- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
arkadaşlar eşimle zehirlendik evet.allah kimseye hastalık vermesin.askeri kantinden aldığım- ki hiç almam - açık tavuğu dipfirize attım.bir kaç gün içinde de tükettim.fırında yaptık.soslu olduğu için yerken pek anlamadık,ama ben farkettim.ama önemsemedik.okulda bir de gıda eğitimi aldım çok acı değil mi.insanın bazen bu tür hatalara düşmesi ,hele de benim gibi dikkat eden, gıda mesleği olan , birinin bu tür bir şey yaşaması tamamen kaza.daha önce de oradan alınan açık ürünlerden zehirlenenler olduğunu duyduk yeni.bunun için ekstra işlem için hakkımı arayacağım.bir de o gün askeri hastane acile gittik.ve bize hiç bir müdahale yapılmadı.o şekilde eve geldik.ishal,kusma,ama 5 dakikda bir.tavuk zehirlenmesi de çok fecidir arkadaşlar,ölüme kadar götürür. biz de paramızla rezil olmadan özele gittik.anladık ki , paramız olmasaydı ölebilirdik. bize askeri hastanede yapılması gereken tüm müdaheleler özelde yapıldı yattık ve çıktık hastaneden.şuan iyiyiz allaha şükür.ben 5,5 hamileyim kızlar şükür kızıma bir şey olmadı.rabbim bize bağışladı onu.
lütfen yediğinize ,içtiğinize çok dikkat edin,görüntüsü ve tadı hoşunuza gitmeyen hiç bir şeyi yemeyin.rabbim hepimizi korusun ( :Saruboceq:
lütfen yediğinize ,içtiğinize çok dikkat edin,görüntüsü ve tadı hoşunuza gitmeyen hiç bir şeyi yemeyin.rabbim hepimizi korusun ( :Saruboceq: