• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar bana yardm edebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
ben istanbul avrupa yakasında bayrampaşa da oturuyorum daha 2 sene oldu eşimle buraya gelelı çevremız bır tanıdığımız yanı bu konularda yardım edebılecek kımsemız yok ve iyi bır bayan kadın doğum doktoru arıyorum ilk defa gıdıp muayene olacağım daha önce bır defa gıtmıştım ama doktor cok ters bı ınsan cıktı hiç memnun kalmadım muayene bıle olmadan hemen cıktım bebek istiyoruz ama 9 aydır olmuyo ve doktora gıtmek istiyorum eşim sabret olur dıyor ama ben endişeliyim bıldığınız memnun kaldığınız doktor varsa lütfen yazın bana paylaşımlarınızı beklıyorum

merhaba arkadaş ben anadolu yakası dragos şifa hastanesi mine hnm a gidiyorum iyi bir bayan

Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
Aker işhanı No 18 daire 3
(Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
Bakırköy / ıstanbul

................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben istanbul avrupa yakasında bayrampaşa da oturuyorum daha 2 sene oldu eşimle buraya gelelı çevremız bır tanıdığımız yanı bu konularda yardım edebılecek kımsemız yok ve iyi bır bayan kadın doğum doktoru arıyorum ilk defa gıdıp muayene olacağım daha önce bır defa gıtmıştım ama doktor cok ters bı ınsan cıktı hiç memnun kalmadım muayene bıle olmadan hemen cıktım bebek istiyoruz ama 9 aydır olmuyo ve doktora gıtmek istiyorum eşim sabret olur dıyor ama ben endişeliyim bıldığınız memnun kaldığınız doktor varsa lütfen yazın bana paylaşımlarınızı beklıyorum

merhaba ben 1 buçuk sene oldu doğum yapalı kendi doktorumu öneririm çok memnun kalırsınız giderseniz haber verin sonuçu bekliyorum inşallah benim kızılarım gibi kızlarınız olur bu arada bende bayrampaşalıyım beşyüzevler şafak hastanesinde ali osman koyuncuoğlu

cok sağol canım ama erkek doktor tercih etmıyorum zaten suan nisa hastanesı mürvet hakyemez e gidiyorum çok memnunum yıne de ilgin için çok çok teşekkür ederim

kızlar konusunda da Allah sesınızı duysun ne dıyeyım çunku ben kız cocuklarına bayılıyorum ama artık hayırlısı sağlıklı olsun da

Sen şişmansan biraz kg ver.soğan kürü uygula.hormonlar düzene giriyomuş.Adama hergün taze meyve suyu sık.keçiboynuzu pekmezi yedir.bide çinko hapı (spermi hareketlendiriyomuş).sigara içmesin olur kızım sabret..doktor 1 sene bekletiyo zaten..

Back
X