..bizim durum daha sakat bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…