• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar, eimle ben zehirlendik :(

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
arkadaşlar eşimle zehirlendik evet.allah kimseye hastalık vermesin.askeri kantinden aldığım- ki hiç almam - açık tavuğu dipfirize attım.bir kaç gün içinde de tükettim.fırında yaptık.soslu olduğu için yerken pek anlamadık,ama ben farkettim.ama önemsemedik.okulda bir de gıda eğitimi aldım çok acı değil mi.insanın bazen bu tür hatalara düşmesi ,hele de benim gibi dikkat eden, gıda mesleği olan , birinin bu tür bir şey yaşaması tamamen kaza.daha önce de oradan alınan açık ürünlerden zehirlenenler olduğunu duyduk yeni.bunun için ekstra işlem için hakkımı arayacağım.bir de o gün askeri hastane acile gittik.ve bize hiç bir müdahale yapılmadı.o şekilde eve geldik.ishal,kusma,ama 5 dakikda bir.tavuk zehirlenmesi de çok fecidir arkadaşlar,ölüme kadar götürür. biz de paramızla rezil olmadan özele gittik.anladık ki , paramız olmasaydı ölebilirdik. bize askeri hastanede yapılması gereken tüm müdaheleler özelde yapıldı yattık ve çıktık hastaneden.şuan iyiyiz allaha şükür.ben 5,5 hamileyim kızlar şükür kızıma bir şey olmadı.rabbim bize bağışladı onu.
lütfen yediğinize ,içtiğinize çok dikkat edin,görüntüsü ve tadı hoşunuza gitmeyen hiç bir şeyi yemeyin.rabbim hepimizi korusun :(( :Saruboceq:

geçmiş olsun canım. özellikle yaz aylarında çok dikkat etmek gerekiyor

Çok geçmiş olsun canım. Tavuk zehirlenmelerinin ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini biliyorum. Bu nedenle çok büyük bir tehlike atlattığınızı da anladım. Hastanede, hem de askeri hastanede ilgi görmemiş olmanız çok acı. Gerçekten de bazen özel hastaneler daha çok işe yarayabiliyor. Bu da maddi olanaklarla ilgili tabii ki.
Tekrar geçmiş olsun diyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

Gecmis olsuna.s.

bende gecenlerde bi lokantada tavus siparis ettim, cünki hemen yanimdaki kadin istahli istahli yiyordu

tavuk un tadina baktim böyle tatli tatliydi kokusu bir tuhaf di, yemedim esime tadirdim yok bise diyor , parasinida ödemedim , garsona bu tavuk dünden kalma dedim, adam yok mok dedi ama beni inandiramadi:mymeka:

eger bir yemegin tadi hafifden tatliysa o yemek bozuktur arkadaslar dikkat edin

Geçmiş olsun..

Tavuk en çabuk bozulan gıdalardandır ve fazla bekletilmeden tüketilmesi gerekir..

Öldürür Allah korusun...

Dikkat etmek lazım..

gecmis olsun canim,aman dikkat,,

cok sukur daha ciddi biseyler olmamis,bebgin iyi LLAH bi daha yasatmasina.s.

çok gecmıs olsun hemen aklımda dondurucuda unuttgum tavuk geldi hemen imha etmem gerek onu :(

Cok cok gecmis olsun, Allah'im hepimizi korusun vallaha cok feci bi sey ya, bi de bakmiolar mi sinir ederler adami bunlar ya offf,
Allah'dan size esinize, ve bebeginize bi sey olmadan hastaneye gitmissiniz, ck cok gecmis olsun .

ayy çok gecmiş olsun canım yaa ,,gıda üzerine eğitim almanıza rağmen allah korumuş canım olacağı varmış.haklısın helede burun koku almıyorsa insan hiiiç anlamıyor.neyseki cabucak farkına varıp müdahale alınmış.

hem askeri kantin hem askeri hastane,bune ilgisizlik anlamadım,önceden hiçde böyle değildi,dahada oralar tercih edilirdi.üzüldüm hemde çoookk.senağlama

Geçmiş olsun canım!

Nasıl olduda dalgaya düştün? Hem birde anlamıştım ben yazmışsın?
Allah korumuş hamileymişsin birde Allah korusun yavrum ya!

Tekrar geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım!

Back